ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Στην Εστία και τα άλλα ΜΜΕ τώρα ξύπνησαν;;; Δεν έβλεπαν εδώ και καιρό τι έρχεται;;;; Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Το μόνο που μένει είναι η θυσία σας… γραμμάτια έχουν υπογραφεί και ζητάνε την αποπληρωμή τους!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην Εστία και τα άλλα ΜΜΕ τώρα ξύπνησαν;;; Δεν έβλεπαν εδώ και καιρό τι έρχεται;;;

Από το 2018 ΕΔΩ αλλά και σαν σχολιαστής σε άλλα ιστολόγια παλαιότερα μιλούσα για τον 25 Μεσημβρινό και έλεγα Ότι ο Ελλαδέμπορας Κυριάκος πούλησε το Αιγαίο και μας το φέρνει σιγά σιγά. Και ότι..." Τα πάντα συζητούνται, τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και όταν το πλαίσιο της μειοδοσίας θα έχει ολοκληρωθεί, θα πάει στην Χάγη, ίσα για να πάρει την σφραγίδα."

Τα λέγαμε και ΕΔΩ , αλλά και ΕΔΩ ...αλλά και συνέχεια ότι θα έχουμε πάλι προδοσία. Δεν μπορεί να γίνει καμμία διαπραγμάτευση για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει τα ζητήματα των χωρικών υδάτων και του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των νησίδων και βραχονησίδων.Αυτών που δεν αναφέρονται ονομαστικά στις συνθήκες ενσωμάτωσης και τα οποία θεωρούν οι Μογγόλοι ακαθόριστης κυριαρχίας, καλώντας μας σε διαπραγμάτευση για το καθεστώς τους.  

Όμως η προδοσία είναι προσχεδιασμένη, έχοντας μπει στις ράγες και τροχοδρομώντας αργά αλλά σταθερά από την δεκαετία του '70, με τις προτάσεις Karl του '77 και Wilson του '78-'79. Συνεπώς δεν προκαλεί έκπληξη, ότι καμμία ελληνική κυβέρνηση δεν φρόντισε να κατοχυρώσει αυτά τα νησιωτικά εδάφη.Το αντίθετο απ' αυτό που έπραξαν οι Μογγόλοι, οι οποίοι κατά την κρίση των Ιμίων επικαλούντο το γεγονός, ότι οι νησίδες αυτές ήταν καταχωρημένες στο κτηματολόγιο του Μπόντρουμ.  

Σε αντιδιαστολή, οι "ελληνικές" κυβερνήσεις και οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, δεν έχουν καν φροντίσει, να δημιουργήσουν για καθένα από αυτά τα 152 νησιά έναν περιεκτικό φάκελο, ο οποίος να αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, την επί 60 χρόνια αδιατάρακτη άσκηση κυριαρχίας επ' αυτών από το ελληνικό Κράτος.

ΠΟΥΣΤΡΟΣΚΥΛΟ Κούλη σου εύχομαι να μην μπορέσεις να περάσεις τα σύνορα και να αποδράσεις!!!

Απόλυτα σχετικό ΕΔΩ....όταν γράφαμε για την Συνθήκη της Μαδρίτης. Τι λέγαμε τότε :

Όσο αφορά τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο… έχει απόλυτο δικαίωμα, και αυτό το απόλυτο δικαίωμα το δώσαμε εμείς, τουλάχιστον όσοι ψήφισαν τον Κ. Σημίτη στις εθνικές εκλογές της 22ο Σεπτεμβρίου 1996, δηλαδή 9 μήνες μετά την νύκτα στα Ίμια! 
 

Ακριβώς μετά από 10 μήνες από της εκλογές τις 22ας Σεπτεμβρίου 1996, δηλαδή τον μήνα Ιούλιο του 1997, η εκλεγμένη από τον συνήθη καλοπερασάκια μαλάκα που κατοικεί ΑΚΟΜΑ.. στην ευλογημένη χώρα των Ελλήνων, η τότε κυβέρνηση Σημίτη, αναγνώρισε και υπέγραψε την Συνθήκη της Μαδρίτης, ως προέκταση της νύκτας στα Ίμια, όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται: ..»Σεβασμό στα νόμιμα, ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους»…Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από πότε η Τουρκία απέκτησε ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο, όπου θα πρέπει να τα σεβόμαστε; ;;Μα από τις 8 Ιουλίου 1997! Ως προέκταση των γεγονότων στα Ίμια της 31 Ιανουαρίου 1996.

Η Συμφωνία της Μαδρίτης χαιρετίστηκε από την Ν.Δ. και τον τότε…. Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Ο τωρινός Πρόεδρος των ΑΝ.Ελ Π. Καμμένος τότε εν έτη 1997 ήταν βουλευτής της Ν.Δ. ο δε ΣΥΝ αποτελεί την σημερινή πολιτική πτέρυγα και προέκταση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ως μια μικρή απάντηση για ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά ένα υποχείριο των Αμερικάνων,δηλαδή η πολύ "αριστερή" κυβέρνηση, έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στον κάθε πολιτικό βραχίονα της C.I.A. μέσω της θάλασσας των Μ.Κ.Ο

Από τον Ιούλιο του 1997, και την Συνθήκη της Μαδρίτης, μέχρι των ημερών μας η Τουρκία έχει αναγνωρισμένα και υπογεγραμμένα από την τότε "Ελληνική" κυβέρνηση και αποδεκτά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (πλην Κ.Κ.Ε.) ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Από τότε μέχρι και τώρα είναι στην αρμοδιότητα της Τουρκίας το πότε θα κάνει χρήσει το δικαιώματος περί ζωτικών συμφερόντων… προφανώς έχει έρθει η ώρα… δόξα τον Θεό! 

 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΕΑΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ Η.Π.Α.-ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ… ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΕΙΣΕ. 

ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ… ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ… ΣΕΙΣΜΟΙ… ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ… ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ… ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ 12/2008… ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ… Κ.Λ.Π.

 
Υ.Γ  Το μόνο που μένει είναι η θυσία σας… γραμμάτια έχουν υπογραφεί και ζητάνε την αποπληρωμή τους!\

6 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η ανάρτηση αυτή ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που πήγαν και ψήφισαν αυτό το αρχιλαμόγιο διότι με τις δικές τους ψήφους έχει φτάσει να ξεπουλήσει το μισό Αιγαίο.

Σταματήστε να πηγαίνετε να ψηφίζεται...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΙ για να μπορείτε να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Αυτό που μπορείτε όμως να κάνετε είναι χαρακίρι...διότι ΕΣΕΙΣ βοηθάτε (με την ψήφο σας) ΟΛΑ αυτά τα λαμόγια να ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ σιγά σιγά...κομμάτι κομμάτι την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όπως έχουμε πει και άλλες φορές , δεν μπορείς να συζητήσεις για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, χωρίς να επιλύσεις το ιδιοκτησιακό των νήσων (δηλαδή τα 150 τόσα νησιά που οι Μογγόλοι θεωρούν ακαθόριστης κυριαρχίας) και το εύρος των χωρικών υδάτων. Συνεπώς, η παπάτζα για μοναδικό θέμα συζήτησης, απευθύνεται σε αδαείς η ηλίθιους.

Τα πάντα συζητούνται, τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και όταν το πλαίσιο της μειοδοσίας θα έχει ολοκληρωθεί, θα πάει στην Χάγη, ίσα για να πάρει την σφραγίδα.

Ώστε το εξωνημένο πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο, να απαλλαγεί από το βάρος της προδοσίας. Με τον ίδιο τρόπο, που ο ιδεολογικοί πρόγονοι των Κούληδων και των Αλέξηδων, ξεπούλησαν την Ένωση και την Κύπρο, υπογράφοντας τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου. Τις οποίες παρουσίασαν ως προϊόν διαπραγματεύσεων, υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε. και των Δυτικών "φίλων και συμμάχων". Απλά το Κούλι κερδίζει χρόνο μέχρι να σιγουρέψει, ότι όλες οι φωνές ενάντια στην κυοφορούμενη προδοσία θα φιμωθούν και θα πνιγούν, η θα εξαγοραστούν.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 2021....

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/01/blog-post_77.html

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε,καλημέρα, να χαίρεστε Γιώργηδες και Θωμάδες, λόγω άφιξης εις την νήσον, δεν σχολιάζω τόσο τακτικά.
Η σκέψη που μου γεννήθηκε από τις πρώτες παραγράφους, ήταν ν' αγοράσουμε και μεις τις υπηρεσίες του Πρεντέητορ για το επόμενο 6μηνο,και ν' ακούσουμε τι λένε μεταξύ τους ή και με τα κεντρικά της Πρεσβείας.
Αν θυμάμαι καλά, γιατί περνάν τα χρόνια, κάποτε είχε γράψει ένα άρθρο η κ.Σουφλή (1-2 μπλογκ πιό πίσω από το σημερινό της), ότι ο 25ος μεσ/νός άρχισε ν' αμφισβητείται από το 1975, χωρίς να υπάρχει αντίδραση, καθώς ο τότε πρωθ/γός και μας είχε βγάλει από το ΝΑΤΟ, και δεν ανέφερε τίποτα στην διακήρυξη εισόδου στην €υρωπε'ι'κή €νεση 4-5 χρόνια μετά.
Το κακό είναι ότι εκτός των διαχρονικά θρασείς γειτόνους, και προδοτική-διεφθαρμένη πολιτική αλήτ εδώ, έχουμε και μια ηγεσία στα κεντρικά, όπου οι γά'ι'δαροι Μπιντέ, Γοδεφρίγος , Βικτωρία, Αντώνιος σε συνεργαία με τον γκεστ σταρ τον Αμος ΧόκΣΤΑ'Ι'Ν και τον μέγα νικητή τον πρ.KGB,πρ.Πρωθυπουργο της χώρας της Νορβηγίας, νυν γ.γ. (να κάνει πραγματικότητα το κομμουνιστικό του όνειρο, αφού δεν έγινε γ.γ. της δούμας της χώρας του, ας είναι στο ΝΑΤΟ).
Μεγάλος νικητής είναι ο Γιουνούς Στολτελμπέοργλου , γιατί η χώρα του μετά το μοίρασμα, θα παραμείνει η μεγαλύτερη παραγωγός υδρογονανθράκων.Το φάουν που τη διαχειρίζεται είναι κρατικό, μέχρι πριν 10 χρόνια, πριμοδότισε το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα χώρας ΝΑΤΟ, ενώ τώρα χαράσσει την ενεργειακή πολιτική του πλανήτη, εκβιάζοντας €€ και ΗΠΑ σε θέματα εξορύξεων.
Το υπόλοιπο άρθρο θα το διαβάσω αργότερα και θα επανέλθω.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...το κατάλαβα ότι κάτι άλλαξε στην καθημερινότητα σου, διότι δεν σχολίαζες. Μέχρι να επανέλθεις για σχολιασμό σου έχω φάρμακο για την παλινδρόμηση στομάχου που έχεις.

Το φάρμακο είναι η Μαστίχα Χίου....το μυστικό για να ξεπεράσεις το πρόβλημα είναι να αγοράσεις Μαστίχα Χίου σε σκόνη θα την βάλεις σε νερό θα την ανακατέψεις καλά μέχρι να λιώσει και μετά το πίνεις. Και αυτό το πράγμα βοηθά στο να δημιουργηθεί μια ωραία βλέννα στο στομάχι και να ξεπεράσεις το πρόβλημα που έχεις σε μεγάλο βαθμό.

Τώρα είμαστε πάτσι για τα παυσίπονα που μου είχες πει για τον πόνο που είχα στο χέρι.

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω να βοήθησαν τα παυσίπονα- αν έτυχε να πάρετε- μαστίχα θα πάρω να έχω και ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σε όλους , να συμπληρώσω επειδή έχω και τα 2 στο μαγαζί η σκόνη μαστίχας έχει και συντηρητικά και αντισυσσωματικά αλλά την θέλουν πολλοί γιατί βαριούνται την κονιορτοποίηση της. Καλύτερα πάρε 10-15 γραμμάρια δάκρυ μαστίχας , βάλε τα σε ένα ποτήρι με νερό και την άλλη μέρα το σουρώνεις , πίνεις και ξανασυμπληρώνεις νερό για 24 ώρες και ούτω καθ' εξής για ένα μήνα περίπου . Άλλιως πάλι πάρε δάκρυ 3-4 ώρες στην κατάψυξη και μετά στο γουδί λόγω θερμοκρασίας γίνεται εύκολα σκόνη , έτσι μου είχαν πει και από την Χίο που την παίρνω και το κάνω . όΝτως βοηθά , η γυναίκα μου στην εγκυμοσύνη έπαιρνε για τις αναγούλες .
Καλή συνέχεια

kakos04