ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Στην Ελλάδα κάποτε για να γινόσουν τρανός πολεμιστής χρειαζόσουν κάποιες ιδιαίτερες αρετές. Τώρα για να τον παριστάνεις χρειάζεσαι μεγάλο στόμα και καλό φωτογράφο.

 Πέσαμε στην περίπτωση: Στο Τζιμπουτί ετοιμάζεται η μεγαλύτερη εκκένωση στην ΙΣΤΟΡΙΑ αλλά στο Ελλαντα έχουμε εκλογές. Δεν στέλνουμε τμήματα της Διοίκησης Ειδικού Πολεμου στο Σουδάν μην γίνει καμία στραβή και έρθουν ΦΕΡΕΤΡΑ πίσω. Ψηλά Ψηλά τα Πράσινα Μπερέ...και πράσινα άλογα! pic.twitter.com/S6GCzP853c

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρώτα θα τους κάψουμε και μετά θα τους γυρίσουμε να πάρουν και απ' την άλλη  🤣🤣 

Στην Ελλάδα κάποτε για να γινόσουν τρανός πολεμιστής χρειαζόσουν κάποιες ιδιαίτερες αρετές. Τώρα για να τον παριστάνεις χρειάζεσαι μεγάλο στόμα και καλό φωτογράφο. Ουδεμία σχέση έχουν τα κριτήρια εισόδου και εξόδου του έμψυχου υλικού του τωρινού Ε.Σ. με τα κριτήρια που ίσχυαν με το ένδοξο παρελθόν.

Το γέλιο ήταν που έγραφαν και σοβαρά ταχα μου σαιτ ότι ετοιμαζόμαστε για επιχείρηση .Επιχείρηση χωρίς συστήματα αυτοπροστασίας στα C130 δεν κάνεις, απ τα οποία πετάνε 1-2 στις καλές τους και άλλα 2 C27. Επίσης, μάθαμε πριν δύο μέρες πως πλέον αδυνατούμε να συντηρήσουμε τα Chinook, τα οποία άκουσον άκουσον εν έτη 2023 θέλουμε να τα χρησιμοποιούμε και στην κατάσβεση πυρκαγιών.

Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω ανώτατους στρατιωτικούς ούτε λίγο ούτε πολύ να επιθυμούν την ευημερία του βασικού του αντιπάλου και ιστορικού εχθρού του κράτους του από κηρύξεως εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και του έθνους του εδώ και μία χιλιετία (για να μη βάλω και τους Ούνους κλπ μέσα και πάμε στα 1700 χρόνια). Έχουμε φτάσει να τους ακούμε να μας λένε ότι  θεωρούν ότι η μεγάλη απειλή δεν είναι ο 2ος μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ, που επιπλέον κατέχει ελληνικό έδαφος, διεκδικεί ελληνικό έδαφος κι έχει προσανατολίσει 2 Στρατιές και σχεδόν όλη την Αεροπορία και το Ναυτικό εναντίον του, αλλά οι πρόσφυγες που θα προκύψουν αν αυτός καταρρεύσει!!! 

Όποιος στρατιωτικός πιστεύει κάτι τέτοιο, το έντιμο θα ήταν να παραιτηθεί. Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να πληρώνω φόρους για το μισθό του. Οι Έλληνες στο πνεύματι, δεν είναι ένας λαός σοκαρισμένων από όλα αυτά που εξελίσσονται στην νεότερη Ελλάδα… τα περίμεναν. Οι ποδαποί κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι σοκαρισμένοι, διότι ενώ έκαναν και κάνουν μόνιμο τουρισμό στην χώρα των Ελλήνων, που και που συμβαίνουν κάποια γεγονότα που τους ταράσσουν την καλοπέραση και τον επιμενίδειο ύπνο τους! 

Το τελευταίο απόθεμα ελληνικής συνείδησης και ελεύθερου Ελληνικού κράτους ήταν όταν καταλήφθηκε η Μακεδονία από τους Ρωμαίους… από τότε και μετά υπάρχουν ψήγματα και παροδικές εκρήξεις ελληνικής συνείδησης, που διασκορπίζονται εύκολα κάτω από το βάρος του δόγματος «διαίρει και βασίλευε». Κανείς Ελληνικός στρατός δεν θα αποδέχονταν πολλά από αυτά τα τραγελαφικά τα οποία ζούμε… οπότε δεν έχουμε να κάνουμε με Ελληνικό στρατό, αλλά μόνο με Ένοπλες Δυνάμεις, που επιβάλλουν προς το παρόν με την παθητική τους στάση, όχι την θέληση του έθνους, αλλά την θέληση του κράτους επί του έθνους.

Η Ένοπλες Δυνάμεις είναι συνεργοί στην πολυετή και με πολιτικούς τρόπους και τεχνάσματα, προδοσία του έθνους. Προς το παρόν η θέληση του κράτους είναι η κατάργηση του εθνικού και όχι κρατικού συμβόλου της σημαίας από τα Δημοτικά σχολεία… είδε η άκουσε κάποιος τυπικές αντιδράσεις για το θέμα, από τα συνδικαλιστικά όργανα των δασκάλων;; Όχι καμία αντίδραση! Γιατί οι δάσκαλοι, δεν προάγουν την έννοια του έθνους, αλλά ως κρατικοί υπάλληλοι και μόνο, προάγουν την κρατική θέληση!… φτάνει να πέφτει ο μισθός κάθε 1η του μηνός. Βεβαίως το φαινόμενο έχει αρχίσει από τα δημοτικά σχολεία… αλλά οπωσδήποτε έχει προχωρήσει και στα υπόλοιπα τμήματα της εκπαίδευσης και όχι μόνο… θα έρθει και η ώρα της κατάργησης της  ελληνικής σημαίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοττάκης: Η Συνιδιοκτησία του Αιγαίου είναι χειρότερη και από
την Συμφωνία των Πρεσπών.

https://www.youtube.com/watch?v=kaADZb31M-c

Σε λίγο δεν θα μπορούμε να πάμε και εμείς στα νησιά μας.
Κρεμάλεεεεεεεεεεες Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για εκείνο το τάνκερ στην Περσία κόντεψε να εκκινήσει εκστρατευτικό σώμα απ' την Αχαΐα για την απελευθέρωση του. Για το Σουδάν παπάρια. Τους έπεσε βαριά η νηστεία και δεν έχουν συνέλθει ακόμα.