ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Μάντεψε από που αποσύρονται αυτά τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας!


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάντεψε από που αποσύρονται αυτά τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας!

Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί, λέει, για να χρηματοδοτηθεί η παράδοση στην Ελλάδα των μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60 Blackhawk. που από πίσω βρίσκεται ο γνωστός έμπορος όπλων που εμφανίζεται και στην προμήθεια των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων ΜΗ-60.
 
Για τα πόμολα δεν γίνεται λόγος...
 
Γράφαμε ΕΔΩ  28ης Οκτωβρίου 2022 ανήμερα :

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΤΑ (και την χάρη στον πολυχρονεμενο τους Σουλτάνο, τον Ερντογάν)

🔸Κατ'αρχας, από τις 3 πυροβολαρχίες Patriot που είχαμε για αντιεροπορική κάλυψη της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, κρίσιμων υποδομών και των νησιών, στείλανε την μία στην Σαουδική Αραβία να την φυλάει από στρακαστρούκες που της ρίχνουν από την Υεμένη οι Ιρανοί.
(Κάτι άλλα πυραυλάκια S300, που τα αγόρασε η Κύπρος, είναι αποθηκευμένα στην Κρήτη, αναμένοντας την αποστολή τους στην Ουκρανία).
 
Έτσι μένει για τα νησιά μόνο η αντιαεροπορική κάλυψη που μπορούν να δώσουν οι φρεγάτες.
 
🔸 Κατά δεύτερον αποσύρουν δύναμη πυρός τεθωρακισμένων ρωσικής κατασκευής από τα νησιά, για να πάνε στην Ουκρανία. Αντ' αυτών, θα έρθουν γερμανικά, λέει. Που όμως θα πάνε στον Έβρο, όπως του ξέφυγε χθες του μαρτυριάρη του πουθουΚουλη, μην τυχόν και νομίσει ο κουμπάρος απέναντι ότι δεν κρατάει τις συμφωνίες που έκαναν πίνοντας τσάι στον Βόσπορο.
 
Το λες και συνεπή πολιτική όλο αυτό.
(Καλή παρέλαση όσων αυτά τα αγνοούν επιδεικτικά σήμερα)

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη. Σας το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι αυτός που θα κυβερνά το 2022-23 θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Όλοι όσοι έχετε έχετε ψηφίσει Κούλη και ΝΔ όλα καλά;;

Για το θέμα αποστρατικοποίηση τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.Όπως ακριβώς έγινε με την αποχώρηση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο που ως αποτέλεσμα είχε την εισβολή από τους Τούρκους το 1974.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και μην ακούσω από κανένα να πει ότι  αυτά τα οπλικά συστήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα τεχνικής υποστήριξης. Η Ιντρακόμ που τα έκανε συμβατά με την Νατοϊκή αεράμυνα πουλήθηκε σε Ρώσους μήπως ;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε δύο πράγματα αναφέρομαι συχνότατα στα σχόλια μου.
Το ένα ο κύριος που του μιλάνε τα πνεύματα του βουνού, και το άλλο ο χάρτης Μπιντέ που παρουσίασε η Κύρα Αδάμ ξανά κάπου τα Χριστούγεννα
(νταξ' θα με πλακώσουν στο ξύλο οι ελληνολάτρες εδώ μέσα "είναι δυνατόν να σχολιάζεις με μπαϊράκι τα άρθρα μίας που το όνομα της παραπέμπει ΚΑΙ σε Πέρσες ΚΑΙ σε Ιουδαίους; να μας χαλάσεις το ποτενσιόμετρο από το πιεσόμετρο θες;" τι να κάνω ρε παιδιά, αυτή τα γράφει, οι άλλοι με τα ελληνικά ονόματα πετάνε ακόμα χαρταετό, γιατί δεν φύσαγε την Καθαρά Δευτέρα).
Βρήκα λοιπόν ένα εμπεριστατωμένο άρθρο, από ιστότοπο που μου αρέσει και ενημερώνομαι από αυτόν καθημερινά, και που απ' ότι κατάλαβα είναι κυπριακός. Στο Νησί της Αφροδίτης, επ' αφορμή του Σχεδίου Ανάν έπεσαν οι μάσκες και έχει γίνει το ξεσκαρτάρισμα που ακόμα περιμένουμε εδώ.
Τέλος πάντων επειδή είμαι ΠΑΝΤΑ λακωνικός στα σχόλια (για το λάδι στη σαλάτα λέω, όχι το λέγειν μου) σας παραθέτω το άρθρο, ΔΕΝ είναι της Κύρας Αδάμ,αλλά εξηγεί τα ίδια πράγματα, φωτίζει τις ίδιες πτυχές, καταλήγει στα ίδια συμπεράσματα.

https://i-epikaira.blogspot.com/2023/04/2011.html

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα καθίκια δεν έχουν σταματημό στα "κλεισίματα υποθέσεων'.
Και καλά οι Φινλανδοί είναι και συγγενείς εξ'αίματος, όλοι οι άλλοι είναι γιουσουφάκια;;;
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΤΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

http://ixnos.blogspot.com/2023/04/blog-post_6.html

Ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και το άλλο ο χάρτης Μπιντέ που παρουσίασε η Κύρα Αδάμ ξανά κάπου τα Χριστούγεννα"

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε...η συγκεκριμένη είναι πολύ καλά πληροφορημένη και εκ των έσω. Ότι γράφει είναι τεκμηριωμένο.Πάντα επιβεβαιώνει και τσιμεντώνει με ντοκουμέντα και χάρτες, αυτά που εμείς, κούκοι μονοί, υποστηρίζουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η συγκεκριμένη, παρά τα όσα της έχουνε χώσει εδώ και δεκαετίες για την καταγωγή και το παρελθόν της, τα τελευταία χρόνια υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα, με αποκαλυπτική δημοσιογραφία. Όχι βέβαια γιατί μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε φανατική Ελληνίδα η εθνικίστρια, αλλά γιατί έτσι επιβάλλουν τα συμφέροντα της πραγματικής της πατρίδας, από τότε που οι Μογγόλοι τα έσπασαν με τους Ισραηλινούς.

Υ.Γ Το Κύρα είναι υποκοριστικό του εβραϊκού βαπτιστικού ονόματος Γιακίρα.Για το Αδάμ δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έριξα μια ματιά και στο i-epikaira.blogspot κ. Ξενοδόχε...καλό φαίνεται. Το άρθρο για τις Πρέσπες του Αιγαίου το ανέβασε χθές 5/4 , εγώ εδώ πόσο καιρό ΠΡΙΝ έχω ψωφήσει να γράφω για τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν;; Και ότι το πάνε το γράμμα για συνεκμεταλλεύσεις;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/07/blog-post_24.html

" Το άλλο αντίστοιχο plan που εκτελείται από την ίδια παρέα, άφορα τα ελληνοτουρκικά και κάτι συνεκμεταλλεύσεις εδώ πάρα κάτω. Εργολάβος μελετοκατασκευών εκεί το Σημητικό ΕΛΙΑΝΜΕΠ .

Υ.Γ Σας το είχαμε πει...αυτός που θα κυβερνά το 2022-2023 θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας με μαύρα γράμματα.!! " (Ιούλιο του 2022 γράφτηκε)...

Έχω βαρεθεί να γράφω τα ίδια και τα ίδια ως early warnings για τα επερχόμενα...

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα κ.Λύκαστρε.
Την Κύρα Αδάμ την παρακολουθούσα από τη δεκαετία του '80 στην Ελευθεροτρυπίδα.
Το I-epikaira το διαβάζω 3-4 χρόνια τώρα, τα περισσότερα άρθρα είναι αλιευμένα από άλλα σάητ,και κατά καιρούς γράφει και τα δικά του. Σε γενικές γραμμές κάνει το αντίθετο από εσάς στη θεματολογία του.Ο κύριος όγκος των άρθρων σχολιάζει την επικαιρότητα (την κανονική, όχι τι έγινε στο σουρβάηβο), και ένα 20% είναι εξ'ίσου σοβαρά άρθρα , για θέματα όμως που ναι μεν είναι εξίσου σοβαρά, αλλά δεν ανακύπτουν λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας
Όσον αφορά τον χάρτη Μπιντέ, αν θυμάστε έχω ξαναρωτήσει σχολιάζοντας γι' αυτόν στα άρθρα σας που κατά καιρούς αναφέρατε τις μιζοτακοερντογκανικές μπίζνες για τα ενεργειακά που θέλουν να μας βουτήξουν οι γκείτονα με κουμπαριά γα'ι'δάρων. Κάπου κοντά στις γιορτές είχα αναφέρει το άρθρο της Κύρας.
Από το Ι-επίκαιρα το'χα διαβάσει ,αλλά μέχρι πριν 2 μήνες δεν ανέβαζα συνδέσμους από άλλα σάητ, γιατί δεν ήξερα αν θέλετε να "φιλοξενείτε" έστω και στα σχόλια αναφορές σε άλλους ιστότοπους. Και μετά την άδεια σας, πάλι 2-3 αναφέρω με σύνδεσμο, γιατί όπως και σεις έχετε απαντήσει σε σχόλιο μου "πολλά σάητ διαβάζω, λίγα εμπιστεύομαι".
Δηλαδή, μην νομίζετε ότι το ανακάλυψε χτες, απλά το χτεσινό είναι το απντέητ που λένε και οι νταβατζή.... εεεεεεεεεε "προστάτ...."εεεεεε "Σύμμαχοι" (το πέτυχα).
Το μόνο κακό που έχει το σάητ , είναι ότι δεν έχει σύνδεσμο για τα αρχεία του, και έτσι μπορείς να δεις καθημερινά γύρω στα 20, τα οποία αντικαθίστανται σταδιακά από τα επόμενα, αλλά μετά δεν μπορείς ν'ανατρέξεις στα προηγούμενα.
Πάντως αν δείτε όλα τα άρθρα του είναι για σοβαρότατα θέματα, και αν διαβάσετε δεν έχουμε διαφορές στην άποψη επ'αυτών που θίγει.

Τα υπόλοιπα του γιατί δεν ανεβάζω συνδέσμους από άλλα σάητ, θα τα αναφέρω σε επόμενο σχόλιο, γιατί θα θίξω άτομα και συνειδήσεις, και επειδή κάποιοι μπορεί να περιδιαβαίνουν και εδώ και εκεί, δεν θέλω να το κάνω ροντέο, ούτε μου αρέσει να "θάβω" κάποιον χωρίς να του τα έχω πει κατά πρόσωπο, ούτε να στενοχωρώ τους άλλους σχολιαστές , έχουμε σοβαρότερα πράγματα ν' ασχοληθούμε εδώ μέσα