ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Τα Χανιά θυμούνται ποιός ήταν ο ψηλός δικηγόρος που έβγαινε στα αποσπάσματα παρέα με τους Γερμανούς

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα Χανιά θυμούνται ποιός ήταν ο ψηλός δικηγόρος που έβγαινε στα αποσπάσματα παρέα με τους Γερμανούς.

Πολλά νεύρα από την αποτυχημένη ομιλία Μητσοτάκη στα Χανιά.Απείλησε θεούς και δαίμονες αν επαναληφθεί το ίδιο φιάσκο και στο Ηράκλειο.Στο Ηράκλειο θα είναι δυσκολότερα τα πράγματα για αυτόν. Στον επιτάφιο ήταν περισσότεροι.
 
Mπορεί το κάθαρμα να αγόρασε τρεις βουλευτές  του Βελόπουλου αλλά πάλι δεν θα καταφέρει τίποτε. Με συγκέντρωση 500 * ανθρώπων στα Χανιά..αν πάρει .το 10% στις εκλογές θα είναι επιτυχία.

 * Και αυτοί οι 500 ήταν οι πολιτευτές...οι οικογένειες τους και αρκετοί μεταφερόμενοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Απείλησε θεούς και δαίμονες"

Κι αν επαναληφθεί το φιάσκο (που θα επαναληφθεί) και θυμώσει το παλληκάρι μας, ο "- Καλέ, τί γκόμενος είσ' εσύ!", τί θα κάνει; Θα βάλει τους υπεύθυνους των τοπικών οργανώσεων της Νουδού αγγαρεία να ξεσκ@τίζουν τον Πήνατ;

Κούλη, δεν βρέχει! Άλλο πράγμα είναι οι ψιχάλες στα μούτρα σου!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τί θα κάνει; Θα βάλει τους υπεύθυνους των τοπικών οργανώσεων της Νουδού αγγαρεία να ξεσκ@τίζουν τον Πήνατ;"

Σε πληροφορώ ότι στο ΚΡΑΤΙΣΤΑΝ που ζούμε πολλά μπορεί να κάνει σε όλα αυτά τα λαμόγια που σιτίζονται από αυτόν. Το πρώτο και ποιο απλό τους κόβει την μάσα.!! Μετά τους κόβει από το σύστημα του ΚΡΑΤΙΣΤΑΝ..τέλος η όποια πολιτική τους καριέρα και επομένως πάλι κόβεται η μάσα Δημοσίου χρήματος.

Εσείς μπορεί να τον έχετε για βλάκα όχι όμως εγώ. Πούστης μπορεί να είναι βλάκας όμως όχι.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Και αμα τι πουστης ΠΟΥΣΤΑΡΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ επειδή γνωρίζω τι σκατένια ψυχή έχει ,πιστεύω δε ότι μόλις φάει το στραπάτσο και τον πετάξουν και από το κόμμα, επειδή είναι φύση εκδικητική και ψυχή μαύρη, θα βγάλει όλα όσα υπέκλεπτε όλο αυτό το διάστημα. Θα βγάλει την βρωμιά όλων στην φόρα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Και εγω ετσι πιστευω θα γινει το ελα να δεις θα κατηγορει μετα ο ενας τον αλλο,και τοτε θα φριξουμε απο το μεγεθος της βρωμιας και της προδοσιας.