ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΟΝ ή ΕΝ - ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΞΙΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΝ ή ΕΝ - ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΞΙΑ

Όλοι έχουν γίνει θύματα ωφελιμιστών και δογματικών ανόητων. Όλα τα είδη ζωής ταξιδεύουν στο σύμπαν εδώ και πολλά τρισεκατομμύρια επί τρισεκατομμυρίων χρόνια, με τρόπους που οι επιστήμονες δεν έχουν δυνατότητα να αντιληφθούν, πολύ πριν αρχίσουν οι άνθρωποι να επιθυμούν να ταξιδέψουν στο σύμπαν. Αλλιώς δεν θα υπήρχε ζωή, γνωστά και άγνωστα είδη σκορπισμένα σε όλο το σύμπαν. 

Τα εξελιγμένα είδη ζωής το γνωρίζουν αυτό και έτσι γνωρίζουν πως κάθε γη όπως αυτή που ζούμε τώρα δεν είναι άλλο από μία όαση και σωστό είναι να ζούμε ευτυχισμένοι για όσο διάστημα είμαστε εδώ. Όλα τα άλλα που συμβαίνουν είναι κακόβουλα παιχνιδάκια ανόητων που μας στερούν αυτήν την ευτυχία. Όλα τα είδη γνωστών και άγνωστων ειδών ενέργειας που μας αποτελούν δεν μένουν ποτέ σε σταθερό σημείο, συνεχώς κινούνται. 

Αυτά όλα οι περισσότεροι δεν είναι ικανοί να τα θυμηθούν επειδή βλάπτονται όταν ζουν σε τέτοιες οάσεις/πλανήτες, αντί να γεμίζουν από τις γνώσεις που προσφέρονται απλόχερα από την φύση του κόσμου των άστρων. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μην χάνουμε αυτήν την αρμονία και να έχουμε γνώσεις που δεν χάνονται όταν αλλάζουμε όαση. 

Ο τρόπος αυτός είναι ο να μην πέφτουμε στις παγίδες των ανόητων στείρων που δεν γνωρίζουν ή και αδιαφορούν όλην αυτήν την φυσική αρμονία και το αμέτρητο ανοριακό άχρονο παν ή όλον ή ον* ή εν.Δεν χρειαζόμαστε μηχανές για να μεταφερθούμε, αργά ή γρήγορα θα γίνει διότι είναι φυσικός συμπαντικός νόμος η μεταφορά των ουσιών που φτιάχνουν την ζωή. Ζωή είναι όλα όσα βλέπουμε και όλα κινούνται συνεχώς. Οι γνώσεις και η πείρα που συλλέγουμε σε κάθε όαση δεν χάνεται, απλώς την ξεχνάμε διότι δεν ασχοληθήκαμε ή δεν μας άφησαν να την διατηρήσουμε.

* Η ψυχή είναι κατά βάση δυαδικό πρόγραμμα , με πολλαπλές επιλογές ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ...ON-OF. Όπου ΟΝ = ΩΝ . και όπου OF = ΜΗ ΟΝ. Ακόμη και η ενεργειακή δομή του σύμπαντος είναι σε ΔΥΑΔΙΚΗ μορφή.
 
Ο έχων ώτα ακούει μέταλ, ο ουκ έχων τραπ.

1 σχόλιο:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χάχα !!!

Παραφραζοντας...

"Ο έχων ώτα ακούει μέταλ, ο ουκ έχων τρα(μ)π."


Χαχαχα!