ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Να μην αναρωτηθεί κανείς μετά για τα αποτελέσματα στις κάλπες. Κάποιοι μπαίνουν σε 50 χρονών πλοία και δίνουν αγώνα. Και αυτοί θα ψηφίσουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να μην αναρωτηθεί κανείς μετά για τα αποτελέσματα στις κάλπες. Κάποιοι μπαίνουν σε 50 χρονών πλοία και δίνουν αγώνα. Και αυτοί θα ψηφίσουν.

Έως 30 Ιουνίου 2023 η Ελλάδα είχε δικαίωμα ενεργοποίησης Option για την 4η FDI με πολύ ευνοϊκούς οικονομικούς όρους Απ' ότι φαίνεται, μετά την επίθεση φιλίας που έκανε ο Παναγιωτόπουλος στον Ακάρ, η 4η FDI μεταφέρεται στις ΝΔημοκρατικές καλένδες.

Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι κανένα κόμμα μέχρι τώρα δεν είπε κουβέντα για τα εθνικά θέματα, εξοπλισμούς, 12 μίλια κλπ. ...δεν ρωτούν και οι δημοσιογράφοι λες και είναι συνεννοημένοι. 

Tην καλημέρα μου μόνο σε όποιους μαυρίσουν αυτά τα λαμόγια. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψετε κ.Λύκαστρε να σχολιάσω για κάτι άλλο, αλλά σαν σήμερα σώθηκε η Τιμή του Ελληνισμού, και βρήκαμε τον 2ο Εθνάρχη του Ελληνισμού μετά τον Καποδίστρια.
Είχα την τιμή και την χαρά να τον ευχαριστήσω δια ζώσης με τα ακόλουθα λόγια, όταν ήρθε επίσκεψη στο νησί :

-Ευχαριστούμε πολύ για την στάση σας στο δημοψήφισμα. Σώσατε την τιμή του Ελληνισμού και τιμήσατε το δίκαιο
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

https://www.youtube.com/watch?v=udX58DpA5K8

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, δεν ήξερα ότι γράφετε και στο κάτωθι σάητ.
Είδα αυτό το "αμερικάνικες αλουμινότρατες"καισκέφτηκα τα ακόλουθα: ή γράφετε εκεί, ή σας κλέβουν την ονοματοδοσία ή είναι τόσο προφανώς άχρηστοι οι Μίμηδες, που αν κάποιος σέβεται λίγο τον εαυτό του και τους αναγνώστες του θα πρέπει να γράψει τα πράγματα με τ' όνομα τους...............

https://www.militaire.gr/giati-xilothike-i-epitychimeni-dieythynsi-exoplismon-toy-gen/

Σ'ότι αφορά το ΥΓ του, τι γίνεται θέλει και στη Γλυφάδα μεζονέτα ο εχων το γενικό πρόσταγμα κρουασανοφόρος εις "επενδυτάς" και "ασυνόδευτα" 30χρονα ανήλικα;;Κάτι κερδίσαμε και μεις οι πτωχοί θνητοί από το πρεντατόρ, και μαθαίνουμε από που τους κρατάει ο μιζοτάκης,και αρχίζω να φοβάμαι μήπως πάνε και τα Ραφάλ στους ναζί, με υπόσχεση αλλαγής με γιουροφάητερ (μην πω με τα νέα τούρκικα μαχητικά και γίνω κακός)
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε..όχι δεν γράφω σε αυτό το σάιτ και σε κανένα άλλο σάιτ. Μόνο εδώ και γράφω και σχολιάζω. Για να λέμε την αλήθεια τον Μίμη (η αλουμινότρατα) τον κράζαμε από την αρχή εγώ και μερικοί άλλοι. Αλλά η ονομασία "Μίμης" είναι αποκλειστικά δική μας εδώ.... Αλουμινότρατα, Πλοίο για προστασία Μπακαλιάρου τον λένε πολλοί.