ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Το 50% της Ηλεκτρονικής Υποδομής του ΝΑΤΟ είναι εκτός σύνδεσης. Δέχτηκε επίθεση Ddos από Ρώσους χάκερ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από χθές 11 Απριλίου 2023, το 50% της ηλεκτρονικής υποδομής του ΝΑΤΟ έχει παραλύσει από Ρώσους χάκερ του KillNet.

Η ρωσική ομάδα χάκερ KillNet κατέστρεψε με επιτυχία περισσότερο από το 50 τοις εκατό των ηλεκτρονικών πόρων της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας με τη βοήθεια μεγάλης κλίμακας επιθέσεων DDoS σε διακομιστές και άλλες συσκευές υψηλής τεχνολογίας του δυτικού στρατιωτικού μπλοκ.  

Ως αποτέλεσμα των ενεργειών των Ρώσων χάκερ, οι ιστότοποι διοίκησης του ΝΑΤΟ, οι πύλες προμηθειών, υποστήριξης και προμήθειας όπλων, καθώς και τα κέντρα εκπαίδευσης στον κυβερνοχώρο της συμμαχίας έχουν χάσει τη λειτουργικότητά τους... είναι "OFFLINE".  Επιπλέον, το πρακτορείο NCI παραβιάστηκε, με αποτέλεσμα να διέρρευσαν στα χέρια των Ρώσων στοιχεία για τους υπαλλήλους αυτής της οργάνωσης που λαμβάνει σημαντικές πολιτικές αποφάσεις.

Στη φωτογραφία είναι το πρωτοσέλιδο του Οργανισμού NCI, το οποίο παρέχει, αναπτύσσει και συντηρεί συστήματα επικοινωνίας για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και τους διοικητές του ΝΑΤΟ.  

Ρώσοι χάκερ από το KillNet ανέφεραν ότι ως αποτέλεσμα της εισβολής σε δίκτυα του ΝΑΤΟ, κατάφεραν να αποκτήσουν σημαντικές πληροφορίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τη Ρωσία. Αλήθεια τι θα κάνει το ΝΑΤΟ  ΌΤΑΝ η Ρωσία ενεργοποιήσει ξανά τη βαθμωτή τεχνολογία της.;; Όλοι θυμούνται τα ραντάρ των ΗΠΑ να σβήνουν κατά τη διάρκεια της δοκιμής πυραύλων της ρωσικής φρεγάτας, αρκετούς μήνες πριν. Εκείνη την εποχή πίστευαν ότι η Ρωσία έπρεπε να το είχε κάνει με τεχνολογία κλιμάκωσης. 

Το ΝΑΤΟ είναι ήδη διαλυμένο, παρά την ανατίναξη του αγωγού Nord Stream από τους Δημοκρατικούς Γάιδαρους. Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει κάθε πρωτεύουσα του ΝΑΤΟ, καθώς και όλες τις στρατηγικές στρατιωτικές βάσεις της, όποτε θέλει. Το ΝΑΤΟ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τους σταματήσει. Το έχουμε ξαναγράψει χρειάζεται νέος ΗΓΕΤΗΣ και αλλαγή στο πολεμικό Δόγμα του ΝΑΤΟ.

Υ.Γ Το έχω ξαναγράψει οι ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ που διοικούν το ΝΑΤΟ είναι για τον κάλαθο των σκουπιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: