ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Pli, μονοσύλλαβη λέξη όπως σκλι, πλι, Μσλανγκ...


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Pli, μονοσύλλαβη λέξη όπως σκλι, πλι, Μσλανγκ...

Έβγαλαν βλέπεις και στα μανταλάκια της 5th Avenue τον Αδωνη να κάνει κομπρεμί με τους Κινέζους της Hawei για τις εδώ υποδομές των δικτύων 5G. Και κάτι τέτοια δεν συγχωρούνται, όσο και να προσπαθεί να κάνει τον Κινέζο το τσιριχτό αγόρι, αφού θεωρούνται αυτόματα ως υποθέσεις κατασκοπίας!

To δυστύχημα είναι ότι ο Μπουμπουκος νομίζει ότι τα Αμερικανά ΔΕΝ έχουν predator ή κάποιο αντίστοιχο gadget. Πολύ άτυχος ο Αδωνις. Όσο και ο Βόλος, ΕΔΩ.

Οϊ οϊ μάνα μου...ΕΔΩ. Τελειωμένος είναι και απλά δεν το γνωρίζει ακόμα. Οι αλλαξοκωλιές με τους Κινέζους δεν συγχωρούνται από τους Τζώνηδες.

Με την καλημέρα μου μόνο στους φυσιολογικούς ανθρώπους.

5 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Τυχερός ο μιζαμπλι, εάν τον ξεμπροστίαζαν σε λίγους μήνες που θα την έχει πέσει η Κίνα στο νησί της, μέχρι και κατασκοπεία θα καταδικάζονταν.

Μμ2 είπε...



Χτυπούν τον τοιχο-τσιρίδα ν' ακούνε τα μιζοτακοπόντικα και τα φιλαράκια τους τα ερντογανότουρκα τ' ατίθασα;

Ανώνυμος είπε...

θυμήθηκα κάτι τηλ.κέντρα, κάτι καφφετιέρες σ'ένα γραφείο βουλευτή,γιού επίτιμου, που εμφάνισε το τιμολόγιο 2 χρόνια με΄τα
Ξενοδόχωφ

Μμ είπε...


Χα, χα: Μού θύμισες κι ένα φίλο μου, σπούδαζε τότε Ιταλία όταν έψηνε μια γκόμενα ιταλίδα: Μα είναι εύκολα τα ελληνικά της έλεγε, μονοσύλλαβα, μνί, πλί, βζί!

Ανώνυμος είπε...

Ἐπίκτητον εἶναι τό ὄνομα τοῦ «Ἀδώνιδος» καί εἶναι ταυτόσημον τοῦ Λιβυκοῦ Κερασφόρου Ἄμμωνος ἤ Φανάκου ἤ Φοίνικος κατά τήν γλῶσσαν τῶν Μυσῶν και τῶν Βαβυλωνίων Χαλδαίων. Τό αὐτό σημαίνει καί τό ὄνομα Ζάεφ, ἤτοι Φοίνιξ, εἰς τόν ὁποῖον παρεδόθη ἀμαχητί ἡ Μακεδόνια, πρωτοστατοῦντος τοῦ ἐγχωρίου καρναβάλου, ἐπίσης ἐκ Βαβυλῶνος.

Μᾶλλον περί συμπτώσεως πρόκειται…