ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΤΑ ΔΥΟ "ΚΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΑ ΔΥΟ "ΚΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

Βλέπουμε ότι η κατάσταση στον πλανήτη αρχίζει και ξεφεύγει και να πηγαίνουμε ολοταχώς προς έναν πυρηνικό πόλεμο, και μπορεί οι χάζαροι τραπεζίτες και οι καμπαλιστές της παγκόσμιας show biz που μέσα σε αυτούς είναι και η ελίτ των πολιτικών των Η.Π.Α., προστατευμένοι σε πυρηνικά καταφύγια, να θέλουν και να προωθούν ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα με την Ρωσία… αλλά οι στρατιωτικοί που θα εμπλακούν άμεσα σε ένα τέτοιο πόλεμο, με τις δικές τους οικογένειες χωρίς καμία προστασία, είναι φυσικό ότι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο. 

Οι τέκτονες αγγλοσάξονες και οι διεθνιστές σιωνιστές πλέον έχουν αρχίσει να συγκρούονται ανοικτά, για την επόμενη ηγεμονία του πλανήτη, βεβαίως αναφέρομαι για τις 2 μεγάλες τάσεις/κέρατα/βασιλικούς οίκους  που οδήγησαν τον δυτικό πολιτισμό τα τελευταία 300 χρόνια… έρχονται μεγάλες αλλαγές, όπου αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν άμεσα την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων. 

Οπωσδήποτε δεν είναι θέμα «καλού» και «κακού», η ζήτημα σωτηρίας… Μετά τον Β΄Π.Π. ιδρύθηκε από τους σκληροπυρηνικούς Σκοτικού τύπου τέκτονες της δύσεως ένας ισχυρός εμπορικός δεσμός, ανάμεσα στις μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται στις 2 πλευρές του Ατλαντικού, αυτός ο πανίσχυρος δεσμός – Λέσχη, ιδρύθηκε σε κάποιο ξενοδοχείο της Ολλανδίας ονόματι Bilderberg. Από το όνομα του ξενοδοχείου ο εμπορικός δεσμός των τεκτόνων Σκοτικού τύπου, πήρε το όνομα Club bilderberg. 

Αργότερα με πρωτοβουλία του Χάζαρου στην καταγωγή Z. Brzezinski ιδρύθηκε κάτι ανάλογο, που εμπεριείχε και την Ιαπωνία, έτσι τα βασικά εμπορικά μέρη γινόντουσαν 3 τον αριθμό και για αυτό αυτός ο εμπορικός δεσμός ονομάστηκε Trilateral Commission. Βεβαίως τόσο το Club, όσο και η Commission γεννήθηκαν μετά από ένα καταστρεπτικό Β.Π.Π. όπου ηγέτιδα δύναμη αναδείχθηκαν οι Η.Π.Α. 

Αυτό που θέλω να γράψω είναι ότι με το πέρασμα των ετών, οι χάζαροι τραπεζίτες, άπληστοι όπως είναι, πρόδωσαν τους παλαιούς εμπορικούς δεσμούς που είχαν οι Η.Π.Α. μέσω Club bilderberg και Trilateral Commission… και πήγαν στην Κίνα μεριά! Με αποτέλεσμα η Κίνα να εποφθαλμιά την παγκόσμια εμπορική ηγεμονία των Η.Π.Α. και κατά επέκταση στο Club bilderberg και Trilateral Commission! Και όπως δήλωσε ο Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας Τζακ Μα (δεύτερος ποιο πλούσιος στην Κίνα), «Όλοι ανησυχούν για τους εμπορικούς πολέμους. Όταν σταματά το εμπόριο αρχίζει ο πόλεμος». 

Σε όλο αυτό το παιχνίδι, κερδισμένος βγαίνει η Κίνα, που:

α) παίρνει πολεμική τεχνολογία από ένα εθνικό πόλο όπως η Ρωσία, λόγο έχθρας με Η.Π.Α.και ταυτόχρονα την συμφέρει αν χάσει η Ρωσία (θα εξαπλωθεί ευκολότερα προς τις ρωσικές στέπες)

β) Ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει πολιτική τεχνολογία και εμπορική ισχύ, από τους διεθνιστές Χάζαρους υπέρ τραπεζίτες. 

Υ.Γ Όπου "κέρατα" μεταφράστε ιερατεία...τα δύο ιερατεία που έχουν χωρίσει στην μέση ΚΑΙ αυτόν τον πλανήτη, και αν δεν γίνει κάτι να αποδυναμωθούν θα τον καταστρέψουν ΚΑΙ αυτόν.

8 σχόλια:

Μμ είπε...



Υ.Γ Όπου "κέρατα" μεταφράστε ιερατεία...τα δύο ιερατεία που έχουν χωρίσει στην μέση ΚΑΙ αυτόν τον πλανήτη, και αν δεν γίνει κάτι να αποδυναμωθούν θα τον καταστρέψουν ΚΑΙ αυτόν.

.........................................................................

Λατινιστί η γη λέγεται τέρρα terra < tetra ήτοι ο τέταρτος κατοικηθείς υπό της ανθρωπότητος πλανήτης του ηλιακού συστήματος μετά την σελήνη (αργυρούν γένος), Φαέθοντα (νυν αστεροειδείς), Άρη και Αφροδίτη που λόγω πυρηνικών ολοκαυτωμάτων απέβησαν άνευ πανίδος και χλωρίδος ακατοικητοι;


Ανώνυμος είπε...


Ο Φαέθωνας ναι και τον τίναξαν στον αέρα.
Ο Αρης ναι και τον έκαψαν σε τεράστιο βαθμό.
Η Αφροδίτη νομίζω πως όχι κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί.

Θα μπορούσες να τα βάλεις τρόπον τινά στην σειρά με την οποία καταστράφηκαν?




ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 10 Απριλίου 2023 στις 11:37 μ.μ.

Το ηλιακό μας σύστσημα έχει 8 πλανήτες συν έναν τον ήλιο σύνολο 9 . Κανονικά έπρεπε να ήταν 12 πλανήτες + 1 τον Ήλιο = 13 πλανήτες σύνολο .Από το 9 μέχρι το 13 μας λείπουν 4 πλανήτες.!!! Τι να έγιναν άραγε και πως καταστράφηκαν;;

Η Αφροδίτη δεν κατοικήθηκε ποτέ για να την καταστρέψουν. Ακόμα είναι στο στάδιο της διαμόρφωσης . Αλλά κάποια στιγμή στο πολύ μακρινό μέλλον μετά από εκατομμύρια χρόνια θα γίνει η νέα γη για τους μετανάστες αποίκους ίσως από την γη η από κάπου άλλου. Θα μπορέσει να φιλοξενήσει την ανθρώπινη ζωή...αλλά ΟΧΙ ακόμα.

Κατεστράφηκε ο Άρης, η Σελήνη....και ο μητρικός πλανήτης των Ατλάντων ας τον ονομάσουμε Δήμητρα για να μπορέσεις να το "σχηματίσεις" στο μυαλό σου...σαν εικόνα. Να θυμάσαι ότι κάθε Ηλιακό σύστημα αποτελείται από 12 πλανήτες + 1 τον Ήλιο = 13 ΖΩΝΤΑΝΟΙ πλανήτες. Αυτό είναι Νόμος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, δεδομένου ότι επαληθεύεσαι όλα αυτά τα χρόνια που σε διαβάζω και η σελίδα σου είναι στην κυριολεξία η πρώτη μου επιλογή στην καθημερινή μου ενημέρωση, θα ήθελα έστω και λακωνικά την άποψή σου για την φημολογία της"επίπεδης γης"... Έχει βάση ή είναι μπαρούφα ;
Μπ.Τ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή μπαρούφα είναι η θεωρία της επίπεδης γης. Η Γη και κάθε άλλος πλανήτης έχουν σχήμα σφαιρικό. Λόγω της καµπυλότητας της Γης πρώτα βλέπουμε να ξεπροβάλει στον ορίζοντα το κατάρτι του πλοίου και μετά σιγά σιγά και το υπόλοιπο πλοίο.Επίπεδη γη δεν έχουμε ...έχουμε όμως Κούφια Γη. Ίσως για αυτό προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον στην επίπεδη γη για να απομακρύνεται ο ντόρος από την Κούφια Γη.

Ανώνυμος είπε...


Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ποια απορία να πρώτο γράψω.

Έχουμε 9 πλανήτες στο δικό μας ηλιακό σύστημα αυτή την στιγμή.Καταστράφηκαν 4,θα γίνει είσοδος άλλων που θα αποκαταστήσουν την αρμονία των 12 +1 ?

Η Γη και ο Αρης όταν μπήκαν ποιους αντικατέστησαν κατά την είσοδό τους αν συνέβη αυτό ?Αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είπες πως γεννήθηκαν μαζί.

"Κατεστράφηκε ο Άρης, η Σελήνη....και ο μητρικός πλανήτης των Ατλάντων ας τον ονομάσουμε Δήμητρα"

Η Σελήνη να υποθέσω,στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι αυτή που βλέπουμε,η οποία είναι τεχνητό,φερτό σώμα άρα όχι πλανήτες.

Γιατί τελίτσες για τον 4ο?

Να υποθέσω επίσης πως πρώτος καταστράφηκε ο Φαέθωνας και συμπαρέσυρε το ηλιακό μας σύστημα σε μια δίνη λόγω της έκλυσης ενέργειας?Απόδειξη τα διάσπαρτα κομμάτια του. Ενώ ο Αρης για παράδειγμα παραμένει πλανήτης,ακατοίκητος μεν αλλά συμπαγής.

Τέλος, "έχουμε όμως Κούφια Γη. Ίσως για αυτό προσπαθούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον στην επίπεδη γη"

Με πολλές πύλες που οδηγούν στις υπόγειες κατοικίες τους.Στο Καύκασο μια εξ αυτών εκεί που πάντα γίνετε ένα μεγάλο μπαμ,κάθε μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια.Να μας θυμίσει γιατί ήρθαν οι Έλληνες στην ΓΗ.

Σας ζάλισα

Θ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Καταστράφηκαν 4,θα γίνει είσοδος άλλων που θα αποκαταστήσουν την αρμονία των 12 +1 ?"

Σαφέστατα και όχι δεν θα γίνει είσοδος άλλων πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα. Πως θα συ φαινόταν όμως αν...έφευγε η Σελήνη κάποια φορά;;

«Ανατελεί εν ταις ημέραις αυτού δικαιοσύνη και πλήθος ειρήνης, έως ου ανταναιρεθεί η σελήνη» .

Έως ότου ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΗ η Σελήνη. το σημαντικό στο κείμενο....μόνο τότε θα δούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΕΙΡΗΝΗ επάνω στον πλανήτη.!!

Αναίρεσις; κατεδάφισις, μετακόμισης, ανάκλησις, περισυλλεχθεί το πτώμα, επιστροφή εκεί από όπου ήρθε και ακόμα παραπέρα.

Ανώνυμος είπε...


"Πως θα συ φαινόταν όμως αν...έφευγε η Σελήνη κάποια φορά;;"

Οταν καταστρέφεις ένα από τα αρχηγεία του εχθρού νιώθεις τέλεια.
Με την εξάλειψη της θα γυρίσουν τα πράγματα στην σωστή θέση τους.
Θα αλλάξει και η ιδιοσύστατη τους,ο ψυχισμός τους,ο τρόπος σύνδεση τους με τους πραγματικούς κόσμους,αυτούς που η ΖΕΥΞΗ είναι ο σκόπος και ο στόχος.

Η ένωση με την πηγή,...λέω τώρα,....μπορεί και να κάνω λάθος.

Θ