ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Pakistan, ver 2.0 (Γιατί και πως κυβερνητικά στελέχη επιλέγουν να συνομιλούν μέσω "πακιστανικών" κινητών)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Pakistan, ver 2.0
(Γιατί και πως κυβερνητικά στελέχη επιλέγουν να συνομιλούν μέσω "πακιστανικών" κινητών).
 
Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, θα θυμάται ίσως ότι αποκαλύφθηκαν πριν λίγα χρόνια κυκλώματα παιδοφίλων από τύχη, από τον super κοριό της ΕΥΠ, αυτόν που αγοράσαμε το 2004 για την Ολυμπιάδα, και μας ξέμεινε. Από τύχη, παρακολουθώντας μάλλον νόμιμα τις επικοινωνίες κυκλωμάτων μαφιόζων ή υπόπτων για διασυνδέσεις τους με πιθανούς πράκτορες ξένων χωρών ή τρομοκράτες. Με τον ίδιο τρόπο βρέθηκαν και συνδιαλέξεις υποθέσεων που ερευνούσε και ο Καραϊβάζ...
 
Κάποιοι σε αυτό το γκουβέρνο φαίνεται ότι έχουν σήμερα λόγους να μην το ρισκάρουν συνομιλώντας μεταξύ τους μην πάθουν κάτι ανάλογο, αφού όλοι είναι λίγο πολύ μπλεγμένοι σε ένα ιστό διαπλοκής..Φαίνεται από το ότι κάποιες δραστηριότητες ή επικοινωνίες τους γίνονται εκτός κάθε νομιμότητας για να εξυπηρετηθούν ποιος-ξερει-ποια συμφέροντα ημετέρων τους ισχυρών. Και έτσι, αφού τα επίσημα υπηρεσιακά τους κανάλια για να επικοινωνούν καταγράφουν όλες τις επικοινωνίες, έγιναν ανάρπαστα (άγνωστο με ποια κονδύλια ή διαδικασίες προμήθειας) τα κινητά τηλέφωνα παλαιάς τεχνολογίας. Ιδιαίτερα αυτά της 2ης γενιάς (της δεκαετίας 98-2008) που παίρνουν κάρτες SIM συμβατές ακόμα με τα σημερινά δίκτυα 3/4G).
 
Γιατί;;
Γιατί ΔΕΝ έχουν κύκλωμα γεωεντοπισμού GPS και επειδή οι "τρύπες" στο λειτουργικό τους σύστημα (που έχουν και όλα τα πιο σύγχρονα) δεν χρησιμοποιούνται σήμερα από τα συστήματα επιτηρησης των αρχών που εχουν εξουσιοδότηση να παρακολουθούν τις τηλεπικοινωνιες!
 
Μένει έτσι μόνο στον κάτοχο τους το ρίσκο εντοπισμού του από τριγωνισμούς σημάτων των κεραιών κινητής της περιοχής που λειτουργούν, αν τύχει και κάποια συνομιλία του με κάποιο άλλο τηλέφωνο σταθερής ή κινητής υποκλαπεί από το άλλο άκρο.
Όποιος έχει λόγους να σκιάζεται, λοιπόν, κάνει το ακόλουθο τέχνασμα που κάνει τεχνικά σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό του:
 
Ένα "πακιστανικό" κινητό, συνήθως καρτοτηλεφωνο με SIM χώρας όπως του Πακιστάν, όπου δεν είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση του κατόχου, καλεί ένα οποιοδήποτε άλλο. Αυτή η συνδιάλεξη μπορεί να εντοπιστεί.
Ένα δεύτερο όμως "πακιστανικό" κινητό στο οποίο έχει καλέσει ο έχων λόγους να κρυφτεί, μιλάει μέσω του δεύτερου καρτοκινητο με το πρώτο έχοντας τα βάλει σε στάση ...69.
Έτσι είναι αδύνατος ο εντοπισμός του καλούντα, που μπορεί να βρίσκεται όπου θέλει. Πχ μέσα σε ένα υπουργείο!
 
Αυτά και άλλα πολλά σχετικά τεχνάσματα και τεχνικές από την δράση των παράνομων μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις μάθει παρακολουθώντας το ...Netflix (Αυτό με τα δύο παλαιάς τεχνολογίας κινητά είναι πατέντα του "professor" στο Casa di Papel πχ). Όλα τα άλλα για την διαπλοκή των οργάνων των πολιτικών με διεφθαρμένες υπηρεσίες, μαφιόζικα κυκλώματα, ίντριγκες και εκβιασμούς κλπ που θα δείτε εκεί, φαίνεται ότι ήδη ωχριούν μπροστά στα αντίστοιχα της "κανονικότητας" πού βιώνουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας ως θεατές της Ελλάδας 2.0.
 
Το μόνο που μας μένει ως άμυνα στην ασύδοτη δράση των "φυλακών" μας, που δεν τους φυλάει κανείς, είναι το ηχηρό κράξιμο τους μέσα από μέσα όπως, καλή ώρα, αυτό που χρησιμοποιούμε τώρα, και τα διάφορα σόσιαλ μίντια. Γι αυτό βάλθηκαν να τα ελέγξουν και με αυθαίρετους αποκλεισμούς οποιασδήποτε ανάρτησης χαρακτηριστεί ως πολιτική. Για την αντιμετώπιση του "εξτρεμισμού", λέει.
 
Κράξτε τούς άφοβα. Αυτό, το "άφοβα", τους φοβίζει.

Σχετικά ΕΔΩ....

Οι καινούργιοι ''κοριοί'' μπορούν να καταγράφουν κάθε κλίση (έως 2000 κλήσεις ταυτόχρονα)σε μια συγκεκριμένη απόστασή από κάθε τηλέφωνο (ακόμη και από τα παλιά) και με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης να πιστοποιούν σε ποιον ανήκει η φωνή που καταγράφουν.
Επίσης πολλοί κοριοί και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας υπάρχουν στην κατοχή διαφόρων επιχειρηματιών. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει ασφαλής τηλεφωνική επικοινωνία εκτός αν ειδικά κρυπτογραφημενα τηλ..Να μην ξεχάσουμε να πούμε και πως νοικιάζονται από επιχειρηματίες ή απλώς ...κερατάδες οι υπηρεσίες των δημοσίων κοριων. Για να βγαίνει και κανένα εξτραδάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: