ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Δολοφονία των Τεμπών: «Έκρηξη μεγάλης ποσότητας άγνωστης καύσιμης ύλης»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δολοφονία των Τεμπών: «Έκρηξη μεγάλης ποσότητας άγνωστης καύσιμης ύλης»
 
Σε προηγούμενη ανάρτηση του ιστολογίου σχετικά με τη δολοφονία των Τεμπών με τίτλο «Γίνεται λαθρεμπόριο καυσίμων από τον ΟΣΕ; Είναι το μανιτάρι τής έκρηξης δηλητηριώδες για την κυβέρνηση;», ΕΔΩ..το ιστολόγιο ισχυρίστηκε ότι η πυρκαγιά που έκαψε το ιντερσίτι και εξαΰλωσε περισσότερους από εκατό συνανθρώπους μας ΔΕΝ προήλθε από το ιντερσίτι αλλά προκλήθηκε στα δύο πρώτα βαγόνια τού εμπορικού τα οποία μετέφεραν εξαιρετικά εύφλεκτο φορτίο που μεταφέρεται σιδηροδρομικώς κατόπιν τήρησης αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας.
 
Ότι το φορτίο που μετέφερε το εμπορικό τρένο στα δύο πρώτα βαγόνια εμπίπτει προφανώς στις εύφλεκτες ύλες και, εκ του αποτελέσματος, πιθανολογείται σφόδρα ότι :
 
(α) ήταν φορτίο απαγορευμένο
(β) μεταφερόταν λάθρα
(γ) μεταφέρονταν δίχως την τήρηση των αυστηρότατων πρωτοκόλλων ασφαλείας που προβλέπονται για τη σιδηροδρομική μεταφορά εξαιρετικά εύφλεκτων υλών. 
 
Ότι είναι το διαχεόμενο πυρ που ουδεμία άφησε πιθανότητα επιβίωσης στους δύσμοιρους επιβάτες τού ιντερσίτι. Ότι το πυρ προήλθε από απαγορευμένο εύφλεκτο φορτίο, ή από εύφλεκτο φορτίο που μεταφέρονταν με απαγορευμένο τρόπο. Ότι, τέλος, η καθεστωτική λογοκρισία έχει επιβάλει στα Μέσα τον νόμο τής Σιωπής για την ισχυρότατη έκρηξη, γιατί το μανιτάρι τής έκρηξης είναι δηλητηριώδες για την κυβέρνηση. 
 
Το ιστολόγιο Ζ.Ε  ΔΕΝ συμφώνησε ούτε συμφωνεί με κάθε ισχυρισμό που υποστήριξε το αφήγημα των καθεστωτικών ανδρείκελων περί δήθεν ‘’ηλεκτρικού τόξου’’.
 
Χθές δόθηκε στη δημοσιότητα ολόκληρο το πρώτο πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που όρισαν οι οικογένειες των θυμάτων και υπογράφουν οι πραγματογνώμονες Γιώργος Βλασσόπουλος (Υποπτέραρχος Ι), Φαίδων Καραϊωσηφίδης (Αεροναυπηγός Μηχανικός, Διερευνητής Αεροπορικών Ατυχημάτων), Κώστας Λακαφώσης (Μηχανολόγος-Αεροναυπηγός Μηχανικός, Πραγματογνώμονας Ατυχημάτων), Βασίλης Παπαδόπουλος (Μηχανολόγος Μηχανικός, Πραγματογνώμονας Ατυχημάτων) και Γιώργος Περιβολιώτης (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Πραγματογνώμονας, Σύμβουλος Ασφαλείας).
Στο πόρισμα, αναφορικά με την τεράστια έκρηξη και το μανιτάρι πυρός που δημιουργήθηκε, αναφέρεται αυτολεξεί ότι :

《 Χρήζει περαιτέρω διερεύνησης η ΜΗ φυσιολογική και ΜΗ αναμενόμενη εικόνα ανάφλεξης μ ε γ ά λ η ς   π ο σ ό τ η τ α ς  ά γ ν ω σ τ η ς  κ α ύ σ ι μ η ς ύ λ η ς.
 
Κιχ δεν ακούγεται από τα καθεστωτικά μέσα. Άχνα από τη συστημική προπαγάνδα.
 
Ολόκληρο το πρώτο πόρισμα της Πραγματογνωμοσύνης από τους τεχνικούς συμβούλους που όρισαν οι οικογένειες των δολοφονηθέντων, εδώ https://drive.google.com/.../1xO1YhU6VSbV3HMfmzCg.../view...  
 
Η  εικόνα που συνοδεύει την ανάρτηση είναι σκρίνσοτ από το πόρισμα της Πραγματογνωμοσύνης.
 
Υ.Γ  Σε αυτό ακριβώς, δηλαδή στη συγκάλυψη του λαθρεμπορίου καυσίμων που γίνεται από το δίκτυο του ΟΣΕ με τους συρμούς τής ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στοχεύει η διάταξη που ψήφισε η σάπια κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ακαταδίωκτο στα μέλη της Επιτροπής που "διερευνά" τις συνθήκες και τους δράστες τής δολοφονίας των Τεμπών. Το ιστολόγιο ΠΟΤΕ μέχρι τώρα δεν έσφαλλε στις εκτιμήσεις του πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, γεωοικονομικές, γεωπολιτικές, γεωυγειονομικές κλπ, επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πόρισμα όπως όλα τα πορίσματα εκφράζει τα ελάχιστα ευρεθέντα και μη αμφισβητουμενα ζητώντας επί πλέον..... διερεύνηση όμως. Όταν κάτι το εγκιβωτίζεις αυτό λέει πολλά. Δηλαδή λέμε τώρα αν περάσει κάποιος απο κει με έναν μετρητή εξειδικευμενο δεν θα βρει τίποτα;Η μάλλον θα τον αφήσουν να μετρήσει;Eδω δεν αφήνουν ούτε drone να περάσει για φωτογραφίες πάνω από τα φυλασσόμενα.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Λύκαστρε, εστιάζεις αποκλειστικά τις απόψεις σου, στο υλικό που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία...
Θα σε παρακαλέσω ν' ακούσεις προσεκτικά τα όσα λέγονται στο παρακάτω λινκ από τον άνθρωπο που έζησε την τραγωδία στο Μάτι...
https://attikanea.info/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B5/

Εκεί είχα κι εγώ προσωπική γνώση, για λόγους που δεν χρειάζεται να εξηγήσω... αν και τα έχω πει στις συνεντεύξεις μου, λίγες μέρες μετά την Τραγωδία του Ματιού...
Θα σου πρότεινα να διαβάσεις και τις αναλύσεις του έγκριτου συναδέλφου δημοσιογράφου Δημήτρη Γιαννόπουλου στο ιστολόγιό μου...και να λάβεις υπόψη σου που ανήκει ο ιδιοκτήτης της ιταλικής εταιρείας ZIM...

Αυτά προς το παρόν...

Υ.Γ. Και μόνο το γεγονός πως ο χώρος φυλάσσεται και δεν περνάει από εκεί ούτε κουνούπι, λέει πολλά...
Μην αποκλείεις την πιθανότητα χρησης ενεργειακού όπλου, όπως και στο Μάτι...


Ανώνυμος είπε...

διάβασα χτε΄ς το παρακάτω.
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο (αρχικό) πόρισμα που αναφέρετε στο άρθρο, ή το τελικό που βγήκε τώρα,πάντως τα ίδια με το αρχικό αναφέρει
http://www.press-gr.com/2023/04/blog-post_3188.html
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ