ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου από το Ηνωμένο Βασίλειο έφτασαν στην Ουκρανία.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aπό πηγή εντός της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μαθεύτηκε ότι χιλιάδες φυσίγγια και οβίδων αρμάτων έχουν αποσταλεί στην Ουκρανία ως προμήθειες για τα τανκς "Challenger" που δωρίστηκαν στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών των χιλιάδων οβίδων ,είναι και οβίδες ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Η Ρωσία έχει επανειλημμένα και ρητά ξεκαθαρίσει ότι εάν βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου εκτοξευθούν κατά των ρωσικών στρατευμάτων, η Ρωσία θα θεωρήσει τη χρήση των πυρομαχικών ως επίθεση «Βρώμικης βόμβας» εναντίον της Ρωσίας και θα απαντήσει με δικά της ραδιενεργά όπλα. Δεν είπαν ΠΟΙΑ ραδιενεργά όπλα.

Τώρα επιβεβαιώνεται θετικά ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει, στην πραγματικότητα, επιτυχώς παραδώσει στην κατοχή του Ουκρανικού Στρατού οβίδες αρμάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου.Αυτό σημαίνει ότι τώρα, είναι μόνο θέμα χρόνου να εντοπίσει η Ρωσία ότι τέτοια βλήματα έχουν χρησιμοποιηθεί από την Ουκρανία και να απαντήσει.Αυτή η απάντηση πιθανότατα θα έρθει χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.

Είναι πραγματικά πολύ απλό: Όταν η Ουκρανία χτυπήσει Ρώσους με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου, η Ρωσία πιθανότατα θα χτυπήσει την Ουκρανία με πλήρως πυρηνικά όπλα. Εάν συμβεί αυτό, το ΝΑΤΟ πηδά σε έναν ΠΥΡΗΝΙΚΟ πόλεμο αμέσως.

Ή . .

Η Ρωσία μπορεί να επιλέξει να χτυπήσει απευθείας το ΗΒ για την προμήθεια τέτοιων όπλων.Προφανώς, αν συμβεί ΑΥΤΟ, είναι επίσης στιγμιαίος πυρηνικός πόλεμος.

Και στις δύο περιπτώσεις, η μάχη αυτή τη στιγμή μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, είναι πολύ πιθανό να γίνει πυρηνική και είναι εξαιρετικά πιθανό να εμπλέξει το ΝΑΤΟ, που σημαίνει το ξέσπασμα του κυριολεκτικού πυρηνικού 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Υ.Γ Ετοιμαστείτε για απαράμιλλη κλιμάκωση παντού. Σήμερα έμαθα πως Ουκρανοί πιλότοι έφτασαν στην Αριζόνα των ΗΠΑ για να ξεκινήσουν την εκπαίδευση πτήσης στα F-16 και στα F-35.!!! Καταλάβατε γιατί μας βάζουν και αγοράζουμε το ιπτάμενο μπιφτέκι η ακόμα;;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mήπως αυτή η πηγή εντός της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που λειτουργεί σαν ανοικτό βιβλίο πληροφόρησης να μας πληροφορούσε και τι μετέφερε το εμπορικό τραίνο στα Τέμπη και πήραν φωτιά τα βαγόνια αμέσως μετά την μηχανή.Και γιατί έως τώρα δυο επιτροπές δεν σχολιάζουν αυτήν την ακαριαία ανάφλεξη και δεν βλέπουμε προκοπή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" να μας πληροφορούσε και τι μετέφερε το εμπορικό τραίνο στα Τέμπη και πήραν φωτιά τα βαγόνια αμέσως μετά την μηχανή.Και γιατί έως τώρα δυο επιτροπές δεν σχολιάζουν αυτήν την ακαριαία ανάφλεξη και δεν βλέπουμε προκοπή. "

H απάντηση στην ερώτηση αυτή έχει δοθεί εδώ .

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/04/blog-post_47.html

Όταν γράφαμε τότε ότι η πυρκαγιά που έκαψε το ιντερσίτι και εξαΰλωσε περισσότερους από εκατό συνανθρώπους μας ΔΕΝ προήλθε από το ιντερσίτι αλλά προκλήθηκε στα δύο πρώτα βαγόνια τού εμπορικού τα οποία μετέφεραν εξαιρετικά εύφλεκτο φορτίο που μεταφέρεται σιδηροδρομικώς κατόπιν τήρησης αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Και ότι τέλος, η καθεστωτική λογοκρισία έχει επιβάλει στα Μέσα τον νόμο τής Σιωπής για την ισχυρότατη έκρηξη, γιατί το μανιτάρι τής έκρηξης είναι δηλητηριώδες για την κυβέρνηση.

Στις 7 Απριλίου δόθηκε στη δημοσιότητα ολόκληρο το πρώτο πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που όρισαν οι οικογένειες των δολοφονηθέντων. Στο πόρισμα, αναφορικά με την τεράστια έκρηξη και το μανιτάρι πυρός που δημιουργήθηκε, αναφέρεται αυτολεξεί ότι,

《 Χρήζει περαιτέρω διερεύνησης η ΜΗ φυσιολογική και ΜΗ αναμενόμενη εικόνα ανάφλεξης μ ε γ ά λ η ς π ο σ ό τ η τ α ς ά γ ν ω σ τ η ς κ α ύ σ ι μ η ς ύ λ η ς. 》

Γράψαμε επίσης ότι έγινε σ υ γ κ ά λ υ ψ η του λαθρεμπορίου καυσίμων που γινόταν το μοιραίο εκείνο βράδυ από το δίκτυο του ΟΣΕ με τους συρμούς τής ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Για αυτό και η διάταξη που ψήφισε η σάπια κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ακαταδίωκτο στα μέλη της Επιτροπής που "διερευνά" τις συνθήκες και τους δράστες τής δολοφονίας των Τεμπών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για αυτό το ιστολόγιο με πλάγιο τρόπο σας είπε ότι, αποστολή της κυβερνητικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων δ ε ν είναι η διερεύνηση της δολοφονίας αλλά η σ υ γ κ ά λ υ ψ η των πραγματικών αιτιών πίσω από την εκδήλωση της πυρκαγιάς, που είναι η αιτία τής εξάχνωσης των άτυχων παιδιών στα Τέμπη.

Το ζήτημα που τίθεται δεν είναι τόσο το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, όσο η καθολική ικανότητα του συστήματος να ελέγχει τους πάντες. Κιχ από εμπειρογνώμονες, κιχ από δικηγόρους, κιχ από δημοσιογράφους, κιχ από ΣΥΡΙΖΑ, Πα.Σοκ, ΚΚΕ και Μέρα, που σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο σύστημα.

Τα βίντεο είναι κατατοπιστικά. Η έκρηξη κάνει τη νύκτα, μέρα. Φαίνονται πεντακάθαρα ακόμα και οι πινακίδες της ΕΟ. Αλλά οι εμπειρογνώμονες της κυβέρνησης δεν ασχολήθηκαν με δευτερογενή αίτια της σύγκρουσης όπως η πυρκαγιά.Αλλά ασχολήθηκαν με δευτερογενή αίτια της σύγκρουσης όπως ο εκτροχιασμός των συρμών και η μελέτη στα συντρίμμια τους.. Παρωδία; Όχι. Σκοπιμότητα συγκάλυψης.

Το πρώτο και δεύτερο βαγόνια τής εμπορικής ήταν ΦΟΥΛ σε ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν υπάρχει ούτε στήσιμο των τρένων, ούτε ανθρωποθυσίες σε σατανάδες. Ναι, υπήρξε πιθανώς σχέδιο για μέγκα γεγονός στο Αιγαίο για να σύρουν τα ανδρείκελα σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Τους πρόλαβε ο σεισμός στην Τουρκία. Στην Ελλάδα δε χρειάστηκε μέγκα γεγονός καθότι την αυτοδυναμία Μητσοτάκη τελείωσαν τα Τέμπη.

Σε κάθε δε περίπτωση, για τη χειραγώγηση της πλέμπας ο σκηνοθέτης δε χρειάζεται αίμα, ούτε σαματά με λιωμένες λαμαρίνες . Όπως έδειξε η πανδημία, ο κοινός μέσος (εμβολιασμένος) χειραγωγείται με πολύ λιγότερα.. Αρκεί ένας Ευαγγελάτος, τρία τέσσερα κόμματα, η δικαιοσύνη και ένα κατασκευασμένο γεγονός (στυλ "Βόμβα από Άρειο πάγο για κόμμα Κασιδιάρη").

Αρκεί να δεί κανείς τις ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ.!!! Γιατί δεν δείχνουν τις φορτωτικές από το τραίνο που κουβαλούσε το ΛΑΘΡΑΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟ;;;

Πες μου τώρα ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Δωσε πονο τ αγοριμ.
Μετα απο τετοια στοιχεια τι σκεφτεστε την Δημοκρατια η ποσα φυσιγγια να παρεις?
Να χεσω μεσα εξεταστικες και μαλακιες.
Αντε καλησπερα σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το "σκοπιμοτητα συγκαλυψης" προφανως και καλυπτει τα παντα. Διότι δεν προκειται προφανως για απλη συγκάλυψη λαθρεμπορίας καυσίμων και δεν πρόκειται για συνηθες "δυστύχημα¨.Διοτι τα καμενα καυσιμα δεν κάνουν εγκαύματα.Και δεν προκειται να βγει ποτέ στο φώς η αλήθεια σε περίπτωση εξαϋλωσης προϊόντων που ταξίδευαν με συγκεριμενης εθνικότητος εταιρείας και επρόκειτο να "επανεπεξεργαστουν" για χρήση όπλων όπως αυτά του άρθρου.Και δεν εκδιδονται ποτέ φορτωτικες για τέτοια ειδη.Και προφανως ο συνειρμός μας πάει λίγο παρακάτω, ευλόγως τιθεται το ερωτημα μηπως το ζαβό πληρωσε το τιμημα στο πολλαπλάσιο για όποια πρωτοβουλια πήρε για να στηριξει μονομερως την ουκρανική αιματοχυσία; Διότι αμέσως μετα διαπιστώνεται απροθυμία εξαγωγης πολεμικού υλικου.
Θέσφατον : "Οταν τρώγονται τα τσακάλια οι κότες δεν μπαίνουν στον αγώνα'η αλλιως "στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα"
Λεμε τωρα