ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΑΠΟ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΠΟ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...

Όπως παραδέχτηκε σήμερα δημόσια ο ανΥπΕξ Μ. Βαρβιτσιώτης, το λογισμικό υποκλοπών predator μπόρεσε να εξαχθεί "νόμιμα " από την ΕΕ (με άδεια του ελληνικού ΥΠΕΞ ) και προς το Σουδάν. 
 
Ο "πελάτης" ήταν η παραστρατιωτική ισλαμιστική ακροδεξιά οργάνωση RSF, (χρηματοδοτείται από την Τουρκία και το Κατάρ και στηρίζεται στρατιωτικά από την περιβόητη ΑΕ μισθοφόρων Wagner του Πούτιν), που μέσω και του predator μπόρεσε να αποκτήσει τακτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του για να (ξανά)αιματοκυλήσει την πολύπαθη χώρα (θύματα και Έλληνες της εκεί ομογένειας).
 
Την πορεία της συναλλαγής ψάχνει και το Ευρωκοινοβούλιο/επιτροπή PEGA, την δε αποστολή του λογισμικού με ένα Cesna μέσω Κύπρου και Ελλάδας, κατέγραψαν τρεις Ανεξάρτητες ομάδες ερευνητικής δημοσιογραφίας (αναλυτικά ΕΔΩ).
 
Ότι έχουμε μπλέξει με παντελώς ηλίθιους είναι προφανές. Το πως εμπλέκεται στην υπόθεση και μια περίεργη "ελληνοποίηση " Τούρκου μαφιόζου της Μυκόνου και πόσο επικίνδυνοι είναι δεν έχει φανεί ακόμα πλήρως. Εκ του αποτελέσματος.
 
Υ.Γ Μην νομίζετε ότι απλά του ξέφυγε και είπε βλακεία. Έχουν εσωτερικά προβλήματα προς την διάσπαση τους, οπότε άρχισε το blame game. Πίσω από τον Βαρβιτσιώτη βρίσκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες.

1 σχόλιο:

Dojo Westend είπε...

Το καλύτερο κάλυμμα για ένα πράκτορα είναι όχι μόνο να φαίνεται αλλά να είναι βλαμμένος.