ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ρε παιδιά μήπως μάθαμε κάτι με κείνο το κλωτσομπουνίδι με την Μανωλίδου ;; Κουκουλώθηκε μου είπε ένα πουλάκι...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ρε παιδιά μήπως μάθαμε κάτι με κείνο το κλωτσομπουνίδι με την Μανωλίδου ;; Κουκουλώθηκε μου είπε ένα πουλάκι...

Ας είναι καλά η φρουρά που τον κάλυψε. Xαμός στο ίσωμα έγινε που λένε και στο χωριό μου.  Μαθαίνω ότι έκλεισε συμφωνία στο επικράτειας η κυρία. Αμάν...το μαμόθρεφτο, δέρνει κιόλας; Άρα κάτι ξέρανε και τον παρακολουθούσαν...Για να τον "κρατάνε". Η φήμη ότι ξυλοφόρτωνε την πρώην σύζυγο του είχαν βάση...για αυτό τον παρακολουθούσαν και έχουν πολλά άπλυτα δικά του, τον κρατάνε γερά.

Εν τω μεταξύ μαθαίνω ότι Ιρλανδή ευρωβουλευτής έχει έτοιμη συνέντευξη στη "SUN," με την οποία καταγγέλλει τον Ανδρουλάκη για ξυλοδαρμό! Θα κλάψουν μανούλες. Όη όη μάνα μου! Τώρα θα έχουμε κόντρες και με τον IRA 🤣🤣🤣 

Έχουν κάνει την Ελλάδα ρεζίλι παγκοσμίως με τις πουστιές, βρωμιές, και λαμογιές τους, και το κακό είναι  ότι όλα αυτά είναι αλήθεια και όχι ψέμματα. Έχουν κάνει την χώρα ένα τεράστιο μπουρδέλο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αυτά τα άθλια λαμόγια και λυκόρνια που έκαναν την Ελλάδα ρεζίλι. Οι ξένοι τούς 'Ελληνες τους θεωρούσαν πάτοντε άθλιους, πονηρούς, απατεώνες και κουτοπόνηρους!!! Εδώ και δεκαετίες επί δεκαετιών μας αντιμετωπίζουν όπως εμείς αντιμετωπίζουμε τους Αλβανούς. Γιά να μην σου πω και χειρότερα!!!

Μμ2 είπε...



Μ π ο υ ρ ( δ ε) λ ό τ ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να απλώσει χέρι ο μπουμπούκος λιγακι απίθανο.Θα του τοκοβε απο την ριζα. Το πιθανότερο είναι να ξέχασε να πληρώσει τα συνολάκια της Μαγδάλως. Και μην τον δούμε να πηγαίνει άκλαυτος όταν μείνει άνεργος και ανευ μπουμπούκας μετά τις εκλογές. Εκτός αν οι καβάτζες είναι χοντρές διότι όσο νάναι παντού μεσάζων έμπαινε.