ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Με ρωτά ο Βρασίδας τι να ψηφίσει

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ρωτά ο Βρασίδας τι να ψηφίσει
 
-Εγώ θα σου πω μωρέ... ψήφισε ότι θες
-Θέλω την γνώμη σου
-Οκ λοιπόν ψήφισε ... ΚΚΕ
-Τι ΚΚΕ; Εσύ θα ψήφιζες ΚΚΕ;
-Γιατί όχι του λέω γελώντας.Αν θέλω να κάνω πλάκα στον Κουτσούμπα και να ψηφίσω κάτι που σίγουρα θα μπει στην Βουλή και να τα κάνει μούτι σε λίγο το ΚΚΕ είναι εγγύηση
-Δηλαδή;
-Το ΚΚΕ από τότε που νομιμοποιήθηκε έχει βρει το φάρμακο Οχι σε όλα και ανέξοδη αντιπολίτευση. Φτάνει να μπαίνει στην Βουλή με ένα ποσοστό 5-7% Ωσεί παρόν δηλαδή. Είτε μιλά είτε προτείνει είτε όχι ένα και το αυτό Ούτε παρεμβαίνει ούτε και κανείς το λαμβάνει υπόψιν. Αν όμως ανέβει το ποσοστό του ειδικά σε αυτές τις εκλογές και γίνει τρίτο κόμμα δηλαδή μπαλαντέρ σε κυβέρνηση συνεργασίας ο Κουτσούμπας θα χάσει τον ύπνο του .Θα του την πέσουν όλοι τόσο απο το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό να συμπράξει .Θα δεχθεί τρελές πιέσεις .Αλλά θα ξέρει κιόλας αν δεν συμπράξει θα τον πολεμήσουν, αν συμπράξει θα πρέπει να πει Ναι σε όλα και τότε θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Πάει το αφήγημα μισού αιώνα .Αν πάλι συμπράξει και συγκρουστεί πάλι θα έχουμε τα ίδια Εκλογές κλπ κλπ κλπ Μπάχαλο.
 
Υ.Γ Αντί για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Κασιδιάρη θα ήθελα πολύ να δώ συνεργασία Κουτσούμπα με Κασιδιάρη στην Βουλή, εκεί θα πέσει τρελό γέλιο.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ είπε...


Α-βουλευταί και συνδικαλισταί = η πολιτοφυλακή του δημοκρατ-ορ-ικού συστήματος.

Κουκουέ, η Α.Ε. ΟΠΟΔ (οργανώσεως πολιτικών διαδηλψσεων), μισθοφόροι παντός εγχωρίου ή ξένου πλειδότου. 50 έτη ενδόξου μεταπολιτευτικής στα-σ-ιοδρομίας. Βέβαια και ηγγυημένα κέρδη. Ένας είναι ο σανός. Ο κόκκινος.