ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Κάποιους σας έχει καβαλήσει ο διάολος, να το προσέξετε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάποιους σας έχει καβαλήσει ο διάολος, να το προσέξετε.

Αυτό το χρονικό διάστημα είναι το διάστημα του Κερατούκλη. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλείψεις και με ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο δεν είναι μόνο δύσκολο διάστημα, αλλά οι εκλείψεις είναι και οι μέρες του και βρίσκεται ήδη στα κέφια του αυτός , και όταν είναι στα κέφια του αυτός δεν είμαστε στα κέφια μας εμείς.

Είμαστε σε ένα διάστημα στο οποίο δεν αναμένουμε πολύ καλά γεγονότα. Κάποιοι θα λαλήσουν αυτό το διάστημα, ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα σημάδια. Και θα σας γιατί αυτή η περίοδος είναι η περίοδος του Εξαποδουήλ ή αλλιώς Κερατούκλη , δηλαδή οι σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος βγαίνουν παγανιά. Είναι περίοδος που βασιλεύει το κακό, και επειδή είναι και σε αιρετική μοίρα θεωρώ ότι είναι ύπουλο και κακό το διάστημα . 

Αλλά τι έχουμε εδώ και στον Ταύρο κιόλας που είναι τα θέματα των χρημάτων ,τα θέματα της διατροφής, τα θέματα της γης, και επειδή η επόμενη έκλειψη στις 5 Μαΐου είναι απέναντι στον Σκορπιό , θα έχουμε πάλι θέματα θανάτου, θέματα ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ, θέματα εγκληματικότητας, θέματα ορυκτού πλούτου, και πολλά άλλα. Είναι σε δύο πολύ δύσκολα ζώδια , και θα έχουμε να κάνουμε πολύ με ατυχήματα, αλλά κυρίως με ΒΙΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ συνολικά του τύπου ΠΟΛΕΜΟΣ.

Φοβάμαι λοιπόν ότι θα σκάσει αυτή η ιστορία με την Ταϊβάν (όχι ότι δεν το περιμένουμε) .Έχουμε λοιπόν μια δύσκολη περίοδο η οποία πιάνει ΖΩΤΙΚΑ σημεία του πλανήτη, όπως περιοχές της Κίνας, περιοχές της Ρωσίας, και των γύρω χωρών . Πιάνει περιοχές όπως Ισραήλ και Τουρκία , τσιμπάει αρκετά τα Αραβικά Εμιράτα, τσιμπάει και ολίγον από Ελλάδα αλλά πολύ ολίγον , δηλαδή εμάς μας τσιμπάει τόσο όσο . 

Πιστεύω λοιπόν ότι όλο αυτό θα φέρει μια κρίση τόσο ενεργειακή όσο και διατροφική. Περιμένω λοιπόν να οξυνθούν τα πράγματα στην γεωπολιτική σκακιέρα και θα έχουμε κανένα μπάμ , δηλαδή καμιά επίθεση με "περίεργα" όπλα (του χρόνου πιστεύω ότι θα έχουμε κάτι πολύ χειρότερο δηλαδή ένα βιολογικό, χημικό, πυρηνικό όπλο) ..το μόνο καλό είναι ότι θα ΨΩΦΗΣΟΥΝΕ πολλά από τα γνωστά καθίκια της ΝΤΠ. Αυτές τις μέρες έγινε σύσκεψη στους ουρανούς, και οι ουράνιες φωτεινές δυνάμεις έλεγαν στις σκοτεινές δυνάμεις να πάρουν τις ψυχές των όλων αυτών των σάπιων ανδρείκελων της ΝΤΠ όπως τον Βασιλάκη τον Πόρτα, στον Σβάμπ το γουρουνάκι, τον Φάουστι,τον Σόρρος κ.λ.π και ο Κερατούκλης διαφωνούσε και τους έλεγε : " ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ"...φανταστείτε δεν τους θέλει ούτε αυτός.!!

Για αυτό και ζουν ακόμα δεν πεθαίνουνε γιατί ΔΕΝ τους θέλει ούτε ο Εξαποδουήλ.Σου λέει εντάξει ρε παιδί μου και εγώ κακός είμαι έκανα μια επανάσταση απέναντι σε αυτόν που με δημιούργησε, φάνηκα αχάριστος αλλά τόσο πολύ ανωμαλία δεν την έχω ούτε και εγώ.Έχει ξεφύγει το πράγμα , έχουμε τόση ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ακόμα και ο Κερατούκλης φρικάρει. Που θέλω να καταλήξω, ότι αρχίζει για όλους αυτούς η πτώση τους.

Όλοι αυτοί έχουν πολύ δυναμικά ζώδια ο Σβάν είναι Κριός,ο Βασιλάκης ο Πόρτας  είναι Σκορπιός και ο ντόκτορ Φάουστι είναι Αιγόκερος. Όλοι αυτοί λοιπόν έχουνε πολύ δυναμικά ζώδια, που πάει να πει ότι δεν είναι άνθρωποι που κάνουν κατά λάθος πράγματα , η λόγω αδυναμίας.Είναι λελογισμένα κακοί. Δηλαδή κακοί με ιδεολογία και με κακό χαρακτήρα, δεν είναι οι εύκολοι αντίπαλοι έχουν πολύ πειραγμένο μυαλό από τις σκοτεινές δυνάμεις. Είναι κακοί ψυχή τε και σώματι.

Αυτούς όλους θα αρχίσει το σύμπαν να τους "ξηλώνει" και τους επηρεάζει η δύναμη αυτών των δύο εκλείψεων , θεωρώ λοιπόν ότι φάνε πολλές σφαλιάρες . Τώρα επειδή η έκλειψη στην Ελλάδα πέφτει στον 12 ηλιακό, πιστεύω ότι θα υπάρξει πολύ πολύ παρασκήνιο και πολύ μεγάλες εχθρότητες προς την χώρα μας. Και θα βγούνε πολύ βρωμιά και σκάνδαλα στην επιφάνεια . Πιστεύω ότι αυτή η έκλειψη που έχει να κάνει και με τον 12 ηλιακό του Κασιδιάρη πιστεύω ότι θα φέρει αναταράξεις. Δηλαδή τι είδους αναταράξεις;; Θα μπει στην Βουλή;; Θα τον αφήσουν να μπει στην Βουλή και να γίνει της κακομοίρας;; Η δεν θα τον αφήσουνε να μπει και θα γίνει πάλι της κακομοίρας;;;

Πάντως θα γίνει της κακομοίρας είναι το μόνο σίγουρο. Και επειδή ο 120ς ηλιακός έχει να κάνει και με τις ψυχικές ασθένειες θα αρχίσει πολύ κόσμος να σαλτάρει , να πηδά από τα μπαλκόνια και άλλα τέτοια. Η δεύτερη έκλειψη που γίνεται στον Σκορπιό στον 6 προς 7 οίκο της Ελλάδας έχει να κάνει με τα εργασιακά. Κάτι θα σκάσει με τα εργασιακά θέματα το οποίο θα είναι αρκετά σοβαρό .Παραμονές εκλογών το θεωρώ λίγο απίθανο να βγάλουνε κανένα χάλια νόμο, αλλά με δαύτους που έχουμε μπλέξει όλα να τα περιμένουμε. Φοβάμαι μήπως η παγκόσμια κατάσταση μας πάρει και εμάς κατρακυλώντας. 

Αυτά για σήμερα και ας ελπίσουμε ο θεός των Ελλήνων να βάλει το χέρι του.

3 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Πάλι καλά, Λυκ., πώς τα λες; χα, χα, εγώ πάλι που είδα τον ύπνο μου τον Ηρακλή με το ρόπαλο αλλά τελικά δεν ήταν αυτός αλλά ήταν ο τραβεστοπήδουλας τραμπουκοτσεκουράτος που έκανε ντου στη Νομική για να κάνη το μεταπτυχιακό του και πίσω στα παλαιοβιβλιοπωλεία στην οδό Σίνα ο οβρηομπούκος κλανοτσιρίδας οπισθοφύλαξ που κράταγε φασιστικές τσίλιες... Το ζαβοαλλοίθωρο το απέβαλε ο Εξαποδουήλ από την κόλασι γιατί του έτρωγε όλες τις μίζες το αφορεσμένο, άσε που του 'χάλαγε όλο το σοβαρό σατανικό πρεστίζ.

Ανώνυμος είπε...

Οι δυό εκλείψεις πέφτουν 20 Απριλίου και 5 Μαΐου 2023. Το διάστημα επιρροής του κερατούκλη είναι κατά τι μεγαλύτερο από αυτό το διάστημα και αν ναι από πότε μέχρι πότε χονδρικά;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η επιρροή ξεκινάει 3-4 μέρες πρίν κάθε έκλειψη και κρατάει 3-4 μέρες μετά. Άρα ξεκίνησε 3-4 μέρες ΠΡΙΝ τις 20 Απριλίου και κρατάει μέχρι τις 10 Μαΐου.