ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

H Eλλάδα βρίσκεται σε πόλεμο.

(23:10): Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο βαγόνια του ΟΣΕ πριν από λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για ολοσχερή καταστροφή των βαγονιών στην περιοχή πίσω από τον άγιο Νεκτάριο και ανάμεσα στο νέο κολυμβητήριο της πόλης..

Αυτή είναι η εικόνα στις 11:10 pic.twitter.com/87ZDN5BDr5

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :;

H Eλλάδα βρίσκεται σε πόλεμο.

Έχουμε και λέμε ....τραγικές και καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία που τις συνέπειες θα τις δούμε σε λίγο διάστημα και θα τις αντιμετωπίζουμε για χρόνια. Με συνέπεια να πλημμυρίζουν μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας...Πριν από αυτό το γεγονός όμως είχαμε τους εμπρησμούς στον Έβρο και δεν ήταν φυσικό φαινόμενο  , διότι είχαμε να κάνουμε με οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στον Έβρο, διότι μόλις ξεφύτρωνε μια φωτιά, αμέσως είχαμε μια νέα εστία σε 10 χλμ από την άλλη την ίδια στιγμή ακριβώς .

Η Θράκη βρίσκεται στο στόχαστρο , εδώ έχουμε να κάνουμε με πολεμική δολιοφθορά..Ταυτόχρονα έχουμε  και νεκρούς Έλληνες στρατιωτικούς μετά από χτύπημα στην Λιβύη.!! Σαφώς και πρόκειται για χτυπήματα εναντίων της Ελλάδας που όλα μαζί αλλά και μεμονωμένα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε ΠΟΛΕΜΟ.!! Σας αρέσει η όχι αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει ένα ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ κατά της Ελλάδας. Και το κακό είναι ότι αυτή η χώρα βρίσκεται υπό διάλυση και δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τα εδάφη της , αλλά ούτε και τους ανθρώπους της.

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Ερχεται η ωρα μεσιε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ας μας αφήσουν μόνους μας χωρίς να εμπλακεί το ΝΑΤΟ και να δεις πόσο θα ματώσουν οι TUR-KI.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι ομως πως αυτοι ειναι αρκετα περισσοτεροι οποταν θα επιτυχουν τον ΑΝΣΚ τους

ΛΟΚΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΛΟΚΙ...δεν έχει σημασία αν είναι περισσότεροι. Αυτό που έκαναν στην Λιβύη ήταν ανεπίτρεπτο.....και τώρα θα θερίσουν ότι έσπειραν. Να φοβούνται την ΟΡΓΗ του Αχιλλέα. Θα τον παρακαλάνε για ΕΛΕΟΣ όπως τον παρακαλούσε ο Πρίαμος μαζί με την Ανδρομάχη και τους γιούς της όταν πήγαν να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ για να πάρουν τα οστά του Έκτορα. Τον Αχιλλέα δεν τον ονόμασαν τυχαία Ποδάρκη...λέγεται, ότι η Θέτις έδωσε στο νεογέννητο τα φτερά της Aρκης και Ποδάρκης σημαίνει ότι είχε στα πόδια του τα φτερά της Άρκης..

Και Άρκη σημαίνει ταχύς, γρήγορος...ταχύ και γρήγορο ιπτάμενο όχημα σαν αυτό το "άγνωστο" ιπτάμενο αεροπλάνο που εξαέρωσε την τουρκική βάση στην Λιβύη....λίγο μετά που έφυγε ο Ακάρ από εκεί. ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αν μας αφησει το ΝΑΤΟ?
Θα υπαρχει αραγε ΝΑΤΟ?
Εγω λεω δεν θα υπαρχει οποτε θα ειμαστε μονοι και ερημοι αλλα και πολυ θυμωμενοι οτι πρεπει για γαμησι.
Φιλε ΛΟΚΙ ας ειναι οσοι θελουνε μονο να ειμαστε μονοι μας στο δωματιο να τους κυνηγαμε γυρω γυρω.
Χωρις πλακα τωρα αυτο ειναι το λιγοτερο μας προβλημα οπως βλεπεται το μεγαλυτερο ειναι οι Τουρκοι εσωτερικου....