ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ..20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 5.ΜΑΙΟΥ..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ..20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 5.ΜΑΙΟΥ..

20 Απριλίου 2023 η πρώτη Ηλιακή υβριδική Έκλειψη Πλουτώνια και 5 Μαΐου 2023 η δεύτερη Σεληνιακή Ουράνια.
 
Από φεγγάρι σε φεγγάρι λοιπόν αυτό το διάστημα υπάρχουν κάποια θέματα. Τι θα αφαιρέσεις.. τι θα σου αφαιρεθεί.. και από που..Ανάλογα τον αστρολογικό σου χάρτη 20 Απριλίου στις 29°και 50 λεπτά Κριού και Νέα Σελήνη... αφορά ανδρικά πρόσωπα και ίσως πρόσωπα εξουσίας.. και ο Πλούτωνας κάνει ένα τετράγωνο μαζί της.. 
 
Ένα τετράγωνο το οποίο θα ενεργοποιηθεί και ξανά... Όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο στις 17 Μαΐου όταν ο Άρης θα πάει στο λέοντα απέναντι από τον Πλούτωνα και τετράγωνο με Δια...21 Μαΐου όταν η Αφροδίτη στο Λέοντα 6 Ιουνίου και όταν Ερμής στη συνέχεια στον Λέοντα 12 Ιουλίου και την τετραγωνίσει και αυτός.. 
 
Αφορά πολύ κόσμο γιατί είναι και οι δεσμοί εκεί καρμικά χρέη κλεισίματα..
 
Συγχρόνως ο Ερμής ανάδρομος στη 15η μοίρα.. στη μοίρα πού θα γίνει η Έκλειψη του Μάη εκεί που ο Ουρανός έγινε ορθός 22/1... εκεί που έγινε και η έκλειψη 8/11/2022.. Εκεί που ο Δίας θα γίνει ανάδρομος.. 4/9/2023..
 
Έτσι από την πρώτη έκλειψη επηρεάζονται Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων τελευταίων ημερών 27°28°29 ° και αρχές των σταθερών Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι 0°1°2° και Όσοι έχετε εκεί πλανήτες.... Ενώ η δεύτερη αφορά Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους κυρίως στα μέσα του 2ου δεκαημέρου 13°14°15°16°17°και όσους έχετε εκεί πλανήτες η σημεία του χάρτη σας.. 
 
Μιας νέας αρχή ή κινήσεις που πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά θέματα οικονομικά νομικά οικογένειας πατρίδος σχέσεων χωρισμοί και αποχωρισμοί ασφαλειών αυτοπεποίθησης και τις δύο εκλείψεις τις κυβερνά ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Καρκίνο σε πτώση και εκτός ορίων. 
 
Συμπληρώνω θέματα κοινωνικά θέματα με την πατρίδα εκλογές..Είναι και αυτές ακριβώς εδώ πάνω να γίνουν..Αφορούν και την Ελλάδα Ειδικά η δεύτερη ξαφνικά γεγονότα συμμετέχει ο Ουρανός ξαφνικά σοκαριστικα ίσως και ένα σεισμό καιρικές συνθήκες απρόβλεπτες ακραίες σκάνδαλα οικονομικά αθλιότητες με αρχηγούς κομμάτων και πολλές αποκαλύψεις σχετικά με τράπεζες δάνεια. 
 
Προσοχή σε όσους έχετε κόκκινα δάνεια με τα σπίτια σας με ρίσκα σε κρυπτονομίσματα..Ίσως ακούσουμε για πτωχεύσεις τραπεζών κλεισίματα κολοσσών εταιρειών μεγάλων.. Κατασχέσεις και ερωτικά σκάνδαλα εκεί αποκαλύψεις σε Σκορπιό είναι αυτή και με παιδιά συμμετέχει ο Ερμής ανάδρομος..

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου να είστε πολύ προσεκτικοί πολύ εσείς που επηρεάζεστε από αυτές τις δύο εκλείψεις Σίγουρα θα υπάρχουν καθυστερήσεις εμπόδια νεύρα στεναχώρια.. Εγωισμοί.. κάποιοι θα νιώσουν ριγμένοι εσωτερικές συγκρούσεις.. κάποιοι θα εκτροχιαστούν. Δικλείδες ασφαλείας ταράζονται.. Ίσως και έλλειψη θάρρους με τέτοιον Άρη και ο Πλούτωνας από τη μία θέλει να βρούμε λύσεις υποχρεωτικά... βέβαια θα επανέλθει ανάδρομος και ορθός από αυτή τη μοίρα της πρώτης έκλειψης οπότε θα την ενεργοποιήσει και πάλι αρκετές φορές.. 
 
Θέλει αλήθεια σε βάθος κάποιοι θα βιώσουν το θάνατο κυριολεκτικά ή μεταφορικά μέσα από κρίσεις για τιμωρία μια και έκαναν λάθη εις βάρος άλλων αδικίες.. μία απομόνωση ένα blog ελέγχο χειραγώγηση..Εξελίξεις κάποια είναι υπό κατάρρευση ότι δεν λειτουργεί στο παρελθόν πρέπει να βγει προς τα έξω να αλλάξει στο μέλλον.. 
 
Διαφορετικά καιρικά φαινόμενα κοσμικές αλλαγές που τις περιμένουμε. Αν και ήδη τις μυριζόμαστε.. Ένας πόλεμος Άρης από Κριό σε Καρκίνο.. Στρατιωτικές επεμβάσεις.. ήδη στο Σουδάν από προχθές.. Και θα έχει θέματα και στη γύρω περιοχή..Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν λύσεις.. Ειδάλλως πολύ καυτό το καλοκαίρι.. Πέρα από τις φωτιές που θα έχουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: