ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Φωτιά τώρα στις Σέρρες – Στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους η πυρκαγιά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, είναι οι 10 πληγές του Φαραώ. Και είπε ο Θεός στον Φαραώ...."Λεβέντη μου έσφαλες και πρέπει να πληρώσεις. Διάλεξε την τιμωρία σου. Τις 10 πληγές ή τον Κυριάκο 4 χρόνια; "....."Τις πληγές, τις πληγές!" απάντησε ο Φαραώ.! 

Αυτό το Βδέλυγμα της Ερημώσεως μπήκε πολύ δυνατά στην 2η νέα τετραετία που του εμπιστεύτηκε ο γηγενής κάτοικος της χώρας των Ελλήνων... μαζί του έχουμε ακόμα 3 χρόνια και 10 μήνες, όπου μόνο οι εκλεκτοί θα αντέξουν. Ότι ζήσαμε μαζί του την τετραετία 2019 - 2023... θα είναι εις τριπλούν plus την τετραετία 2023 - 2027... τα καλύτερα έρχονται.Ακόμα δεν έχετε δει τίποτε.!!!


Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 10/9, στις Σέρρες, σε κορυφογραμμή του Παγγαίου, μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους.

Η περιοχή είναι δύσβατη, έχει χαμηλή βλάστηση αλλά αυτήν την ώρα είναι μεγάλη η ένταση του αέρα και υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της. Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού.

Ο πρόεδρος του Ροδολίβους Γιάννης Στρατής έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Στην κορυφογραμμή του Παγγαίου μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους φαίνεται να υπάρχει μια εστία φωτιάς!! Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι ενημερωμένη κι ελπίζω σύντομα η φωτιά να σβήσει και να μην επεκταθεί!»

ΠΗΓΗ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φωτογραφία. Ο αργόμισθος με τη μάνικα κατουράει τη φωτιά για να βγει πειστικό το πλάνο. Μετά ξαναγυρνάει στη "ζώνη ασφαλείας" γιατί άφησε κάτι ούζα στη μέση. Όλα είναι εφέ και επικοινωνία. Σαν το βαφτιστήρι απ' τα Χανιά που πήγε να σβήσει τα πουρνάρια μπροστά στη στημένη κάμερα αλλά άσχετος Νικολάκης ων, έγινε "ήρως". Δεν είναι μόνος του ο Κούλης. Ηγείται στρατού από τελώνια...