ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν ήταν Διάστρεμμα. Πτώση και Διάσειση ήταν και τους αποχάζεψε...

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Δεν ήταν Διάστρεμμα. Πτώση και Διάσειση ήταν και τους αποχάζεψε...

Διαπιστώνουμε το εξής αστείο. Όλοι όσοι δεν τους αρέσει η επιλογή της FDI από το ΠΝ, επιθυμούν (παραβλέποντας την πραγματικότητα) την απόκτηση των σάπιων LCS της Lockheed Martin καθώς και επίφοβων εγχώριων δήθεν ολοκληρωμένων σχεδίων κορβέτας με συστήματα επίσης της LM.

Και θεώρησαν ανίκανη την NG να μας βοηθήσει να φτιάξουμε μια κορβέτα δικού της σχεδίου σε ναυπηγείο που θα υποδείξει η κυβέρνηση. Τι να κάνουμε σύμφωνα με αυτούς ;; Να πάρουμε LCS και MMSC για κρουαζιέρα στο Αιγαίο (αν και ούτε για αυτό κάνουν λόγω προβλημάτων/κόστους). Μιλάμε για λοβοτομή.

Δεν τους πιάνεις πουθενά αυτούς. Θα γράφει πάλι το ανηψάκι οπότε δεν επιδέχεται ιδιαίτερου σχολιασμού το παραπάνω κείμενο. Από την μια δεν έχουμε πλοία, από την άλλη να μην πάρουμε την 4η FDI γιατί θα ναυπηγηθεί έξω. Λογικό. Εξάλλου έτοιμα τα ναυπηγεία για κορβέτες/φρεγάτες. Μην τους πεις μόνο για περιπολικά 150t. Εκεί έχουν θέμα.

Μόνο η 4η FDI λόγω αριθμών-κελιών μας καθιστά κυρίαρχο Ναυτικό στην περιοχή, πάνω από Αίγυπτο, Τουρκία και Ισραήλ. Έχουνε λυσσάξει να μη την πάρουμε. Έχουνε λυσσάξει με την οποία ενίσχυση του ΠΝ, είτε μιλάμε για τις FDI είτε για τις κορβέτες. Θέλανε κάποιοι να έχουμε ακτοφυλακή αντί ναυτικού μη τυχόν και πάρουν την απάντηση που πρέπει επί του πεδίου οι απέναντι. Είπαμε νατοϊκή ιθαγένεια και strong together. Απίστευτα πράγματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι νατοϊκή γράφεις. Αμερικανάκια είμαστε και σε λίγο και με πουριτανική βούλα. Σε μια συγκέντρωση αντιδημάρχου, ήρθε ο παπάς της ενορίας (ένα θυλήφωνο αγοράκι με δυσλεξία που σκοτώνει τα τροπάρια) και κουβάλαγε και έναν ευαγγελόπαπα με κοστούμι και κολλάρο όπως Αμερική. Μιλάμε τον σύστηνε κανονικότατα στο μελλοντικό του ποίμνιο.