ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Απούσα η Ηγεσία του Υπουργείου και του Ελληνικού Στρατού ή έστω εκπρόσωπος αυτής από τον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα -Άσκηση

Απούσα η Ηγεσία του Υπουργείου και του Ελληνικού Στρατού ή έστω εκπρόσωπος αυτής από τον Πανελλήνιο Στρατιωτικό Αγώνα -Άσκηση 


Μακεδονομάχος 2023
Παρόντες Αξιωματικοί 57
Υπαξιωματικοί κι Οπλίτες 297

Από την μία πλευρά οι Ηγεσίες που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό ,που αδιαφορούν ,που αλλάζουν όμως σχεδόν κάθε χρόνο όταν τελειώσει η θητεία τους ή όταν κριθούν και από την άλλη εμείς που προσπαθούμε μόνοι μας με δικά μας έξοδα ,κόπο και χρόνο να γίνουμε καλύτεροι και βαδίζουμε τον δρόμο αυτόν εδώ και πολλά χρόνια .

Είστε λίγοι κύριοι ,μικροί και εφήμεροι.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αδελφούς Κυπρίους, που συμμετείχαν και φέτος στην άσκηση με μεγαλύτερη δύναμη από την προηγούμενη χρονιά , ήρθαν με  6 ομάδες  , αντί για 2 που είχαν πέρυσι.

7 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Και η προεδρική φρουρά κατά τας εορτάς εξόδου του Μεσολογγίου το ίδιο απούσα.
Άντε και καλή μας λευτεριά.
Το πικρό ποτήρι της δημοκρατικής αθωότητος-ηλιθιοτητος φαίνεται δείν εξαντληθήναι μέχρι πάτου ίνα βάλωμε κάποτε εθνικό μυαλό.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Θα τα κανουμε ολα χωρις αυτους,ειναι αχρηστοι δεν τους θελουμε πλεον.
Και οι ιδιοι το καταλαβαν γι αυτο ξεπουλανε τη χωρα οπως-οπως,οτι προλαβουν με αυτο που ερχεται,μονο που δεν καταλαβαινουν ποσο μεγαλο ειναι,νομιζουν οτι θα γλεντανε με τα κλεμενα και θα εξακολουθουν να λενε τις ιδια ψεματα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα ανεβάσω πολύ ωραίο βίντεο από την άσκηση Μακεδονομάχος επάνω στις απάτητες και αιματοβαμμένες πλαγιές του Μπέλες αυτά τα άγρια εδάφη της Μακεδονίας μας...που κανένας εχθρός δεν τα περνάει χωρίς ΜΕΓΑΛΕΣ απώλειες. Τα βουνά εκεί τα γνωρίζω όπως την παλάμη μου.

Δεν είναι υπέροχο που κάθε χρόνο κάνουμε φίλους από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο;; Κάθε χρόνο κάνουμε καινούργια αδέλφια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και κάτι άλλο φίλε μου ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ..εγώ σε έβλεπα. χα χα χα Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κοντά σου ήμουν.!! Αυτός που ρώτησες για να μάθεις ποιος είναι ο Λύκαστρος...είναι ο Φώντας φίλε μου. Νταξ δεν τον λένε Φώντα...αλλά δεν έχει σημασία.Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πει ποιος ήμουν εκεί.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ξυλεας που θελετε ολοι οι πουστηδοι χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα,δεν ειχα χρονο να σας πειραξω.
Ναι αυτο ειναι το υπεροχο να βλεπουμε τα αδερφια μας απο ολη την Ελλαδα και την Κυπρο,χωρις πολλες φανφαρες και μονο με ουσια.
Παντα παρατηρω τα προσωπα αυτο που ειδα μου εδωσε θαρρος,κατι κινειται παραλληλα με ολα αυτα τα σκατα που μας περιτριγυριζουν.

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη πολεμική ταινία που έγινε ποτέ.

https://www.theburningplatform.com/2023/01/23/best-in-hell/

https://ok.ru/video/4477785410292

https://www.bilibili.tv/en/video/2043750237

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, δεν σκόπευα να ξανασχολιάσω σήμερα, αλλά έπεσα εδωνανάς και σας θυμήθηκα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

http://enaasteri.blogspot.com/2023/04/blog-post_17.html