ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Οι στοιχηματικές εταιρίες σπάνια πέφτουν έξω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ότι δεν έχω σε καμία εκτίμηση τις δημοσκοπήσεις, είναι γνωστό…Αυτό αλλάζει όταν ο “παραγγέλων” είναι στοιχηματική εταιρία.

Σπάνια πέφτουν έξω και ακόμα πιο σπάνια συμφωνούν με όσες προβάλλονται από τα ΜΜΕ.
Τελευταίο παράδειγμα οι αποδόσεις της NOVIBET, που φέρνουν ως πιθανότερο αποτέλεσμα μια διαφορά μικρότερη του 3% μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 6 Απριλίου θα υπάρξει νέα εκτίμηση και πιθανότατα η “φαβορί” διαφορά να πέσει κάτω από το 2,2%. (αν θυμάστε είχα γράψει για διαφορά κάτω από 3% αρκετές μέρες πριν, όταν οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις μιλούσαν για διαφορά 5 και 6 μονάδων)...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε σταρτάπ να ποντάρουμε από 300€ ΚΚΕ, να διαδόσουμε τα νέα μέσω ςμς και να το ψηφίσουμε όλοι.Αφένός κονομάμε, αφ'ετέρου αν βγουν πρώτο κόμμα οι μισοί θα μείνουν από καρδιά στο 1ο εξιτπόλ.Αφετρίτου(καλά ντε μη βαράτε, πλάκα κάνουμε)ακόμα κι αν πιάσουν αυτοδυναμία, θα παραιτηθούν γιατί αυτοί θέλουν να καταλάβουν την εξουσία όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, όχι να εκλεγούν με ψήφους
Εχω και ένα φίλο στη Σίνγκουλαρ να το σιγουρέψουμε.Οργάνωση θέλει.
Στα σοβαρά τώρα.Πραγματικά κ.Λύκαστρε είανι ακόμα πρώτο κόμμα η Ν.Μιζοκρατία;; Θα μου πείς αντίπαλος είναι ο Τζίφρας,λογικό δεν είναι;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Στα σοβαρά τώρα.Πραγματικά κ.Λύκαστρε είανι ακόμα πρώτο κόμμα η Ν.Μιζοκρατία;; Θα μου πείς αντίπαλος είναι ο Τζίφρας,λογικό δεν είναι;;"

Κ.Ξενοδόχε δεν είναι μόνο ότι έχουν τον Τζίφρα ως "αντίπαλο"...ξέρεις πόσα κομματόσκυλα σιτίζονται από αυτό το κόμμα γάγγραινα;; Ξέρεις ότι έχουν τον μεγαλύτερο κομματικό στρατό από όλα τα υπόλοιπα κόμματα;;

Ξέρεις πόσους κρατικοδίαιτους και κομματόσκυλα έχουμε;;. Αρκεί απλώς, να υπάρχει επίσημα ένας "δούκας" και να μοιράζει σακούλες με λεφτά με τους φόρους όλων μας
απ' το "εσόδων" του Τέρατος. Για αυτό ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.

KALLISTRATOS FM είπε...

Ακούγεται ότι ένας δικαστικός θα είναι υποψήφιος να τεθεί επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη.

Πέρα από την προσωπικότητα του ατόμου, το όλο σκηνικό θα γίνει για να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» του Αρείου Πάγου και να κατέλθει στις εκλογές.

Πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει στενή σχέση με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε, καλησπέρα και Καλό Μήνα και πάλι.
Κατ'αρχήν μοιραζόμαστε το ίδιο αξίωμα ότι δεν εμπιστευόμαστε γκαλοπατζήδες.Αν δεν ήταν για στοιχηματική, θα λέγαμε ότι άλλο είναι το 1ο κόμμα , όχι αυτό πυ λένε οι σφυγμομετρήσεις. Ωστόσο, αν θυμάμαι καλά ακόμα και οι στοιχηματικές, ειδικά αυτές που βρίσκονται στη χώρα που λαμβάνει χώρα το γεγονός που είναι για ποντάρισμα,παίζουν και εκείνες παιχνίδια.Αν και δεν έχω καλή μνήμη, νομίζω ότι οι μπούκηδες τσ'Αργλίας έδιναν την παραμονή στην €υρωπε'ι'κή €νεση , όχι το μπρέξιτ. Αλλά δεν παίρνω και όρκο,κάπου στο βάθος του τρικυμιασμένου μυαλού μου υπάρχει εγγραφή "μπούκηδες=μούφα", γιατί όταν έπεσαν έξω σε κάποιο σημαντικό γεγονός σκέφτηκα "πόσα πήραν άραγε από τα κέντρα για να σπατσάρουν τη χασούρα;",αυτό το θυμάμαι καλά.
Στα υπόλοιπα τώρα, είχα την αίσθηση ότι τα περισσότερα κομματόσκυλα στο δημόσιο είναι οι ζαίοι, όχι γιατί τους διόρισε ο Τζίφρας, αλλά γιατί τους πήρε κληρονομιά μαζί με τους Σημιτανθρώπους που έκαναν μεταγραφή από το ΠαΣοΚ.Βέβαια η μεγάλη μασαμπούκα τώρα είναι οι ΜΚΟ, αλλά και κει οι ζαίοι είναι σε μπόλικες.
Τέλος θα ντραπώ που θα το κάνω,αλλά θα γράψω κάτι που δεν θέλω, γιατί είναι υπέρ της Νέας Μιζοκρατίας. Ως ελεύθερος επαγγελματίας (αν και δεν ήταν ποτέ η οικονομική μου ευμάρεια το κύριο κριτήριο για την ψήφο μου, μιάς και όλες τις φορές από το 1988, έχω ψηφίσει άκυρο,και μόλις 4 φορές κόμματα, τα οποία μάλιστα δεν ήταν στις κυβερνήσεις που εκλέχτηκαν τότε) υπάρχει ο εφιάλτης της επανόδου του οικονομικού επιτελείου του Τζίφρα,που είναι για τον πέοντα.Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο κολλητός του Μιζοτάκη "εμείς θέλουμε να υπάρχετε για να σας κλέβουμε, οι άλλοι είναι άσχετοι και θα σας σκοτώσουν".Θυμάμαι και την άλλη χοντράδα τοους που άλλαξαν το ΦΠΑ μεσούντος του τρέχοντος τριμήνου, αντί να περιμένουν 2 βδομάδες,που άλλαζε το τρίμηνο.Και άλλα πολλά που έκαναν πολλούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες να κλείσουν.Και εδώ κλείνω τα υπέρ, όπως επαναλαμβάμνω εμένα δεν με αγγίζουν,δεν θέλω εγώ να τρώω και η χώρα να πηγαίνει στον γκρεμό,προτιμώ το αντίθετο "την Ελλάδα θέλομεν,και ας τρόγωμεν πέτρες" που έγραφε η ΕΟΚΑ που έχει γεννέθλια σήμερα.
Επίσης βέβαια, ο τζίφρας έχασε και από αριστερά και από δεξιά ψήφους σε σχέση με το 2015,και αν δεν ήταν ο Μιζοτάκης πάνω, θα γινόταν παρελθόν όπως η ΡηΜάδ, του σύντρογου Κουνέλη.
Αλλά αυτό δεν θα γίνει γιατί είμαστε στη χώρα που κουμάντο κάνει η Στοά και το 4ο Ράηχ,και οι άλλοι από απέναντι οι νταβατζήδες του πλανήτη.
Ντάξ το παράκανα,οπότε κλείνω εδώ.Πάω να ψάξω στο ίντερνετς για αγροκατοικίες στην κρήτη,και βίζα συνταξιούχου στην Τα'υ'λάνδη
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

@KALISTRATOS FM
Έχω πει σε κάμποσα σχόλια εδώ μέσα,και έχει συμφωνήσει ο οικοδεσπότης πως τα Χρυσαύγουλα είναι παρακρατικοί,άρα συστημικοί. Ενώ υπάρχουν από 1985-6 (έμενα Γκύζη, δίπλα από την Κυψέλη που είναι τα πρώτα γραφεία τους),έφτασαν τη δεκαετία του 2010 το μνημόνιο,και την "πάνω πλατεία", για να ξεπεράσουν το αιώνιο 1%.Ετσι αφ'ενός πήραν αντιμνημονιακές ψήφους, αντί για κάποιο άλλο πιό καθαρό αντιμνημονιακό κόμμα, αφ'εταίρου, την κρίσιμη στιγμή της Συμφωνίας των Πρεσπών είχα ιδιοποιηθεί ήδη το αντιλαθρομεταναστευτικό ρεύμα,και στιγμάτισαν την διαφωνία με την προδοσία της Μακεδονίας, έτσι ώστε όποιος βγήκε σ'εκείνα τα συλλαλητήρια να χαρακτηριστεί ως "φασίστας"
Υπάρχει η περίφημη φωτό του Μιχαλολιάκου να κάνει χειροφίλημα στην Ντόρα με υπόκλιση (κάποιο λένε ότι έτσι φαίνεται ποιός έχει ανώτερο βαθμό μασόνου από τους 2), ακι δεν είναι τυχαίο πως γενικά στον Πειραιά τα ποσοστά των Χρυσαύγουλων είναι τεράστια στις εθνικές, και μηδενικά στις δημοτικές που βγαίνει ο εκλεκτός του Μαρινάκη
Οπότε να μην σας κάνει εντύπωση, τα περισσότερα "μικρά"κόμματα είναι φτιαγμένα από το σουπερμάρκετ της Στοάς που έχει δημιουργήσει προ'ι'όντα για όλα τα γούστα, και τελικά υπηρετούν τους σκοπούς της.
Πολιτικώς εξεταζόμενο, η ΧΑ είναι ο διάδοχος του ΛΑΟΣ σ'ότι αφορά τη δεξιά.Μεγαλώνει τόσο ώστε να κόψει ψήφους από τη ΝΔ, και την κρίσιμη στιγμή, ψηφίζει ή επιτρέπει με τη στάση του *κάτι σοβαρό που φέρνει η κυβέρνηση και είναι αντίθετο με τις προγραμματικές αρχές του
* Την κρίσιμη στιγμή της αποστασίας των ΑΝεξΕΛ για να φτάσουν οι ψήφοι για τις Πρέσπες, θα μπορούσαν να παραιτηθούν οι βουλευτές της ΧΑ, όπως και οι επόμενοι επιλαχόντες της, οπότε θα είχαμε διάλυση της Βουλής λόγω δυσλειτουργίας αντί επικύρωση της προδοσίας
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Έχω πει σε κάμποσα σχόλια εδώ μέσα,και έχει συμφωνήσει ο οικοδεσπότης πως τα Χρυσαύγουλα είναι παρακρατικοί,άρα συστημικοί."

Καλησπέρα κ.Ξενοδόχε...σαφέστατα και είναι του συστήματος η Φοινικική Χρυσή Αούγκα όπως είναι το σωστό όνομα . Διάβασε εδώ τι έγραφα τότε τον Μάιο του 2019 για αυτήν.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

" Ο ρόλος υπάρξεως και δημιουργίας της Χ.Α ήταν η καταστροφή του Ελληνικού Εθνικισμού. Απαξίωσε και απονεύρωσε το πατριωτικό αίσθημα, εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες πατριώτες, έδωσε άλλοθι σε διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις να παρέμβουν φανερά στην ελληνική δικαιοσύνη, έδωσε πολιτικό λόγο ύπαρξης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕ-ΞΥΡΙΖΑ & ΤΣΙΡΙΖΑ και εμπέδωσε το "αντιφα"/"αντιεξουσιαστικό" κίνημα στις συνειδήσεις της νεολαίας."

Δεν μπορείς να φανταστείς τι βρισίδι έφαγα σε υποτιθέμενο "εθνικιστικό" ιστολόγιο όταν το 2016 τους τα έγραφα αυτά. Ήρθε όμως ο καιρός και δικαιώθηκα και πάλι.

KALLISTRATOS FM είπε...

https://www.brighteon.com/6b740706-a5e2-499e-a17f-a304b1ff879c