ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Το βαπόρι απ΄ την Περσία 2.0

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το βαπόρι απ΄ την Περσία 2.0

Το βαπόρι απ’ την Περσία
πιάστηκε στην Βενετία
Και το πιάσανε γεμάτο
με άσπρη σκόνη, λουκουμάτο
Και σ’ αυτή την ιστορία
μπλέχτηκαν και τα θηρία...
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
Και της μίζας τα χαρμάνια.
 
Ήταν προμελετημένοι
καρφωτοί και λαδωμένοι
Δυο αδέλφια, τα καημένα,
μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα
παγουρίνια και αρχαία
των αρίστων όλα τα σέα
 
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που τους χέζανε τα βράδια
 
Τρέχα γύρευε για να βρεις
την Μαρέβω να κλαφτείς
τους συνέταιρους της κάναν
τσακωτούς, και με τα πράσα.
 
Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
των αρίστων τα χαϊβάνια
Βρε γκαντέμη κουμπαρόνι
τη ζημιά ποιος τη πληρώνει;;
 
Μουσική υπόκρουση, Τσιτσάνης! Άντε όλα εγώ πχια...Χρηματοδότης της Μαρέγκας και του "Πρώτου φλέματος" δεν ήταν ;; 

11 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , ωραίος . Καλά δεν έπιασε η ΑΔΑΕ το web banking ή ήταν με μετρητά η αγορά τόσης σκόνης :) . Πάντως από τις ποσότητες που πιάνονται φαντάζομαι τι περνάει και επιβιώνουν της χασούρας οι όμορφοι.
Έχουμε ξεπεράσει τον πάτο και κάνουμε ανασκεφές στον κάτω κόσμο περήφανοι . Τι να πω , τα ποσά είναι αστρονομικά , απόδειξη έκοψαν ή ήταν κακά μετρητά που μας έχουν πρήξει τον έρωτα . Τέτοια ποσότητα δεν σνιφαρίζεται από έναν όποτε με ανάποδο εντοπισμό της διανομής έπρεπε να πιάνει και κανέναν η αστυνομία , λέμε ´τωρα . Τώρα σε κάθε νόμο όλοι ξέρουμε επιχειρηματίες που δεν τους πειράζει να καίνε κεφάλαιο σε επενδύσεις....
Στα υπόλοιπα , το μηδέν που έχουμε για δήμαρχο με τα πουλέν του άφησαν από λίγο πριν το πάσχα ξεκρέμαστους τους συμβασιούχους και απολύονται , κάποιοι με δεκαετία σε προσωρινές και καλά θέσεις με 600 ευρώ . Δυστυχώς γνωρίζω αρκετούς από το μαγαζί και είναι όλοι στις μαύρες τους με την επερχόμενη ανεργία , τα έξοδα να τρέχουν και τα παιδιά να ζητούν πράγματα . Χτες ήταν μια στο μαγαζί και την πήραν τα κλάματα , και ξέρω και άλλη με 4 παιδιά που σταματάει. Από ότι μου λένε παιδιά από την καθαριότητα , γυμναστές , διοικητικοί και άλλοι θα προσπαθήσουν μετά την αγανάκτηση του κόσμου (σταματούν κοντά 600 άτομα) που θα γίνει μπάχαλο να ιδιωτικοποιήσουν σε εργολάβους ότι μπορούν οι φωστήρες . Δυστυχώς δεν βλέπω τρόπο αντίστασης και εδώ στο ξεπούλημα .
Άσχετο Β , αν και εισπράτουν οι Γέρμανοι από τους αρχαιολογικούς χώρους το πεφωτισμένο υπουργείο απολιτισμού έβγαλε προκύρηξη για 8 μηνα. Θυμάστε όλοι τα ρουσφέτια κάθε χρόνο στα μουσεία (Σαμαρά κανείς) . Ενώ φίλη που έχει ξαναδουλέψει και μια συγγενής έκαναν αίτηση (πάντα ταχυδρομικά) το ΑΣΕΠ% & το ΥΠΠΟ δεν το έχουν αγαπήσει το διαδίκτυο λόγω διαφάνειας , βλέπουν τα μόρια να είναι λάθος και να μην έχουν μετρήσει σταλμένα χαρτιά . Τα αποτελέσματα των προσωρινών πινάκων βγήκαν τυχαία παραμονές πάσχα με 10 μέρες περιθώριο ενστάσεων ημερολογιακές . Μέτα από τάμα στην μεγαλόχαρη να πιάσουν τηλέφωνο στο υπουργείο 2-3 μέρες το σηκώνουν το τηλέφωνο (όχι το κύπελο) . Τους λένε ότι έχουν παραλείψει σταλμένα χαρτιά , καλέστε μετά απο 2 μέρες να τα δούμε τους είπαν στον φάκελο . Αφού πέρασε το διήμερο τους λένε ναι έχουμε κάνει λάθος , τελικά είσαστε στην κατάταξη ψηλά , θα βγουν στους διορθωμένους πίνακες λογικά εκτός απροόπτου (πιάνουν και μουσείο Ηρακλείου αντί για μια ώρα δρόμο). Μάλλον από βδομάδα αλλά κάντε και ένσταση να πληρώσετε για να είστε σίγουροι να βάλουμε τους δικούς μας κάνα δίμηνο και μετά απόσπαση . Άλλη γνωστή βέβαια ξεκίνησε στην Κνωσσό με τους προσωρινούς ! , έρχεται και η Τσιμενδώνη αύριο να εγκαινιάσει το μουσείο Μεσσαράς , ελπίζω να την ελέγξουν μην την ακολουθούν μπετονιέρες :) . Την Κυριακή βέβαια λήγει η προθεσμία των ενστάσεων οπότε από Δευτέρα - Τρίτη στους οριστικούς αν είσαι πάλι κακομετρημένος Ζονκ (τώρα γιατί κάνουν ενστάσεις στους προσωρινούς και όχι στους τελικούς αγνοώ αφού ενημερώθηκαν ότι έχουν κάνει λάθη να τα διορθώσουν) . Καλά γνωστοί που δουλεύουν 10 χρόνια σε αυτές τις συμβάσεις λένε δεν μπορούν να κάνουν μια τράπεζα προσόντων και να την ενημερώνει ο υποψήφιος αν χρειάζεται να γλιτώνουν και όγκο εργασίας κάθε χρόνο , με προσθήκες προσόντων+ προϋπηρεσίας και όχι αφαιρέσεις μια που δεν ξεχνάνε τις γνώσεις τους χιχι ? (είναι σαν το επίδομα παιδιού , δηλώνεις κάθε χρόνο και κάνεις αίτηση μπάς και το έχασες ή το πούλησες ) το τεκμήριο βέβαια {παιδί} δεν χρειάζεται κάθε χρόνο διόρθωση :) . Παράβολα να εισπράτουν και όσοι δεν το πολυψάξουν αφήνουν την θέση για τα βύσματα .
Άσχετο 3 , 7 ώρες έφαγα να κάνω λογαριασμό και κυρίως καταχώριση στο e-timologio
πρώτη φορά . Κολλούσε στην έκδοση και δεν το έβρισκα τι ήταν . Μπείτε στο youtube να γελάσετε με την παρουσίαση και τις επεξηγήσεις που έχουν , διαβάζουν τι γράφει . Μάταια έψαχνα σελίδα με τα faq και όχι fuck , frequently asked questions . Δουλεύουν όλα άψογα και δεν χρειάζεται άρχειοθέτηση με τα μυνήματα σφάλματος που βγάζει . Εποποιία .

Φτύστε όπου βλέπετε βουλευτές - υποψηφίους - δικάστες - εισαγγελείς , το αξίζουν ανελλιπώς .

Ευχαριστώ για την ακρόαση .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Φτύστε όπου βλέπετε βουλευτές - υποψηφίους - δικάστες - εισαγγελείς , το αξίζουν ανελλιπώς ."

Εξυπακούεται φίλε Κακέ ότι τους φτύνουμε όπου τους βρίσκουμε...και όχι μόνο αλλά τους λέμε ότι ψήφο δεν θα δούν στον αιώνα τον άπαντα. Αυτό είναι που καίει η ψήφος και όχι τόσο το φτύσιμο.

Όμως βρε φίλε μου ΤΙ κακό και αυτό με τα ελληνικά πλοία! Όταν δεν αράζουν στη Στάη*, σνιφάρουν αδέσποτη κόκα από την θάλασσα...χα χα χα Έχεις ακούσει ποτέ πλοίο να σνιφαρει κόκα από την θάλασσα;;Και όμως το είπε το Λασκαριδησταν 🤣🤣

https://slpress.gr/koinonia/ti-leei-i-laskaridis-shipping-gia-ta-800-kila-koka-ni-sto-ploio-atlas/

* Η Στάη είπαμε είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου. Γνωστό αυτό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέχασα φίλε Κακέ...Τεράστια έλλειψη σκόρδου στην αγορά της Κρήτης.Δεν συνδέεται με την επίσκεψη του καθάρματος στο νησί λένε οι έμποροι.Εσύ τι πιστεύεις;; 🤣🤣

kakos04 είπε...

Κρεμμύδια κ σκόρδα έχω πάντα στοκ και όχι Κίνας τα μικρά τα δικά μας. Πέρα από ότι βάζω κρεμμύδι και σκόρδο στην πίτσα κ στο σάντουιτς ή στην αραβική τζατζίκι, προστατεύει από τα κακά πνεύματα κ την αρνητική αύρα για εξορκισμό (το σχήμα?) . Φωτιές δεν έχω καταφέρει να βγάζω ακόμα με την αναπνοή.
3 ιστιοπλοϊκά εντοπίσαμε! Γιατί μπορεί να ήταν παραπάνω με τα μη εντοπισημα. Στην Σκύρο είναι τόσο εύκολο να μπουν που γράφουν?

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Φιλε Κακε και τους φτυνουμε και τους μουτζωνουμε και ξυνουμε τα αρχιδια μας οταν μιλανε,εγω και ο διπλανος μου στην Καστανουσα Σερρων αυτο καναμε οταν μιλουσε ο Γκιουλεκας για τα φ35,λες γι αυτο να μας κερασε μετα καφε?
Το κρεμυδι το γουσταρω πολυ το σκορδο το λατρευω βρε λες για αυτο να εχω ανοσια στις μαλακιες του Μητσοτακη?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...σκόρδον το ελληνικόν λέμε και φωνάζουμε ΑΕΡΑΑΑΑΑ. ΧΑ ΧΑ Τι έμαθα την Τρίτη που μας πέρασε έκανες εκπαίδευση για νάρκες;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα φιλε μου.
Εκανα εκπαιδευση, ξαπλωσα φαρδια πλατια στο βρεγμενο χορτο και εψαχνα ναρκες.
Σε καποια φαση εβαλα το ξυλακι σηματοδοτησεως πανω στη ναρκη,αφου δε βλεπω χωρις γυαλια εκανα το κομαντο.
Περασα ωραια ειχα μαζι και την ανηψια μου τη δοκιμο αξιωματικο,ενθουσιαστηκε πολυ.
Τωρα ετοιμαζομαστε για Φλωρινα με την ΛΕΚΚ,αλλα αυτοι οι πουστηδες ολοι ειναι τρενα παλι θα τρεχω σαν κατσικι απο πισω τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εγώ και ο Φώντας δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε με νάρκες. Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουμε από μέρος το οποίο το έχει ναρκοθετήσει ο εχθρός. Δηλαδή να περάσουμε από μέρος που ΘΕΛΕΙ ο εχθρός να περάσουμε.!! Θα βρω τρόπο αλλά από εκεί μέσα δεν περνάω.

Και εμείς ετοιμαζόμαστε για να πάμε κάπου με τον Φώντα περίπου μέσα Μαΐου για εκπαίδευση...αλλά δεν το λέμε είναι μυστικό.!! χα χα χα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Για εκπαιδευση θα πατε η μηπως στον Κακο να τσακισετε τιποτα πιτσες?
Τωρα εχει λιγο αποχη απο ΛΕΦΕΔ αλλα ετοιμαζετε μια βολτα στα ορεινα της Λεκανης και μετα ταβερνα,ελατε μαζι μας να φατε και κανα κοψιδι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν θα πάμε Κρήτη βρε...εδώ στα δικά μας μέρη κάτι θα κάνουμε.Ούτε στα βουνά της Λεκάνης. Θα σου όταν θα τελειώσουμε ότι είναι να γίνει.

Αν ήταν να πηγαίναμε για πίτσες με τον φίλο Κακό να είσαι σίγουρος ότι θα σε παίρναμε και εσένα μαζί μας.

kakos04 είπε...

Καμαρώστε εδώ
https://jumpshare.com/v/sxXxY3SZzwf8a9uTLCC5
https://www.facebook.com/groups/2551136591858705/user/1041746393/
https://www.facebook.com/groups/prokiriksisyppo/permalink/3091068094532216/
https://www.zougla.gr/politiki/article/l-mendoni-ir8e-i-stigmi-ta-megala-mousia-na-aneksartitopi8oun?fbclid=IwAR118IVVbuqaV6p00fNDy2h5P-JvMnfDjN0pmFxi_qZqRS1YDpIhQaGJMqI

https://www.facebook.com/groups/prokiriksisyppo/permalink/3089291008043258/

Γιωργος Πετροπούλος
Είναι εξοργιστικο το γεγονός ότι οι υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι με την εξέταση των αιτήσεων για πρόσληψη να αγνοούν τον νόμο που διέπει τις προσλήψεις. Είναι δε τραγελαφικές οι απαντήσεις που δίνονται όταν τους επισημαίνεις τα λάθη και το τι προβλέπεται ανά περίπτωση. Στην αρχή προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό, όταν καταλάβουν ότι αυτό δεν παίζει και ότι ξέρεις πολύ καλά τι λες σου απαντούν ,ναι μεν αλλά δεν μας είπαν να εφαρμόσουμε αυτή την διάταξη.....
Να σας πει ποιος τι ρε; Αυτό που έπρεπε να ξέρετε; Αυτό που είναι καθήκον σας να ξέρετε; Τελική κατάληξη η χρονοβόρα διαδικασία των ενστάσεων ,οι παρατυπίες καλά κρατούν ,κάνεις δεν ελέγχεται πειθαρχικά και τελικά όλη αυτή η γενικευμένη αβελτηρια δεν μπορεί παρά να κρύβει ενδεχόμενο δόλο.....