ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Υπάρχει μεγάλο απόθεμα από ψωλοβρόντηδες σε αυτήν την χώρα.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αποβλακωμένο και σκατόψυχο κουνέλι η ανάρτηση που έγινε ΕΔΩ στο ιστολόγιο με τίτλο " Κάποιους σας έχει καβαλήσει ο διάολος, να το προσέξετε" και στην συνέχεια το πήρε άλλο ιστολόγιο στο οποίο εσύ σχολίασες, απευθυνόταν σε όλους τους ψωλοβρόντηδες σαν και σένα. 

Και επειδή δεν είχες κανένα μα κανένα, έστω και γελοίο επιχείρημα σε αυτά που γράφω, ώστε να με αντικρούσεις, το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να με απειλήσεις με πλάγιο και θρησκευτικό τρόπο ότι όποιος ασχολείται με την Αστρολογία η ΑΣΤΡΟΝΟΜΊΑ που είναι μια τεράστια ΕΠΙΣΤΉΜΗ η ποινή είναι σύμφωνα με την αντεγραμμένη και κακογραμμένη Παλαιά Διαθήκη ο θάνατος.!!!

Είτε σου αρέσει είτε όχι ο Μεσαίωνας που ονειρεύεστε να φέρετε ξανά ΔΕΝ θα ξανά υπάρξει.  Άλλους ανθρώπους στην πυρά και βιβλιοθήκες δεν θα ξανακάψετε.!! Άλλες Υπατίες δεν θα ξανά σκοτώσετε...Άλλες Σκυθόπολεις δεν θα στηθούν. Όλα αυτά τα σοδομισμένα σαπίδια που ευθύνονται για τον θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων ζούνε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας τους.

Αγαπητέ μου θαυμαστή! :) … σε ευχαριστώ που σχολίασες  κάτω από δικό μου θέμα! :) προφανώς δεν σε ενδιέφερε καν το άρθρο. Θα συνεχίζω όμως να σου βάζω έστω και ηλεκτρονικά κωλοδάκτυλο, για να συνεχίσεις να με θαυμάζεις τόσο εσύ όσο και και οι άλλοι σαν εσένα, έτσι ώστε κάθε φορά που θα γράφεις κάτω από δική μου ανάρτηση  θα γνωρίζω ότι τον πήρες καλά! Θερμή παράκληση… να πλένεσαι τακτικά…είμαι εδώ για να σου βγάλω το στριγκάκι, ξέρεις εσύ! 

Υ.Γ Από εκεί και πέρα είσαι πολύ βλάκας για να καταλάβεις το τι είναι η αστρολογία η αλλιώς αστρονομία… αγαπητέ ψωλοβρόντη. Είδες εγώ δεν σε απειλώ με θάνατο, αλλά μόνο με....γαμήσι.

13 σχόλια:

Ι.Κ είπε...

Σε διαβάζω... γράψε μου ότι θέλεις να μου πεις ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτά που είχα να πω τα είπα πριν. Απλά μια ερώτηση...εκείνα τα που έλεγε εκείνος ο Ηράκλειτος "όλα τα ανθρώπινα έργα είναι για γέλια" μπορείς να μου πεις γιατί το είπε;; Μέσα σε αυτές τις λίγε λέξεις κρύβεται όλη η ανθρώπινη διανόηση, αρκεί να μπορεί να καταλάβει κανείς τι ήθελε να πει ο παππούλης μας ο Ηράκλειτος .

Για να δούμε λοιπόν τι πιστεύεις;;

Ι.Κ είπε...

Κι θείον μήτε αρχήν έχον, μήτε τελευτήν. Πρεσβύτερον των όντων Θεός. Αγέννητον γαρ (Θαλής, 624 π.Χ.)


Όμηρος, Ησίοδος, Σόλων, Αίσωπος, Θαλής, Πυθαγόρας, Ξενοφάνης, Χείλων, Ηράκλειτος, Αισχύλος, Πίνδαρος, Σοφοκλής, Ευριπίδης, Σωκράτης, Αντισθένης, Πλάτων, Αριστοτέλης, Φιλόλαος, Μένανδρος, Επίκουρος.

Όλοι αυτοί και άλλοι μίλησαν για Έναν Θεό, με Ουσία Αΐδιο, Αγέννητο, Αιώνιο, Δημιουργό και Κυβερνήτη τού Σύμπαντος κόσμου, Παντοδύναμο, Πάνσοφο, Παντογνώστη, Πανταχού παρόντα, Προνοητή και Κύριο των πάντων, Προστάτη των ταπεινών και αντίθετο των υπερήφανων..

Οι φιλόσοφοι αυτοί τού "σπερματικού λόγου" της αληθινής αλήθειας (πως τους χαρακτηρίζουν προσφυέστατα οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας), θεωρούνται και είναι οι πρόδρομοι και διδάσκαλοι τού Χριστιανισμού.

Πρώτος που αναγνώρισε το βάθος, τον πλούτο και τη μεγάλη αξία και αποστολή που έχει για ολόκληρο τον κόσμο η θεοσέβεια και η φιλοσοφία της γλώσσας των προγόνων μας, υπήρξε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός.

Όταν τον πληροφόρησαν οι μαθητές Του ότι τον ζητούν Έλληνες αναφώνησε ευχαριστημένος "ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού άνθρωπου" (Ιωάν. 12, 20-24), εννοώντας βέβαια την αναγνώριση και την αξία που θα ‘δινε στη διδασκαλία Του η ελληνική θεοσέβεια και η φιλοσοφημένη πλούσια γλώσσα σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν αργότερα θ’ αποστείλει τους μαθητές Του στα πέρατα της γης για να κηρύξουν και μαθητεύσουν "πάντα τα έθνη" (Ματθ. 28, 19-20), αφού είχε φροντίσει από πριν να ομιλείται η ελληνική γλώσσα σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο με τον Έλληνα Μεγάλο Αλέξανδρο και ακόμη επέτρεψε να γραφεί η ουράνια διδασκαλία Του στη θεοθαύμαστη και ιερή πλέον γλώσσα των Ελλήνων, τη γλώσσα μας.

Μήπως κάποιοι θα εβλεπαν με καλό μάτι να επανερχόταν και η πρότερα τού δωδεκαθέου λατρεία τού Κρόνου; Η αρχαία θρησκεία ήταν μια κατάσταση υποβάθμισης άξιων, όταν οι θεοί έπεφταν σε ευτελή επίπεδα.

Γι’ αυτό και φωτεινά πνεύματα της αρχαιότητας "σπερματικός λόγος", αντέδρασαν δυναμικά σε αυτή την ανθρωπομορφική διαστροφή τού θείου.

Αλήθεια, ποιος ηθικός χαρακτήρας θα δεχόταν με ταπεινές αδυναμίες τον "πατέρα των θεών" και μάλιστα ως ερωτύλο;


Όλοι πρέπει να τιμάμε το παρελθόν μας, αλλά όχι με τρόπο που να υποτιμά τη νοη-μοσύνη μας. Δεν υπάρχει χώρος στην εποχή μας για νέους Ιουλιανούς, ούτε και για νέους Θεοδοσίους.

Στον δρόμο της αναζήτησης της αλήθειας δεν θα πρέπει να μας χωρίζει τίποτα. Γιατί παραβλέπουμε τις έγκυρες πληροφορίες του Ηροδότου που αναφέρουν ότι οι θεοί των Ελλήνων ήταν εισερχόμενοι Αιγύπτιοι θεοί ;

Και απαντώντας στο ερώτημα σου , συμφωνώ , τα έργα των ανθρώπων είναι για γέλια..

Ωστόσο, εμπειρικά μιλώντας και διανύοντας τον πνευματικό στίβο ολίσθησης, πέφτοντας σε παγίδες και κακοδοξίες , θα σου πρότεινα εάν θέλεις να κάνεις μια αντικειμενική μελέτη αρχίζοντας από την Φιλοκαλία των ιερών νηπτικων. Πραγματικά εκεί κρύβεται Όλη η Σοφία Του Θεού και είναι ένας ανεκτίμητης αξίας θησαυρός ...

Η χαρά και ειρήνη βρίσκονται στην ορθοδοξία .!!!

Και δεν θα διαφωνήσω ως προς τις βιβλιοθήκες την Αλεξάνδρεια και τα λοιπά αλλά ουδεμία σχέση έχουν οι σταυροφορίες με την Ορθόδοξη πίστη....

Επίσης εάν θέλεις , διάβασε για την νοερά προσευχή...

Καλό βράδυ και καλό αγώνα ...!!!

Μμ είπε...



Κουρδιστό πορτοκάλι

Τρελή ροδιά (Φ-Ελύτης)

the Beast.

τρελό κουνέλι (κατά το ¨το πνίφεις το κουνέλι;¨) κ.λ.π. τρελά κι ανώμαλα.

Εξ όνυχος τον (νεοταξικόν-συστημικόν) λέοντα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ ΙΚ

" Κι θείον μήτε αρχήν έχον, μήτε τελευτήν. Πρεσβύτερον των όντων Θεός. Αγέννητον γαρ (Θαλής, 624 π.Χ.)"

Όλα αυτά που γράφεις μου είναι γνωστά, τα λέτε και τα ξαναλέτε άραγε ποιόν προσπαθείτε να πείσετε ότι ο χριστιανισμός σας στηρίζετε πάνω στην δόξα των Ελλήνων επιστημόνων που τόσο πολύ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ την Κυριακή της Ορθοδοξίας σας. Ολόκληρος ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ των Ελλήνων. Οι αναθεματισμοί αυτοί ψέλνονται από το 788 μέχρι σήμερα τόσο από τους ιερείς της ορθοδοξίας .

Πως γίνεται λοιπόν από την να λέτε ότι ιι φιλόσοφοι αυτοί τού "σπερματικού λόγου" της αληθινής αλήθειας (πως τους χαρακτηρίζουν προσφυέστατα οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας), θεωρούνται και είναι οι πρόδρομοι και διδάσκαλοι τού Χριστιανισμού....και απο την άλλη να τους αναθεματιζεται;; Ακόμα και σήμερα μετά από τόσους αιώνες ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!

Δεν χορτάσατε ποια ανάθεμα και κατάρες;;; Αυτή η θρησκεία του ελέους και της αγάπης που διδάσκεται;;;

Από την «Παρακλητική» λαμβάνεται επίσης ένα ανθελληνικό τροπάριο...«Ναούς ειδώλων (=ελληνικούς) καθείλετε αθλούντες, και εαυτούς της Τριά­δος θείους ναούς εδομήσασθε, αθλοφόροι κυρίου αγγέλων συνόμιλοι».

Η χριστιανική λαίλαπα έφερε εις έδαφος παν Ελληνικόν και ότι έμεινε το ξεπούλησε στα συμφέροντα της Σιών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πρώτος που αναγνώρισε το βάθος, τον πλούτο και τη μεγάλη αξία και αποστολή που έχει για ολόκληρο τον κόσμο η θεοσέβεια και η φιλοσοφία της γλώσσας των προγόνων μας, υπήρξε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός."

Ξέρεις γιατί διότι ο Χρειστός με -ει- μιλούσε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και Αραμαικά. Τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Ρωμαιοκρατούμενη Παλαιστίνη που ταξίδεψε ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλούσε. Η μητέρα του ήταν Ευρωπαϊκής καταγωγής και Ελληνίδα. Γόνος Ηιακών Ιερέων ήταν . Ο δικός σου ο Χριστός όμως με τον δικό μου Χριστό ΔΕΝ έχουν καμία απολύτως σχέση.

Ι.Κ είπε...

Τα ίδια ...και τα ίδια .!!! Έλληνες = εθνικοί = ειδωλολάτρες..

Εν πάση περιπτώσει, άκρη δεν θα βγάλουμε .

Καλή πορεία..!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Όταν τον πληροφόρησαν οι μαθητές Του ότι τον ζητούν Έλληνες αναφώνησε ευχαριστημένος "ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού άνθρωπου" (Ιωάν. 12, 20-24), εννοώντας βέβαια την αναγνώριση και την αξία που θα ‘δινε στη διδασκαλία Του η ελληνική θεοσέβεια και η φιλοσοφημένη πλούσια γλώσσα σε ολόκληρο τον κόσμο,"

Να να με κάτι τέτοιες λαθροχειρίες καταστρέφεται την φήμη του Χριστού αντί να την ενισχύσετε. Δεν δίνεις ολόκληρο το ναπόσπασμα που είναι :

"Μόνη γαρ η Ελλάς αψευδώς ανθρωπογονεί, φυτόν, ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμη.
Το δ' αίτιον λεπτότητι αέρος η διάνοια πέφυκεν ακονάσθαι"

Είναι ξεκάθαρο γιατί μιλάει για την λεπτότητα του αέρος που βοηθά την διάνοιαν του ανθρώπου. Τίποτα περισσότερο.

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι Ιησούς καλείται επίσημα Θεραπευτής από τους αρχαίους χρονογράφους. Το επιβεβαιώνει και ο Επιφάνιος [κατά Ναζωραίων] γράφοντας ότι …
«Ιησούς γαρ κατά την Εβραϊκή διάλεκτον ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ καλείται ήτοι Ιατρός και Σωτήρ»..

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι ΘΕΡΑΠΕΥΤΑΙ έχουν άμεση σχέση με την Μεταρρύθμιση του Ιησού ή Ιάσονα.Σύμφωνα επίσης με τον Πίνδαρο ο ΙΑΣΩΝ ονομάστηκε ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ από τον Χείρωνα. Προηγουμένως ονομαζόταν Διομήδης.

Ο Μέγας Θεραπευτής Ιησούς (έτσι τον ονομάζουν οι Αρμένιοι Χριστιανοί) πολέμησε απ' ό,τι φαίνεται από τις Ιερές Γραφές ένα αιμοβόρο πολιτικό Θηρίο. Δηλαδή ένα φθοροποιό σύστημα εξουσίας το οποίο οδήγησε κατ' επανάληψη την ανθρωπότητα στην καταστροφή. Ο Ιησούς ήλθε δύο χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς για να μας προετοιμάσει να αντιμετωπίσουμε τον διαχρονικό Δράκο/Όφι και την επανάληψη της καταστροφής.

Σε λίγο τόσο ο Χριστιανισμός όσο και οι άλλες θρησκείες θα καταργηθούν και θα έχουμε πάλι το Πολίτευμα του Τυφωνα/Σετ /Σατάνα. Με αυτές τις λαθροχειρίες που κάνετε νομίζετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που έρχεται;;; Ούτε κατά διάνοια μόνο ένας Έλληνας ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ μπορεί να σώσει τον κόσμο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τα ίδια ...και τα ίδια .!!! Έλληνες = εθνικοί = ειδωλολάτρες.."

Να μας συμπαθάς αλλά οι Έλληνες ουδέποτε είμασταν ειδωλολάτρες. ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΣ ναι μπορεί αλλά όλα τα άλλα είναι φαντασίες παιδιάστικες.

Ο Πλάτων για τη Δημιουργία και τον ἀγαθό Δημιουργό, τον Ποιητὴν καὶ Πατέρα αυτού του Κόσμου: «Ανύπαρκτα το όν υπάρχει», «ὁ κόσμος μας ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ κάποιου ἄλλου εἶναι», «ψευδαίσθηση της ατάραχης αιωνιότητας ο κινούμενος Χρόνος» [Πλατωνικό Μάτριξ]

Μήπως ξέρεις τίνος αντίγραφο;;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ...Τώρα το είδα το σόου....
Ο λαγος με τα πετραχήλια είναι μέρος της "ιουδαιοχριστιανικής αστυνομίας" που κατά καιρούς επεμβαίνει στη ιστολογιο της Καλλιόπης......είναι πάγια τακτική τους να υπερασπίζονται τις διαθήκες τους για να μην ξεστρατίζουν τα ζούδια από το κοπάδι......

"ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ διδαχθήκαμε ποτέ σωστά την ιστορία μας… Και ό,τι διδαχθήκαμε ήταν διαστρεβλωμένο και ελεγχόμενο από τους εχθρούς του Ελληνισμού, τους εβραίους."

https://attikanea.info/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1/#comments

Ρίξτε μια ματια στα σχόλια....μου την έχει πέσει επανειλημμένως χωρίς αποτέλεσμα βεβαια......τα συμπεράσματα δικά σας....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο λαγος με τα πετραχήλια είναι μέρος της "ιουδαιοχριστιανικής αστυνομίας" που κατά καιρούς επεμβαίνει στη ιστολογιο της Καλλιόπης......είναι πάγια τακτική τους να υπερασπίζονται τις διαθήκες τους για να μην ξεστρατίζουν τα ζούδια από το κοπάδι......"

Φίλε ανώνυμε σχολιαστή αν ανήκει στην ιουδαιοχριστιανικής αστυνομίας" που κατά καιρούς επεμβαίνει στη ιστολογιο της Καλλιόπης τόσο το χειρότερο για αυτόν, και στα ιστολόγια που τον αφήνουνε να σχολιάζει.. Διότι σε δικά μου κείμενα ΞΑΝΑ δεν θα σχολιάσει. Να πάει να αστυνομεύσει στα δικά τους στέκια, μην του χώσω καμμιά παλαιά διαθήκη εκεί που δεν μπαίνει ήλιος. Η κ.Σουφλή θα μπορεί να ανεβάζει θέματα από μένα μόνο αν έχει κλειδωμένα τα σχόλια. Τα κείμενα μου δεν είναι για να τα μαγαρίζουν τα ζούδια.

Άκου εκεί να μου πει ο παπάρας ότι η Αστρολογία τιμωρείται από την παλαιά του διαθήκη με την ποινή του θανάτου.!! Τον βάζω κάτω και τον πατάω για να του μαλακώσω τα παΐδια μετά.;; Σε ποιον νομίζει ότι τα λέει αυτά ο αποβλακωμένος σε κανένα φοβισμένο παιδάκι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εν πάση περιπτώσει, άκρη δεν θα βγάλουμε ."

Τι από τώρα φεύγεις;; Μόλις ξεκίνησα να σου απαντάω...τόση ήταν η πρόκληση σου;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς τους απανταχού ψωλοβρόντηδες: ΔΟΚΟΣ Δ'ΕΠΙ ΠΑΣΙ ΤΕΤΥΚΤΑΙ