ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

Τι σας λέγαμε ΕΔΩ..όταν ρωτούσαμε ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΗΤΑΝ ΟΙ S-300 ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΡΕ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ;;; Το οποίο σύστημα των S-300 μπορούν να μπορούν να ανιχνεύσουν τα αμερικάνικα F-35 που περιπολούν στην Αν.Ευρώπη...η είδηση ΕΔΩ.

Αυτά που στέλνουμε τα πληρώσαμε από τη τσέπη μας και έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε πού πάνε και με τι ανταλλάγματα δίνονται σε εμάς. Τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε, επειδή έχουμε καλή ψυχή. Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη.

Για το θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών από το 20 τα λέγαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.

Εarly warning ΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ

3 σχόλια:

ΘΚ είπε...

Γιαυτό ο Κούλης θέλει να κάνει την ΠΥΡΚΑΛ πάρκο, τα νησιά χωρίς άμυνα , και την Ελλάδα τσίρκο.

Και όποιος νομίζει οτι αυτά δεν θα καταλήξουν σε σφαγή του Ελληνικού πληθυσμού, ας θυμηθεί πόσο ήρεμα και συντεταγμένα οδηγήθηκαν οι Εβραίοι στα κρεματόρια.
(Η ταινία, ο γυιός μου Σαούλ, στην αρχή, δείχνει πολύ παραστατικά πως τους καθησύχαζαν ακόμα και στον προθάλαμο της αίθουσας αερίων).

Αυτό κάνουν και οι πολιτικάντηδες στον Ελληνικό πληθυσμό ... να μην καταλάβει τι έρχεται ...

Αυτοί δεν έιναι προσκυνημένοι, αυτοί μισούν τους Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Η χώρα είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη, μας αρέσει δεν μας αρέσει. Δικιά του η βουλή -προπαντός η αριστερά- δικό του το κράτος, δικός του ο στρατός, δικά του τα τζουκ-μποξ και οι φυλλάδες. Και στην ιδιοκτησία ΤΟΥ κάνει ό,τι γουστάρει, όπως δικαιούται άλλωστε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Σεπτεμβρίου 2023 στις 6:50 μ.μ.

" Αυτοί δεν έιναι προσκυνημένοι, αυτοί μισούν τους Έλληνες."

Μας μισούν διότι ΔΕΝ είναι Έλληνες. Ο εχθρός μας κυβερνά.

Η χώρα των Ελλήνων ανήκει στους Έλληνες και μόνο σε αυτούς. Αυτό το κατεκτημένο προτεκτοράτο λίγη μόνο ζωή έχει ακόμη.Με μαθηματική ακρίβεια οδεύει προς το τέλος του . Μαζί με αυτό θα τελειώσουν τόσο και οι Μητσοτάκηδες όσο και οι ψηφοφόροι τους. Ο κάτοικος της χώρας θα εξαλειφθεί από τον ρου της ιστορίας με δική του υπαιτιότητα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ.