ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Η Μεταναστάσιμη αριθμητική

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Μεταναστάσιμη αριθμητική  (Quiz για υποψιασμένους λύτες) :
 
Την Δευτέρα μετά τις πρώτες, ο δεύτερος στα τρία. Το ένα τρίτο του μαζί με τον πρώτο, ολοκληρώνουν αυτό που ξεκίνησε την πρώτη φορά, αλλά τώρα αλά Αμερικέν.. Ο τρίτος δεν έχει έτσι μια ακόμα δεύτερη ευκαιρία, αφού αυτήν την σπατάλησε την τρίτη του φορά αγκαζέ και σε πλήρη συμφωνία με τον δεύτερο. Ο τέταρτος, στην καρακοσμάρα του, αναμένει ακόμη μια Δευτέρα Παρουσία, όσο εκείνος με το ένα αγωνιά για την επιβίωση του μετά την Δευτέρα, κάνοντας τούμπες σε κάτι δευτεράντζες, που κάποτε λογίζονταν σαν το ένα τρίτο του πρώτου. 
 
Αν δεν ήταν ένα κάποιο πολιτικό σχέδιο, τι άλλο άλλο θα μπορούσε να είναι η πρώτη παράγραφος αυτού του post;;
 
Φώντας :  Τα δυο τρίτα του δεύτερου τι θα κάνουν ;;

Λυκ : Τραμπικό μετασχηματισμό. Τι άλλο;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε θα σας μαλώσω!!!!!!!
Ο Λεξηθήρ όταν βάζει κουίζ, στο επόμενο δίνει τις απαντήσεις, αλλά εσείς, είχατε ένα παρόμοιο μέσα στον Μάρτη, και δω δεν μας λέτε την απάντηση του.

Αν θυμάμαι καλά, τότε είχατε πρώτη τη ΝΔ, ενώ τώρα, 1ο το τΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός αν η 1η ΝΔ πάρει το 1/3 του 2ου τΣΥΡΙΖΑ, τους γνωστούς τουρκολάγνους Σημιτανθρώπους, για να κάνει τις "Πρέσπες του Αιγαίου" *

Ωστόσο, από την απάντηση που δίνεται στον Φώντα, δεν μου βγαίνουν για Τραμπικοί οι ζαίοι, πιό εύκολο να ενδυθούν τον ψευδομανδύα του μέηκ γκρης μπιζάντιουμ αγκαίν οι ΝΔούλες. Ισως και γι'αυτό να πήγε ο Ντέντε στην 'Ιμβρο για Πάσχα, να κάνει "προβολή περιοχής" που λένε και οι στρατιωτικογεωπολιτικοί. Εκτός αν το 1/3 αυτό είναι οι πρώην ΑΝεξΕΛ,με τους ΕΛΙΑΜΕΠηδες-Σημιτανθρώπους τύπου (Σα)Ραγκούσης, και 2οι οι ζαίοι.

Και στην προηγούμενη απάντηση , σας είχα πεί ότι οι ζαίοι είναι μπροστά στις μικρές ηλικίες, και μετά τα Τέμπη οι νέοι θα πάνε στις κάλπες και όχι για βρούβες.

όπως και να 'χει την φόλα θα την φάμε εμείς, και όποιος και να βγεί, θα δώσει -κυριολεκτικά- γή και ύδωρ (περί αυτής), και θα έχουμε και πάλι ζημιά, όπως με τα Σκόπια...* Χτές-προχτές, είδα φωτό από σούπερμάρκετ (άγνωστο σε ποιά χώρα) με "ματσεντόνιαν φέτα",παράβαση πλήν του ονόματος, αλλά και του κανονισμού περί ΠΟΠ** , όπως η φέτα
**ΠΟΠ= Προ'ι'όν Ονομασίας Προέλευσης= τρόφιμο-ποτό που παράγεται σε συγκεκριμένη περιοχή, ή/και με συγκεκριμένο τρόπο
ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΥΑΛΩΝ λοιπόν, μπας και σωθούμε ως έθνος και χώρα
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

το σάητ που ξέρετε και σεις, τα βλέπει κάπως αλλιώς τα πράγματα, και θυμίζει το πρώτο άρθρο σας κάπου μέσα στον Φεβρουάριο, όπου λέγατε ότι "ο 3ος πάει με τον 1ο, έχει και την τεχνογνωσία από τις 2 προηγούμενες φορές"(συμπληρώνω οικουμενική το 89/Σαμαρο-Τούρκογλου το 2012).
Η αλήθεια είναι ότι αυτό βολεύει το σύστημα ,"καίγεται" ο Μιζοτάκης και αποδυναμώνεται κι' άλλο η ΝΔ, γίνεται στάχτη το κάρβουνο ΠΑΣΟΚ που έτσι κι αλλιώς έχει κάνει τον κύκλο του και ήδη έχουν μοιραστεί τα Σημιτογεννή αποβράσματα σε μεγάλο βαθμό στα 2 πρώτα κόμματα, και παραμένει ο λακές Δύσης-Τουρκίας Τζίφρας ο μόνος "σοβαρός σε μέγεθος πυλώνας αντιπολίτευσης".
Όπως και νά 'χει δεν κάνει κάποια διαφορά για τα ζόρια που θα τραβήξουμε, όσο κοιτάμε τη Γιαρικάογλου και τον €υρωβολευτή του σεξ και του καράτε για να σκεφτούμε τι θα ψηφίσουμε, προχωράμε σταθερά προς τον γκρεμό.

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/674402/yparxei-symfonia-sygkyvernisi-153-me-nd-116-vouleftes-kai-pasok-37-vouleftes-apo-tin-proti-anametrisi-21-maiou-kai-telos

Ξενοδοχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...τώρα όλα τα σάιτ θα βλέπουν συγκυβέρνηση και αποδυνάμωση της ΝΔ. Εμείς όμως εδώ τα λέγαμε ΠΡΙΝ καιρό. Όλοι τώρα έρχονται στα λόγια μας. Νομίζω ότι από το 2021 έγραφα εδώ για συγκυβέρνηση. Πως αλλιώς θα δώσουν το μισό Αιγαίο;; Κάτι για το οποίο προειδοποιούσα σαν σχολιαστής από το 2015-2016 σε άλλο ιστολόγιο.

Και επειδή τα κομματόσκυλα και τα ζαβά δεν ακούνε και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν χωρίς να μπορούν να συζητήσουν ΜΕ ΕΠΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου ιστολόγιο όπου θα μπορώ να λέω ότι θέλω χωρίς να έχω ΗΛΙΘΙΟΥΣ να λένε " αυτά δεν γίνονται". Μια χαρά όλα γίνονται όπως σας τα λέω εδώ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το σαιτ στο λίνκ που έστειλες τα λέει σήμερα. Εμείς εδώ τα λέγαμε ΠΡΙΝ από αυτό το σάιτ και μάλιστα λέμε ότι ‘’Κώνειον το στικτόν’’ τα Τέμπη για Μητσοτάκη . Κλινικά νεκρή η αυτοδυναμία ΝΔ . Κυβέρνηση εθνικής χρεοκοπίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ - Πα.ΣοΚ.

Για να γίνει το ξεπούλημα του ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ χρειάζεται τρικομματική κυβέρνηση...) οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα υποχρεώσουν τα τρία κόμματα σε συγκυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές .

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/04/blog-post_61.html