ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Το δολάριο των ΗΠΑ βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα .Η BITTREX Crypto διέκοψε ΟΛΕΣ τις δραστηριότητες της στις ΗΠΑ στις 30 Απριλίου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σε μια ακόμη ένδειξη ότι το Δολάριο ΗΠΑ αντιμετωπίζει τεράστιο διεθνή πρόβλημα, η BITTREX Crypto Exchange έχει ειδοποιήσει όλους τους πελάτες στις ΗΠΑ ότι έχουν μέχρι τις 30 Απριλίου περιθώριο να αποσύρουν τα κρυπτό τους, καθώς η BITTREX διακόπτει όλες τις δραστηριότητες στις ΗΠΑ.

Σε μια ειδοποίηση που εστάλη μέσω email σε όλους τους πελάτες της BITTREX στις ΗΠΑ, η εταιρεία είπε:

" Σήμερα είναι μια γλυκόπικρη μέρα. Αυτό το μήνα γίναμε εννέα χρονών. και ενώ είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που φτάσαμε τόσο μακριά, είμαι επίσης πολύ λυπημένος. Σήμερα, η Bittrex ξεκινά τη διαδικασία τερματισμού των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ.



 Μην ανησυχείτε – όλα τα χρήματα των πελατών είναι ασφαλή και διαθέσιμα για ανάληψη. Ωστόσο, απλώς δεν είναι οικονομικά βιώσιμο για εμάς να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στο τρέχον ρυθμιστικό και οικονομικό περιβάλλον των ΗΠΑ . Πίσω στο 2013, όταν οι τρεις μας κατασκευάσαμε το Bittrex, αφορούσε την τεχνολογία. Αξιοποιώντας την εκκολαπτόμενη τεχνολογία κρυπτογράφησης και βελτιώνοντας την με την τεράστια εμπειρία μας σε εταιρικό λογισμικό και γνώσεις ασφάλειας. Κατασκευάσαμε τεχνολογία που ήταν μπροστά από όλους εκείνη την εποχή. Πλήρης υπηρεσία API. Σχεδόν στιγμιαίες ατομικές συναλλαγές. Υποδομή πορτοφολιού, που χειρίζεται περισσότερα πορτοφόλια από οποιονδήποτε. Λύσεις κρύου πορτοφολιού εκτός σύνδεσης. Ποτέ δεν χάσαμε κεφάλαια ή δεχτήκαμε χακάρισμα. Ήταν τεχνολογία, απλό και κομψό. Είπαμε ότι θα είμαστε η πιο ασφαλής και δίκαιη πλατφόρμα συναλλαγών εκεί έξω, ενώ θα συμπεριφερόμαστε δίκαια στους πελάτες μας. Χωρίς κρυφές προσφορές. Καμία ειδική μεταχείριση. Δεν πήραμε ποτέ συντομεύσεις.

Εννέα χρόνια αργότερα, το κρυπτογραφικό οικοσύστημα είναι πολύ διαφορετικό. Οι κανονιστικές απαιτήσεις είναι συχνά ασαφείς και επιβάλλονται χωρίς κατάλληλη συζήτηση ή συμβολή, με αποτέλεσμα ένα ανομοιόμορφο ανταγωνιστικό τοπίο.

Στο τέλος, κάναμε μεγάλα βήματα προς την επίτευξη του στόχου μας για ωρίμανση του χώρου κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η λειτουργία στις ΗΠΑ δεν είναι πλέον εφικτή και ο Bill, ο Rami και εγώ θα επικεντρωθούμε στο να βοηθήσουμε την Bittrex Global να πετύχει εκτός των ΗΠΑ  

Όπως ανέφερα παραπάνω, όλα τα κεφάλαια πελατών είναι ασφαλή, εδώ και έτοιμα για την ανάκτησή σας (για χρήστες με τις απαιτήσεις KYC που πληρούνται). Θα επιτρέψουμε τις συναλλαγές έως τις 14 Απριλίου 2023 και θα πρέπει να αποσύρετε όλα τα χρήματά σας έως τις 30 Απριλίου 2023. Ένα χρονοδιάγραμμα σημαντικών ημερομηνιών καθώς και ένα FAQ βρίσκεται  εδώ  για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών.

Μου άρεσε πραγματικά να είμαι μέρος αυτής της επανάστασης και θα συνεχίσω να συμμετέχω σε αυτόν τον χώρο. Ευχαριστούμε όλους τους χρήστες του Bittrex όλα αυτά τα χρόνια που μας έκαναν αυτό που είμαστε.

Τα λέμε γύρω από το blockchain, 

Ρίτσι

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δύο φορές στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τους πελάτες της , η BITTREX ανέφερε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι "οικονομικά βιώσιμες".

Είναι ενδιαφέρον να πούμε για τη μεγαλύτερη καταναλωτική αγορά επί του παρόντος στον πλανήτη γη. Εκτός  του ότι το δολάριο ΗΠΑ πρόκειται να αποτύχει. .Σίγουρα, τα ρυθμιστικά ζητήματα στις ΗΠΑ είναι πραγματικά, ακατάστατα και ασαφή. Στην παραπομπή τους σε αυτά τα γεγονότα, φαίνονται επί τόπου.

Αλλά η φράση "οικονομικά βιώσιμο" είναι αυτό που μου φαίνεται περίεργη.

Λαμβάνοντας υπόψη άλλες πληροφορίες σχετικά με την πιθανή ΕΒΔΟΜΑΔΑ Τραπεζικών αργιών νωρίτερα τον Απρίλιο, αυτός ο τερματισμός των επιχειρηματικών συναλλαγών των ΗΠΑ εντός των ΗΠΑ φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που θεωρώ ότι είναι ένα αναδυόμενο μοτίβο εκδίωξης των ΗΠΑ ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος, και αυτό θα γίνει ξαφνικά, με δραματικό και με μη αναστρέψιμο τρόπο.

Κάτι δεν πάει καλά με τις οικονομικές πληροφορίες που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό. Έχει αρχίσει να φαίνεται σαν άνθρωποι και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να κάνουν ρυθμίσεις ΕΚΤΟΣ από το Δολάριο ΗΠΑ. Το πάρτυ μάλλον τελείωσε και τα φώτα θα σβήσουν για τις ΗΠΑ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: