ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Συνελήφθη 21χρονος Εθνοφύλακας στις ΗΠΑ για διαρροή άκρως απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Jack Teixeira, ένα 21χρονο μέλος της 102ης Πτέρυγας Πληροφοριών της Εθνικής Φρουράς της Αεροπορίας της Μασαχουσέτης, ο οποίος εργαζόταν στην Πληροφορική, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για διαρροή απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων των ΗΠΑ στο Διαδίκτυο. Ήταν «εν ενεργεία» και είχε άδεια Ανώτατης Ασφάλειας.

Πάνω από 100 διαβαθμισμένα, μυστικά ή/και άκρως απόρρητα έγγραφα ολοκληρώθηκαν και κοινοποιήθηκαν σε ένα διαδικτυακό φόρουμ τυχερών παιχνιδιών. Ο Teixeira συνελήφθη. 

Η άποψη του ιστολογίου είναι ότι ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΌ ΠΡΙΝ για τη διαρροή εδώ και καιρό και ήθελαν να δουν αν οι Ρώσοι θα «τσιμπίσουν το δόλωμα». Θα μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τύπο για να διαρρέουν παραπληροφόρηση στους Ρώσους. Η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι γνωστό ότι έκανε κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Δυστυχώς, για χάρη της προπαγάνδας, αυτό το παιδί θα χαθεί σε κάποια στρατιωτική φυλακή πληρώνοντας το τίμημα για το «έγκλημα» κάποιου άλλου. 

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτό το παιδί της Εθνοφρουράς της A1C USAF έλαβε άδεια για πρόσβαση σε ένα τέτοιο έγγραφο, ακόμη και ως υπάλληλος τύπου πληροφορικής. Και πώς φωτογράφιζε τα έγγραφα σε SCIF;; Μόνο  κάποιος πολύ χαζός θα πίστευε αυτό το κακό σενάριο. Ένας Φρουρός που στα 21 του δεν μπορούσε να έχει περισσότερα από 3 χρόνια υπηρεσίας υποτίθεται ότι είχε πρόσβαση σε αυτού του είδους τις πληροφορίες;;;!!!!! Αυτό το ΛΕΥΚΟ παιδί θα την πληρώσει αντί για τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: