ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μαζευτείτε...θα προφητεύσω....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μαζευτείτε...θα προφητεύσω....

Ο Κασελάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.Φυσικά και θα έχουμε ομαδικές και φασαριόζικες αποχωρήσεις από την άλλη πλευρά. Μπορεί η λέξη “ενότητα” να είναι στα χείλη όλων, αλλά είμαι βέβαιος ότι ελάχιστοι το εννοούν και το πιστεύουν.


Προφητεία Νο 1: Σύντομα σε αυτήν την “ηγετική ομάδα” θα προστεθεί και ένας παλιός γνώριμος (από αυτόν θα “διδαχθεί” τα της εξωτερικής πολιτικής ο Κασελάκης).
 
Προφητεία Νο 2 : Μέχρι να περάσει μια διετία “κοντά στον λαό” ο νέος πρόεδρος, ο Αποστολάκης δεν θα “παραιτηθεί” από το Επικρατείας…
 
Προφητεία Νο 3 Ο Πολάκης αν όχι αμέσως, το αργότερο σε λίγους μήνες θα είναι ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας (“όσου” ΣΥΡΙΖΑ έχει απομείνει)...
 
Από όλη αυτή την ιστορία το χειρότερο είναι ότι έγινε απολύτως ξεκάθαρο πως ξένοι παράγοντες γίνονται ρυθμιστές της πολιτικής ζωής της χώρας.Πλέον όχι συγκαλυμμένα αλλά εξόφθαλμα!
 
Μέχρι  και όνομα τους βρήκα για το νέο ΣΥΡΙΖΑ μετά την διάσπαση " Αριστερή Ενότητα " 🤣🤣 ΕΔΩ.
 

3 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Ο Πολακης παίζει διπλό ρόλο. Είναι ο Λαλιωτης κι ο Γιαννοπουλος σε ένα. Λοιπόν αυτό το παλικάρι ο Κασσελακης είπε κάτι και με προβλημάτισε. Είμαι λέει άντρας αλλά αγάπησα τον Τάιλερ. Α ο νοσοκόμος παίζει το ρόλο της Μαργαρίτας του Αντρέα, ο ελεγκτής του. Να δεις θα βγει κανας Τραμπ και θα πρέπει να αλλάξει ελεγτη και ο Βαψομαλλιάς γουστάρει γκομενακια. Τον βλέπω ν απολύει τον Τάιλερ και να παντρεύεται καμία Ελληνοαμερικανη πλούσια. Κι εάν κι ο Σουλτάνος την κάνει επίσημα κατά τς Μπρικς τον έβλεπα τον Στέφανο τον νέο Μεταξά με στριφτή Μουστάκα να χτυπάει το στιβανι και να δείχνει τι σημαίνει άντρας μ πατριώτης. Για ολίγον βοήθεια θα μας προκύψει κι ο τάφος του Πολέμαρχου και μ άλλους του Υπουργικού συμβουλίου της Οικουμενικής θα τσουγκρίζουν αλουμινένιες μπίρες με ένα καλαμάκι στο χέρι δίνοντας συνέντευξη στον Άγγλο του ΒΒC. Η κάμερα θα στρίψει προς στιγμή, χιλιάδες ν ανεβαίνουν γονατιστοί στον Τάφο. Ούτε στον Καζαντζίδη τέτοιο πράμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Α ο νοσοκόμος παίζει το ρόλο της Μαργαρίτας του Αντρέα, ο ελεγκτής του."

Φίλε Dojo καλημέρα. Ήθελα να το γράψω , αλλά είπα άσε γιατί θα σε πουν συνομοσιολόγο. Έτσι είναι...όχι μόνο η Μαργαρίτα αλλά και άλλοι έπαιζαν ή παίζουν τον ρόλο του ελεγκτή. Όπως η Μαρέβα που ελέγχει τον Κούλη.

Ανώνυμος είπε...

Για τη Μιμή κανείς δεν γράφει; Αυτή που ήταν κανονική μαριονετίστας του νεκροζώντανου;