ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν βρίσκω πουθενά σε όλα αυτά την περηφάνεια.

 Η πόλη μου δεν ήταν έτσι. Οι Λεμεσιανοί δεν ήταν έτσι. Δεν είμαστε έτσι. Αρνούμαι να το δεχθώ.Λυπάμαι. Θα την βρούμε και θα την βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί. Άλλωστε ξένη είναι η γυναίκα που προσέχει τα παιδιά μου. Ξένη είναι η γυναίκα που καθαρίζει το γραφείο μου. Ξένη ήταν… pic.twitter.com/BnmNAlW0xP

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εδώ ο τύπος νιώθει περήφανος που για να θεωρείται πετυχημένος εργασιακά θα πρέπει να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Νιώθει περήφανος που τα ρούχα του γίνονται σε ξένα εργοστάσια (που πίνουν το αίμα ανθρώπων - φτηνή εργασία).

Νιώθει περήφανος με ξένες καθαρίστριες και με ξένους ποδοσφαιριστές που φέρνουν οι παράγοντες αντί να βοηθούν τα νέα παιδιά του τόπου του και ας είναι και χαμηλότερης ποιότητας το ποδόσφαιρο. Δεν βρίσκω πουθενά σε όλα αυτά την περηφάνεια.

Δεν βρίσκω κάτι περήφανο ότι στην Πάφο και γενικά στην Κύπρο ζουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, από την Ασία και την Αφρική. Ωφείλουν όμως όλοι να γνωριζουν τι θα συμβεί στο μέλλον. Είτε οι Έλληνες της Κύπρου θα κατορθώσουν να διώξουν τους αλλογενείς, είτε οι αλλογενείς θα ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ τους Έλληνες.

Αντικαθιστούν τους Ελληνοκύπριους με αλλοεθνείς, τους ξεζουμίζουν με φόρους για να παίρνουν επιδόματα οι λαθρομετανάστες, τους καταστρέφουν την κοινωνική συνοχή και την εθνική τους ταυτότητα και το μόνο που τους απασχολεί είναι ο "ρατσισμός". Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι εναντίων των Ελλήνων. 

Για να πάει στην Αλγερία ο τύπος να δει τι γίνεται εκεί με τους λαθραίους. Όποιος μπει παράνομα στα χωρικά τους ύδατα τον ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ έστω και αν έχει μπει με τζετ-σκι. ΕΔΩ. Αλλά θα μου πεις οι Αλγερινοί είναι εθνικιστές... εμείς είμαστε αγαθιάρηδες.

Και ΕΔΩ ο τρόπος του Ισραήλ.

1 σχόλιο:

Μμ είπε...


Την θέσι της υπερηφάνειας έχει λάβει η εξαγορά. Και η εξηγορασμένη υπερηφάνεια.
Δημοκρατία της εξαγοράς ή δημοκρατική ευθανασία λέγεται.
Το είπε άλλωστε και ένας εξηγορασμένος υπουργός προστασίας του λαθροετανάστου.
¨Κάνετε πως κοιμάστε¨ακόμα και κοιμισμένοι να ψηφίζετε είναι προδευτικό.
Ζόμπι ο άνθρωπος του μέλλοντος.