ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Οι ΗΠΑ υποκίνησαν το πραξικόπημα στο Σουδάν,δύο μήνες μετά την προσέγγιση του με την Ρωσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πριν από δύο μήνες, στις 9 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επισκέφθηκε το αφρικανικό έθνος του Σουδάν. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν: Μια ρωσική ναυτική βάση στην Ερυθρά Θάλασσα. Έτσι τώρα βρισκόμαστε δύο μήνες μετά από αυτή τη συζήτηση, οι ΗΠΑ να έχουν υποκινήσει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στο Σουδάν. 

Και η συμφωνία της Ρωσίας. . . πετάχτηκε έξω από το παράθυρο. Έτσι είναι οι ΗΠΑ είναι ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ. Της CIA της πήρε μόλις δύο μήνες για να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά στο Σουδάν.

Βλέπετε, όταν οι ΗΠΑ όταν δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν με ειρηνικά μέσα ή με δωροδοκία, υποκινούν την ανατροπή της κυβέρνησης μιας ολόκληρης χώρας. Έτσι έρχεται στην εξουσία αυτός που θέλουν αυτοί. Οι ΗΠΑ είναι ο κορυφαίος σκύλος αυτού του πλανήτη και οι άνθρωποι που διευθύνουν τις ΗΠΑ δεν πρόκειται να «επιτρέψουν» σε κανέναν άλλο να τους εκτοπίσει.

Οτιδήποτε χρειάζεται για να διατηρήσουν την εξουσία τους, οι άνθρωποι που διευθύνουν την κυβέρνησή μαριονέτα ,φαίνονται πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα. Οικονομικές κυρώσεις, εμπορικός πόλεμος, εκλογική νοθεία, δωροδοκία ή, όπως βλέπουμε με το Σουδάν (και όπως είδαμε με την Ουκρανία) την ΑΝΑΤΡΟΠΗ μιας κυβέρνησης. Δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα.!!! Πουλάνε διαχρονικά όλους τους "συμμάχους" τους. Έχουμε νιώσει την προδοσία τους πολλές φορές στο πετσί μας , πολλές φορές εδώ στην Ελλάδα και ας έχουμε κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα μας Αμερικάνικη Βάση.


Οι ΗΠΑ δεν θα απομακρυνθούν από τον θρόνο τους πάνω από τον κόσμο και όποιον προσπαθεί να το κάνει ,θα τον συντρίψουν, θα τον καταστρέψουν, ή θα πεθάνει. Αυτό μέχρι να έρθει η ώρα της πολεμικής σύγκρουσης με τους Σίνες. Εκεί θα δουν με πόσα "αυγά" γίνεται η "ομελέτα". Αυτός είναι ο λόγος που μεγάλο μέρος του κόσμου αποστασιοποιείται από αυτούς και από το νόμισμά τους.

Τι επιλογή άφησαν στους Ρώσους μετά από αυτήν την κίνηση τους;;;Απολύτως καμία. Περιβάλλανε τη χώρα τους για δεκαετίες με ολοένα και περισσότερα μέλη του ΝΑΤΟ -- τα οποία στη συνέχεια αρχίζουν να στοχεύουν με πυραύλους στη Ρωσία. 

Συντρίβουν χώρες όπως η Συρία ,που είναι σύμμαχοι με τη Ρωσία. Καταλαμβάνουν χώρες που δεν μπορούνε να παρακινήσουνε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ (δηλαδή την Ουκρανία), και όταν η Ρωσία προσπαθεί να διαπραγματευτεί ειρηνικά μια ναυτική βάση στην Ερυθρά Θάλασσα με το Σουδάν, τότε ανατρέπουν την κυβέρνηση του Σουδάν.

Αυτή η κυβέρνηση είναι ΕΧΘΡΟΣ και του αμερικάνικου λαού , αλλά και της Δύσης ολόκληρης. Δουλεύει και εργάζεται για το συμφέρον του Τυφώνειου ιερατείου , το οποίο με την σειρά του ελέγχεται από τους Σίνες. Η CIA έκανε πολύ καλή δουλειά.Η «διάλυση» της CIA όπως ήθελε να κάνει ο Κένεντι είναι ίσως πολύ λίγο.

Υ.Γ Αν δείτε τον χάρτη άνωθεν οι   ΗΠΑ βρίσκονται έξω από την Υεμένη και χρειάζονται απεγνωσμένα μια βάση στην Ερυθρά Θάλασσα.

Υ.Γ1 Οι ΗΠΑ είναι ακριβώς όπως ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Αγαμέμνων που δεν ΣΕΒΟΤΑΝ τους συμμάχους του, όπως τον Αχιλλέα. Έκανε κρυφές συμφωνίες το λαμόγιο πίσω από την πλάτη της Συμμαχίας των Αχαιών την ώρα που αυτοί μάτωναν, όπως ο Αχιλλέας. Και στο τέλος επειδή φοβόταν την δύναμη και την επιρροή του στο ΣΥΝΟΛΟ των Αχαιών πολεμιστών, σε συνεργασία με τους τότε ασιάτες Τρώεες,  τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. Κανέναν άλλο δεν θα υπάκουαν οι στρατιώτες παρά μόνο τον Αχιλλέα αν έβγαινε από την μέση ο άχρηστος Αγαμέμνων, που έκανε 10 χρόνια για να κατακτήσει την Τροία.

6 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Χριστός Ανέστη. Λυκαστρε εάν δεν σου κάνει κόπο υποδείξε μερικά απ τα προηγούμενα άρθρα σου που αναφέρονται στο Τιφωνιο Ιερατείο και στη σχέση του με τους Σινες.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ητάν καμμιά 10αριά χρόνια πρίν, όταν αστέρες του Χόλυγουντ όπως ο τύπος που έχει παντρευτεί την "ακτιβίστρια-δισεκατομμυριούχο δικηγόρο", και τη Ατζελίνα Τσουλί προπαγάνδιζαν για τον διαμελισμό της χώρας , και απόσχιση του νότου, "για να σωθούν οι ειρηνιστές χριστιανοί"(μόνη φορά που λέφτιστς άσκησαν "ισλαμοφοβία" στα διαγγέλματα τους από τις περίτοιχες βίλλες του Μπέβερλυ Χίλλς).Πριν από κανά 6-8μηνο ήταν η χώρα που αντέδρασε μαζί με την Αίγυπτο για το φράγμα του μαντρόσκυλου των ΗΠΑ Αιθιοπία, και ζήταγαν να τεθούν όροι,με τις ΗΠΑ να συνιστούν "αυτοσυγκράτηση",και "να τα βρούν με διάλογο".
Σιχαμένα σκουλίκια που κατατρώνε τον πλανήτη, και μας μαυρίζουν τη ζωή
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsbreak.gr/kosmos/459259/soydan-oi-praxikopimaties-eichan-synantithei-me-dytikoys-axiomatoychoys-ligo-prin-to-praxikopima/

Ανώνυμος είπε...

"Υ.Γ Αν δείτε τον χάρτη άνωθεν οι ΗΠΑ βρίσκονται έξω από την Υεμένη και χρειάζονται απεγνωσμένα μια βάση στην Ερυθρά Θάλασσα."

Και να ήταν μοναχα η Υεμένη....
Κοιτάξτε προσεκτικά στον χάρτη....με την απόσχιση και την δημιουργία του "κράτους"την Ερυθραίας από την Αιθιοπία...έκοψαν τελείως την πρόσβαση της χώρας στην θάλασσα.....
Ο ρόλος του Τζιμπουτί είναι ολοφάνερος.....
Τα στενά είναι πολύ σημαντικά γεωστρατηγικά και οικονομικά για να τα αφήσουν αδέσποτα........
Βάλε και κάτι "συνωμοσιολογικά" με "αστροπυλες" στο Aντεν και λοιπά...το κερασάκι στην τούρτα.....

Χρονια πολλά και καλοχωνευτα τα κοψίδια... ;)

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

@Απλός ανώνυμος σχολιαστής
Για να επαυξήσω σε όσα λες:
Πριν καμμιά 15αριά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω μία από την Ερυθραία, αλλά και αργότερα έχω διαβάσει την ιστορία της Αιθιοπίας.
Εν ολίγοις, είναι 2 διαφορετικές φυλές, που είχαν ενωθεί από τους αποικιοκράτες, και μοιραία, κάποια στιγμή χώρισαν τα τσανάκια τους. Το ίδιο γίνεται και πάλι στην Αιθιοπία, γιατί οι βόρειοι είναι άλλη φυλή από τους νότιους, και ανάλογα με το ποιός κυβερνά, πηδάει τους άλλους. Εξ 'ού και η απόσχιση της Ερυθραίας και ο πόλεμος μεταξύ των στα 90ς, και οι φυγόκεντρες δυνάμεις των υπολοίπων
Σ' ότι αφορά την γεωπολιτική κατάσταση, η Αιθιοπία μου είχε κάνει εντύπωση πίσω στη δεκαετία του 2000, γιατί εγώ τη θυμάμαι τη δεκαετία 70-αρχές των 80ς, να πεθαίνουν από την πείνα, και την καμπάνια "Σώστε τα παιδιά της Αιθιοπίας από την πείνα και τον θάνατο", ενώ 20-30 χρόνια μετά, έκανε επιθετικούς πολέμους στις γύρω περιοχές. Πριν 10-15 χρόνια, στην τελευταία εισβολή σε κάποιο γείτονα, βγήκε και το αίτιο: Η Αιθιοπία είναι ο χωροφύλακας της Αμερικής, και η δεύτερη μεγαλύτερη βάση της Σία, μετά το Να'ι'ρόμπι.
Ελπίζω να τα βρήκατε χρήσιμα,
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

@Ξενοδόχωφ

" Η Αιθιοπία είναι ο χωροφύλακας της Αμερικής, και η δεύτερη μεγαλύτερη βάση της Σία, μετά το Να'ι'ρόμπι."

Μάλλον το αντίθετο....γιατί αν ήταν όντως χωροφύλακας θα είχε έστω και μια μικρή πρόσβαση στην θάλασσα.....
Φιλε μου χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμονας σου διαφεύγουν πολλά για την Αιθιοπία πρώην Αβησσυνία.....
Αυτοκρατορία του προτού μαύρου "προφητευμένου" αυτοκράτορα
Haile Selassie
Emperor of Ethiopia from 1930 to 1974
Μέσα στις πληθώρες των φυλων της επικρατεί το χριστιανικό κοπτικό δογμα...!
Πρώην αποικία της Ιταλίας....!
Αυτά τα ολίγα...και πολλά αλλα που δεν είναι της ώρας....

ΥΓ.Ο φίλος μου ο Bob Marley τους χάλασε τα σχέδια για ένα από τα ποιο πρόσφατα κατασκευάσματα τους...μια από τις ποιο πρόσφατες απόπειρες καινούργιας "αβραμικης" θρησκείας,τον "ρασταφαρισμο"...σκοπός του οποιου ήταν να καπελώσει μεγάλο μέρος Αφρικανών...
Μάλλον όταν ο Bob κατάλαβε πως τον χρησιμοποίησαν,ασπάστηκε τον ορθόδοξο Αιθιοπικό κοπτικό χριστιανισμό...ύστερα από λίγους μήνες έφυγε από την ζωή με συνοπτικές διαδικασίες.......
Οι "φίλοι" μας οι περιούσιοι......

Bob Marleys Christian conversion - Archbishop Abuna Yesehaq

https://www.youtube.com/watch?v=WXiPllReCBI

Απλός ανώνυμος σχολιαστής