ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Σταμάτα να κουνάς τα ζάρια.Σταμάτα να παίζεις το παιχνίδι τους.Ξεκίνα από την άρνηση να συμμετέχεις σε ένα στημένο παιχνίδι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είναι όλα τόσο μα τόσο λάθος…
 
Κλεισμένοι στον μικρόκοσμο που μας έχουν ορίσει ως όριο ζωής, ανάσας και ελπίδας.Δεν διεκδικούμε, γιατί κουραστήκαμε να τρώμε σφαλιάρες κάθε που σηκώνουμε λιγάκι το βλέμμα.Συμβιβαστήκαμε σαν ανθρωπάκια ανήμπορα, να βγάζουμε το θυμό και την ενέργεια στα πληκτρολόγια και στη φούσκα των γύρω μας που δεν γίνονται ποτέ οι “κάποιοι παραπάνω”.
 
Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια μπράβο, τα ίδια πουστριλίκια, οι ίδιοι τσακωμοί, οι ίδιες διαπιστώσεις, οι ίδιες παπαρίτσες κάτω από ένα κείμενο και πάντα η ίδια ηλίθια χαρά ότι “έκανα και σήμερα το καθήκον μου, δεν φταίω αν οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν”...
 
Δεν περιμένω να καταλάβετε τι στ΄ αλήθεια εννοώ και τι θα ήθελα να γίνει. Είμαι μέσα σε έναν ωκεανό  θυμού, που ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν ξέρω πως να γίνει. Χέστηκα αν ακούγεται εγωιστικό το “ξέρω τι πρέπει να γίνει”.
 
Βαρέθηκα την σεμνότητα.Δεν επαγγέλλομαι “πολιτικός” για να χαϊδεύω αυτιά.Το λέω ευθέως και όσοι παρεξηγούνται ξύδι μπαλσάμικο που είναι και νόστιμο.Σε ένα μήνα έχουμε εκλογές.Τα ζάρια είναι πειραγμένα και εμείς συνεχίζουμε να τα κουνάμε και να περιμένουμε εξάρες, ενώ είναι βέβαιο ότι θα έρθουν ντόρτια.
 
Τα έχουν πιάσει ΟΛΑ...Δικαιοσύνη...Media...Μαφία...Κάθε γρανάζι της μηχανής…Σταμάτα να κουνάς τα ζάρια.Σταμάτα να παίζεις το παιχνίδι τους. Δεν ξέρω πως θα το κάνεις. Αυτό είπα είναι και το δικό μου πρόβλημα. Ξεκίνα από την άρνηση να συμμετέχεις σε ένα στημένο παιχνίδι.
 
Όταν σου λένε “μα ο Γεωργούλης ασέλγησε στην Γεωργούλαινα”, αφόρισε τον καταραμένο και πήγαινε παρακάτω. Πήγαινε στην άδεια τσέπη σου.Πήγαινε στο αεροδρόμιο να αποχαιρετάς το παιδί σου που βρήκε δουλειά στην Αυστρία.Πήγαινε μπροστά στην οθόνη του λαπτοπ να δεις το σπίτι σου που στο παίρνουν τα κοράκια.Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και γέμισε το καρότσι με τον μισό μισθό σου.
 
Αλήθεια… Μόνο αν μας ψεκάζουν δικαιολογείται η μαλακία που μας δέρνει. Όχι μόνο δεν σκιάζονται, ξεκαρδίζονται και στα γέλια με τη μαλακία που μας δέρνει...Αν ήμασταν νορμάλ θα επανακαθόριζαν μόνο το μου@ι της μάνας τους.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Τα ζάρια είναι πειραγμένα και εμείς συνεχίζουμε να τα κουνάμε και να περιμένουμε εξάρες,"
Έτσι ακριβώς ακόμη να καταλάβουν πως η συμμετοχή στο έγκλημα που λέγεται "εκλογές"δεν είναι η λύση,γιατί πολύ απλά το αποτέλεσμα είναι από πριν συμφωνημένο ότι και να ρίξει ο λαός στην κάλπη.
Ακόμη αναρωτιούνται ποιο μικρό κόμμα να υποστηρίξουν ως άρνηση,άλλοι πάλι που
κάποτε στήριζαν χρυσή αυγή,ποτάμια ρυάκια,καρτζάφερη.Είδαν με τα μάτια τους πως στις κρίσιμες ψηφοφορίες ήταν όλοι μια γροθιά για κάθε είδους ξεπούλημα.
Είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για ελευθεριά στις εκλογές?
Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

"Είμαι μέσα σε έναν ωκεανό θυμού, που ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δεν ξέρω πως να γίνει."
Καθόλου εγωιστικό δεν ακούγεται, σε ωκεανούς θυμού χρόνια τώρα παλεύομαι με τα κύματα,το κρίσιμο ερώτημα είναι πως μπορεί να γίνει η ανατροπή ή τουλάχιστον να ξεκινήσει.

"Τα έχουν πιάσει ΟΛΑ...Δικαιοσύνη...Media...Μαφία.."
Η έκφραση των ιερατείων ως σύστημα,εκφράζεται από τα κέντρα εξουσίας ως αποτέλεσμα των σχεδίων τους,για να έρθει κάποια στιγμή και το σύστημα αυτό
να έχει ως κορωνίδα του τον έναν ως πρόσωπο πλέον.Δεν θα πω ως άνθρωπο γιατί δεν είναι

Θ

Μμ2 . είπε...



Η συμμετοχή στημένη και η αποχή προμελετημένη. Έρχεται ο μετάνθρωπος, η τεχνητή νοημοσύνη και κάπου εκεί κοντά το τέλος της κανονικής ανθρωπότητος. Μακάριοι όσοι πρόλαβαν κι έζησαν κανονικά σ' αυτήν.
Η ανοχή του Μεγαλοδύναμου τελείωσε. Οι εκλεκτοί θα γεμίσουν πάλι ένα διαστημικό καράβι και θα σαλπάρουν για άλλο πλανήτη με τους αρχιεγκληματίες του γηίνου ολοκαυτώματος να ακολούθούν σ' ένα άλλο κατά πόδας. Η ιστορία θα επαναλαμβάνεται ποιος ξέρει για πόσες φορές ακόμα. Αυτή είναι η λάιτ εκδοχή κολάσεως για τους ενσαρκουμένους της οικείας ημών διαστάσεως.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι εκλεκτοί θα γεμίσουν πάλι ένα διαστημικό καράβι και θα σαλπάρουν για άλλο πλανήτη με τους αρχιεγκληματίες του γηίνου ολοκαυτώματος να ακολούθούν σ' ένα άλλο κατά πόδας"

Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Μμ2. Εδώ θα μείνουν να φάνε τα σκατά μαζί με εμάς.Ακόμα και να κρυφτούν στις υπόγειες κρύπτες τους, αυτό δεν θα είναι ζωή..ούτε θα έχει ποιότητα η ζωή τους. Σαν τους τυφλοπόντικες θα μείνουν κρυμμένοι για άλλη μια 30άρα χιλιάδες χρόνια.

Σε άλλο ηλιακό σύστημα για να το καταστρέψουν και εκείνο ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΟΙ ΑΡΝΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ. Για αυτό καταστρέφετε και ανατινάζεται όποιο διαστημικό όχημα θέλουν να στείλουν για δοκιμή εγκατάστασης ...ξέρουν αυτοί που.

ΞΑ είπε...

Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις το θηρίο. Είμαστε εγκλωβισμένοι. Η μόνη λύση θα ήταν να βγούμε εκτός συστήματος..
Οι μισοί είναι λοβοτομημένοι και οι άλλοι μισοί έχουν διαφθαρεί μέχρι το μεδούλι. Εάν υπάρχει μία ελπίδα είναι να συνεχίσεις τον αγώνα που δίνεις της ενημέρωσης/διαφώτισης, κερδίζοντας αυτούς που είναι στο μεταίχμιο να περάσουν στην απέναντι πλευρά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας ικανός αριθμός αφυπνισμένων οι οποίοι θα σταματήσουν να ακολουθούν το αφήγημα και θα οδηγήσουν το σύστημα σε «λάθη». Δεν έχουμε και πολλές επιλογές.. τουλάχιστον αν πέσουμε, θα πέσουμε πολεμώντας όρθιοι!


Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά στο άρθρο και στα σχόλια είναι γνωστά χρονια τώρα.....
Το να καθίσουμε να μιζεριάζουμε με τα χαλια της χώρας και του συστήματος της σε όλα τα επίπεδα όμως,δεν νομίζω πως ωφελεί.....
Όπως έγραψε και κάποιος συνσχολιαστης...και ένας ακόμα να αφυπνιστεί είναι επιτυχία....
Τέλος θα προσπαθήσω να αλλάξω λίγο τόνο με κάτι που δεν θυμάμαι ποιος το πρωτοείπε.....
"Το ποιο ζοφερό και απόκοσμο σκοτάδι κατά την διάρκεια της νύχτας,είναι αυτό ακριβώς πριν χαράξει η Αυγή!"

Καλημέρα.

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το να καθίσουμε να μιζεριάζουμε με τα χαλια της χώρας και του συστήματος της σε όλα τα επίπεδα όμως,δεν νομίζω πως ωφελεί.....
Όπως έγραψε και κάποιος συνσχολιαστης...και ένας ακόμα να αφυπνιστεί είναι επιτυχία...."

Φυσικά και ΩΦΕΛΕΙ να τα λέμε και να τα ξαναλέμε...διότι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων εκτός από κοντή μνήμη (μνήμη χρυσόψαρου 2 δευτερόλεπτα) έχει και κοντή πούτσα.!! Νομίζει ότι είναι έξυπνος και μάγκας και τα ξέρει όλα..αλλά δεν γνωρίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι ΧΑΡΑΚΙΡΙ και αυτό αν έχουν φιλότιμο και ευθιξία...που δεν έχουν όμως αλλιώς δεν θα ψήφιζαν για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Όποιος ήταν να αφυπνιστεί...έχει αφυπνιστεί εδώ και χρόνια. Δεν μπορούν να αφυπνιστούν αυτοί που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.!!! Οι άδειοι ντενεκέδες, άδειοι είναι και δεν έχουν περιεχόμενο που μπορεί να αφυπνιστεί.

Για σκέψου όμω όταν θα έρθει η αυγή...πόσοι θα υπάρχουν από εσάς και εάν θα υπάρχει πατρίδα;;; Αφού θα τα έχουν ξεπουλήσει ΟΛΑ....όταν θα ξημερώσει ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ;; ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΑΔΙ.

ΑΡΡ είπε...



Κι ενώ η εποχή απαιτεί ήρωας πρώτης γραμμής η χριστιανοβουδιστική μάζα αρκείται στο προσκυνά μανιωδώς νεκρόφιλους φυγόστρατους αγίους (passive resistance) διότι αυτό βολεύει και κολακεύει τον άβουλο αισχρό εφησυχασμό και την βολή των.
(Παράβαλε και τον αισώπειον μύθο: Ου τον λέοντα, τα ίχνη μόνα ζητώ.)

Ηθικόν δίδαγμα: Οία η εθνική και θρησκευτική παιδεία τοία και η πολιτεία.

Ανώνυμος είπε...

Στα 2000 χρονια περίπου κατοχής της χώρας των Ελλήνων θεωρώ πως έχουν περάσει και πολύ χειρότερες εποχές....ξεκινώντας με τις πρώτες φανερές και κρυφές γενοκτονίες κατά των Ελλήνων από την ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία......
Η αυγή είναι μεταφορική ....τώρα όσον αφορά το μέτρημα των κουκιών δεν γνωρίζω επακριβώς.....
Και επειδή μου μιλάς στον πληθυντικό....ένας άνθρωπος είμαι...δεν εκπροσωπώ κάποια ομάδα....
Όσον αφορά την αφύπνιση,δεν παίζει ρολο η ηλικία για το ποτε και αν αποφασίσει κάποιος να ερευνήσει για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα,πίσω από την κουρτίνα και κάτω από το τραπέζι.....
Θα συμφωνήσω μαζί σου στα περί πατρίδος,μα δεν ευθύνομαι εγώ προσωπικά για την ανυπαρξία παιδείας και την σκατένια εκπαίδευση της χώρας μας.....
Στα 2000 χρονια περίπου κατοχής πάντως,επιβιώσαμε και χωρίς πατρίδα.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μεσιε βλεπω τα πηρες στην κρανα χαχαχαχαχαχ σε επηρεασε και σενα η εκλειψη?
Εχθες τα πηρα και εγω με ενα μαλακα στο δρομο.
Καλα κανεις και τα παιρνεις καλα κανουν οσοι απογοητευονατι ετσι θα ειμαστε ζωντανοι.
Ακονιστε τα νυχια σας τα καλυτερα ερχονται για αυτο ειμαστε γεννημενοι πολεμος πατηρ παντων θα περασουμε τελεια δεν θα πεθανουμε απο βαρεμαρα σιγουρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μεσιε βλεπω τα πηρες στην κρανα χαχαχαχαχαχ σε επηρεασε και σενα η εκλειψη?"

Καλό μεσημέρι ρε καρντάση. Ναι με καβάλησε και μένα ο διάολος που λένε χα χα χα. Αν και για να είμαι δίκαιος πάντα είμαι θυμωμένος και φωνάζω. Διότι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων φταίει για το 80% της ζωής του, το βασικό του πρόβλημα δεν είναι η οικονομική κρίση, αλλά η ψυχική, πνευματική και σωματική του αφασία.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ολα για καλο γινονται, το πικρο θα μας ξυπνησει θα βαλει ξανα σε λειτουργια την ψυχη μας.
Αυτο που χασαμε θα το ξαναβρουμε η τρυφηλοτητα μας νεκρωσε αλλα μονο για λιγο στα χιλιαδες χρονια που ειμαστε εδω.
Αμα θυμωνεις εισαι ζωντανος μπορει και να γλυτωσεις, αν νομιζεις οτι ολα πανε καλα την πουτσισες.
Καποτε εγραψες ενα αρθρο για τον θυμο, για την οργη, να ειναι ελεγχομενη και κατευθυνομενη,με πολλη ψυχραιμια θα οργιστουμε λοιπον και θα λαβουν τα δεοντα.