ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Ο Ερντογάν παίρνει αυτό που ζητούσε χωρίς να έχει υπαναχωρήσει σε τίποτε.

US sets $259 million F-16 equipment sale to Turkey https://t.co/K8hnfoXOGl pic.twitter.com/HeF08tIOrh

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Ερντογάν παίρνει αυτό που ζητούσε χωρίς να έχει υπαναχωρήσει σε τίποτε.  

Η υποτιθέμενη ελληνοτουρκική "φιλία" των σεισμών μόνο κακό έκανε και κάνει.Πολλοί εδώ στην Ελλάδα σου λένε "έλα μωρέ μια αναβάθμιση για το link16 είναι και ένα σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, σιγά". Δεν είναι έτσι. Είναι η αρχή και οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι χωρίς να έχουμε στείλει LoR για αντιπλοϊκούς και stand off στα F16.

Τώρα βγήκαν και μας λένε για kill chains και μαλακίες, επειδή πήραμε ένα Χ αριθμό orbiter απ' το Ισραήλ, λες και τα φτιάξαμε εγχώρια. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι οι Τούρκοι δεν μετράνε 50 uav, αλλά εκατοντάδες τα οποία με μια υπογραφή της τουρκικής ελιτ, τα εργοστάσια τους θα μπουν σε μια κατάσταση πολεμικής οικονομίας και θα δουλεύουν 24/7 για να παράγουν στο πι και φι ανάλογα uav με αυτά που αγοράσαμε. Μόνο η νίκη δεν μας περιμένει με αυτή την τακτική.

Αν οι Αμερικανοί στον Ερντογάν με τον οποίο είναι στα μαχαίρια προσφέρουν τόσα δώρα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο,σε συνεργασία με τους αμερικανολάγνους των Αθηνών,ας σκεφτούμε τι πρόκειται να δώσουν στον Αττίλα όταν κερδίσουν τις εκλογές οι Κεμαλιστές.

Εν τω μεταξύ οι  νεοραγιάδες που ασχολούνται με τα αμυντικά, βλέποντας την τσαπού να έρχεται και πανηγυρίζουν "Πρώτοι! Πρώτοι! Τα πήραμε πρώτοι!", εννοώντας το ιπτάμενο μπιφτέκι ,ενώ δεν παράγουμε τίποτα, ούτε όπλα και οι Τούρκοι παίρνουν και φτιάχνουν και δικά τους, όταν θα γίνει το κακό πρέπει να είναι τα λαμόγια στην πρώτη γραμμή.

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Δυστυχώς αγαπητέ επιβεβαιώνονται οι Κασσάνδρες και εσύ μαζί . Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος βασιλέυουν πλέον στην Ελλάδα και παρασέρνουν και εμάς μαζί . Εδώ τους υποστηρίζουμε σε οργανισμό που θα μας βάζουν φυτίλια και θα μας βάζουν προσκόμματα . Οι έχοντες αυτοκτονικές τάσεις έχουν και βαλίτσες γεμάτες με λεφτά και θα εξαφανιστούν πρώτοι . Όπως λες μόλις βγει ο Μπαμπατζάν και οι Κεμαλιστές θα ξεκινήσει η θυσία μας . Δεν ξέρω αν μας σώσει πρώτο πλήγμα τώρα από εμάς ή ανακοίνωση ΑΟΖ άμεσα να αναγκαστούν να κινηθούν πριν τους Κεμαλιστές που θα αναλάβουν . Όπως έχει ειπωθεί ακολουθούν την τεχνογνωσία της Κίνας σε ύδατα , εισβολή στρατιωτών εν υπνώσει ή τουριστών και διαφθορά κομβικών αξιωματούχων . Βάλε και το παραμύθι που πουλούν στην μάζα και το πιστεύουν και οι πρωωθητές του . Αν σου παίρνει το σπίτι και το βιος η κατ'όνομα Ελληνική κυβέρνηση θα γίνει πάρτι μόλις αναλάβουν οι Μόγγολοι και σταματήσουν να κρύβονται οι αθέατοι εντός . Θα ενεργοποιηθούν νόμοι απαλοτρίωσης τύπου Μικρασίας και Κωνσταντινούπολής με φορολογικό κάλυμμα . Άντε να εξηγήσεις στους πολλούς για σχέδιο δεκαετιών και προδοσία πάλι και καλά συμμάχων .
Μου φαίνεται οι εντός που λες διάβαζαν πολύ σούπερμαν μικροί και νομίζουν ότι ένα όπλο , ή υπερόπλο αρκεί , λες και ο εχθρός δεν θα κάνει πολυμέτωπη επίθεση και εκεί που έχει πρόβλημα θα αποφύγει το σημείο επαφής . Αλλά κατά τα άλλα έχουν γνώσεις και παράσημα .
Η Τουρκία θέλει τα f16 για φορείς όπλων έστω κα δικών της μέχρι να αντιγράψει ότι μπορεί , μέχρι να βγάλει και πιο εξελιγμένα drone , τώρα αν δεν το βλέπουν οι καθ'ύλη αρμόδιοι την βάψαμε . Πάντα οι βολεμένοι εθελοτυφλούν ενώ αυτοί που τρέχουν για τον επιούσιο έχουν περισσότερες κεραίες ανοιχτές .
Το θέμα είναι πως θα σταματήσουμε τους εντός που έχουν πάρει φόρα για την προδοσία ?

Να είσαι καλά .