ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Η κυβέρνηση Μπάιντεν εγκρίνει άμεσα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ταϊβάν

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κυβέρνηση των Δημοκρατικών εγκρίνει άμεσα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ προς την Ταϊβάν

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενέκρινε τη χρηματοδότηση για την πρώτη μεταφορά αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ταϊβάν στο πλαίσιο ενός προγράμματος που συνήθως αποθηκεύεται για κυρίαρχα έθνη, σύμφωνα με ειδοποίηση που εστάλη στο Κογκρέσο την Τρίτη.  

Το πακέτο - το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος ξένης στρατιωτικής χρηματοδότησης (FMF) του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - ανέρχεται συνολικά σε 80 εκατομμύρια δολάρια και θα πληρωθεί από τους αμερικανούς φορολογούμενους.

Ότι και να στείλουν απλώς αποδυναμώνουν τις ΗΠΑ. Θέμα ωρών είναι για την Κίνα η εισβολή στην Ταιβάν. Από την στιγμή που θα αποφασίσει να εισβάλλει. Η κινεζική απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει...και μάλιστα δεν θα την έλεγα και "ευγενική" απάντηση.

Είχαμε προειδοποιήσει για την Ταιβάν πολλές φορές . Η άποψη του ιστολογίου εδώ και καιρό ,είναι ότι η Κίνα θα εισβάλλει στην Ταιβάν το έχουμε ξαναπεί ΕΔΩ ,ΕΔΩ και ΕΔΩ. Είχαμε πει επίσης ότι ότι η Κίνα θα κάνει την κίνηση αυτή το πολύ μέχρι το 2025. Και από ότι φαίνεται τα πράγματα άρχισαν να κλιμακώνονται.
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάπου εκεί υπολογίζουν και την επίθεση του γκείτονα εναντίον μας, εκτός αν προλάβει το Κυνοβούλιο να τα παραχωρήσει αμαχητί
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ που ξέχασα να ευχηθώ πρίν
Ξενοδόχωφ