ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

29 δολάρια για ένα σάντουιτς.!! Καλά το πάνε σε λίγο θα γίνουνε Ελλάδα.Ότι δίνεις στους άλλους αυτό και παίρνεις. Νόμος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ρίξτε μια καλή, ματιά εκιά στην Αμερική εσείς που ζείτε και μας διαβάζετε. ΑΥΤΟ είναι το μέλλον σας στις ΗΠΑ: 29 $ για ένα σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί! Ότι πάθαμε εμείς εδώ στην Ελλάδα θα το πάθετε και εσείς.

Καθώς χώρες σε όλο τον κόσμο απομακρύνονται από το δολάριο ΗΠΑ για τη διευθέτηση του διεθνούς εμπορίου, ένα τσουνάμι «δολαρίων» που προηγουμένως κρατούνταν σε ξένες κεντρικές τράπεζες, επιστρέφει στην Αμερική. Βλέπετε, με τη διευθέτηση του διεθνούς εμπορίου τους στα δικά τους νομίσματα, οι χώρες δεν χρειάζεται πλέον να κρατούν δολάρια ΗΠΑ.

Καθώς αυτά τα δολάρια επιστρέφουν στην Αμερική, η αξία του δολαρίου ΗΠΑ σε σχέση με άλλα νομίσματα πέφτει. Τα χρήματά σας αξίζουν λιγότερο ενώ τα χρήματά τους αξίζουν περισσότερο.

Στο παρελθόν, αυτό δεν ήταν κάτι σπουδαίο γιατί εκεί στην Αμερική κατασκευάζατε στην πραγματικότητα πράγματα. Αλλά οι χαζαροεβραίοι τραπεζίτες που ελέγχουν και κυριαρχούν στον κόσμο των επιχειρήσεων σκέφτηκαν ότι θα ήταν εξαιρετικά γρήγορο να αλλάξουν την οικονομία των ΗΠΑ από τη μεταποίηση σε μια «οικονομία υπηρεσιών». Η βιομηχανία εγκατέλειψε τις ΗΠΑ για φτηνό ξένο εργατικό δυναμικό και την ΕΣΤΕΙΛΑΝ στην Κίνα και τώρα δεν κερδίζετε τίποτα πια εκεί.   ΕΙΣΑΓΕΤΕ σχεδόν τα πάντα.

Τώρα, αυτή η κακή απόφαση για εξωτερική ανάθεση της παραγωγής σε ξένες χώρες  (στην Κίνα) έρχεται πίσω στο σπίτι σας για να σας δαγκώσει όλους ας όψονται οι Τυφώνειοι Γάιδαροι σας το λέγαμε ότι εργάζονται για το συμφέρον της Κίνας.. Πως;; Σαν αυτό:


Ναι, το βλέπετε σωστά. $29 για ένα σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί!

Τώρα, ομολογουμένως, αυτό είναι από το Eli Zabar's στη Madison Avenue στη Νέα Υόρκη. Όπως ίσως μαντέψατε, η Madison Avenue είναι μερικά από τα πιο ακριβά ακίνητα στον κόσμο και οι τιμές στα καταστήματα κατά μήκος αυτής της λεωφόρου ταιριάζουν με αυτήν την πραγματικότητα.  

Αν και αυτή είναι σίγουρα η εξαίρεση στον κανόνα, πολύ σύντομα, δεν θα είναι.

Πολύ σύντομα, αυτοί θα είναι οι τύποι τιμών που θα σας ζητηθεί να πληρώσετε όταν θα θέλετε φαγητό ή άλλα είδη που χρειάζεστε. Εμείς εδώ στην Ελλάδα το ξέρουμε πολύ καλά αυτό..εξαιτίας σας.!!!Όταν δεν θα έχετε την οικονομική δυνατότητα να φάτε ή να ταΐσετε τα παιδιά σας, θυμηθείτε ποιος φταίει και πηγαίνετε να τους επισκεφτείτε . . .

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε.
Οι άλλοι πληρώνουν 88$ για να τρώνε μασχαλότριχες και να βλέπουν στήθη......
Θα γούσταρα να δηλώσω δυσφορία φύλλου και να μπουκάρω μέσα, αλλά η αστική μου ευγένεια με αποτρέπει..........

https://www.protothema.gr/world/article/1356718/ipa-ta-gumna-idiotika-deipna-me-vegan-fagito-pou-kostizoun-88-h-nea-tasi-ton-parti/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0WyF6opvShMjCUriSwAomU1mztkvolmlTVOK8gHdRCJ0FGcrG34wIjcqc#Echobox=1680675800

Με τέτοια κα'ι'νάρια όχι ψηφιακό τόλαρ θα επιβάλουν και 75 φύλλα θα επιβάλλουν, αλλά θα φτάσουν τα 2.000.000 αυτοκτονίες "για να μην επιδεινωθεί η κλιματική αλλαγή".
Χτες έβλεπα ρεπορτάζ από εκτροφείο σκουλικιών και κατσαρίδων στη Λάρσα, καλώς τα δεχτήκαμε

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΜΩΝ-ΕΘΝΟΥΣ-ΠΛΑΝΗΤΗ

(Θα έβαζα και Χριστού, αλλά απ'ότι παρατήρησα δεν συνάδει ακριβώς με τις πεποιθήσεις σας)
Ξενοδοχωφ

Ανώνυμος είπε...

Τα απλώς μνησίκακα σχόλια δε βλέπω να βηθούν όμως και κυρίως, δεν βλέπω την τάφρο να ετοιμάζεται μεταξύ των πληκτρολογίων και ανησυχώ! Τι θα γίνει την ώρα της αντεπιθέσεως της Λαγκάρντ. Πάλι λαχανο θα μας φάνε? Ούτε καν ένα Αντόνωφ, ένα εργαλείο τέλος πάντων. Δηλαδή, θα φτάσουμε να μην μπορούμε να πιούμε έναν καφέ χωρίς τον τραπεζίτη στον πισινό μας? Κατά πως λέγει και ο εν λόγω σοφολογιότατος γάτης εδώ...
https://boriquagato.substack.com/p/follow-a-clown-get-a-circus

Σχης ΤΟΝΜΠΟΥΛΩΦ

ΑΡΡ είπε...


ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ


Η φιλοσοφία (ελληνικό προϊόν μιας ανωτέρας μορφής πνευματικότητος και συνειδητότητος) είναι ο αληθινός, ουσιαστικός έρως και ζωή που εξημερώνει και εξευγενίζει τον άνθρωπο.

Απεναντίας οι ¨αγιοβασίληδες¨ είναι απλά ένας φαντασιακός πνευματικός αυνανισμός για πνευματικώς ανηλίκους, εκτονωτικός βραχυπρόθεσμα όσο και της ελεεινής μορφής γι αυτό και δημιουργεί ¨κυριακάτικη¨ εξάρτησι.
Προσεγγίζεται δε το πλείστον από άτομα ανασφαλή με σοβαρό έλλειμμα αυτογνωσίας και πίστεως στον άνθρωπο. Εξάλλου κάθε θρησκεία που δρά στην καλυτέρα περίπτωσι ως εγκεφαλικό υπνωτικό, στην χειροτέρα δε παραλογίζει και εξάπτει τα πιο άγρια ένστικτα ης ψυχής κρύβει ένα Ιούδα μέσα της που προδίδει όπως το τυφλό συναίσθημα θανάσιμα, άνθρωπο και έθνος, στην κρίσιμο στιγμή. Η φιλοσοφία όμως δεν προδίδει ποτέ γιατί είναι η ίδια η πνευματική υπόστασι και αυτάρκεια του ολοκληρωμένου αυτεξουσίου ανθρώπου.
Φιλικότατα.