ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

MISSING ....HAVE YOU SEEN ME;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να μην μιλάμε μόνο για τα δικά μας χάλια, ας δούμε και τα χάλια των Τζώνηδων. Την περασμένη εβδομάδα, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών ανέφερε ότι ο πιλότος ενός F-35 (που κοστίζει 80 εκατομμύρια δολάρια) εκτινάχθηκε κοντά στο Beaufort, SC, αλλά το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να βρεθεί.!!

Λοιπόν από ότι έμαθα,  μη επαληθευμένο ακόμη. . . ένα «μη επανδρωμένο» F-35 προσγειώθηκε με ασφάλεια στην . . . . Κούβα!

Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού στρατού, το F-35-B είναι «το μόνο αεροσκάφος στο οποίο ο πιλότος μπορεί να εκτιναχθεί σε ΑΠΟΣΤΑΣΗ». Έχει να κάνει με το ότι το αεροσκάφος είναι "fly-by-wire" με οτιδήποτε ελέγχεται από τον υπολογιστή του αεροπλάνου.

Ο πιλότος επιβεβαιώνει ότι το αεροπλάνο ήταν στον αυτόματο πιλότο όταν "εκτινάχθηκε". Έτσι, είναι  είναι πιθανό το αεροπλάνο να συνέχισε να πετά μετά την εκτίναξη του πιλότου. 

Από κάποια φωνούλες που μας ψιθύρισαν  μάθαμε δεν μπορούμε να το επαληθεύσουμε μέχρι στιγμής. . . ισχυρίζονται ότι ο υπολογιστής του F-35-B «παραβιάστηκε» από  τεχνητή νοημοσύνη, ο πιλότος εκτινάχθηκε στη συνέχεια από το λογισμικό και το αεροπλάνο στη συνέχεια φέρεται να οδηγήθηκε εξ αποστάσεως έως ότου υποτίθεται ότι προσγειώθηκε στην Κούβα.

Τώρα λέγεται ότι βρίσκεται στην κατοχή είτε των Κινέζων είτε των Ρώσων.  Δημόσιες ειδήσεις λένε τώρα ότι τα συντρίμμια του αεροπλάνου εντοπίστηκαν στη Νότια Καρολίνα. Αλλά ακόμα δεν είδαμε αυτά τα συντρίμμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: