ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΟΥΚΟΥΛΗ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΟΥΚΟΥΛΗ!

Eμπορικό σήμα με γεωγραφικό προσδιορισμό σημαίνει και χάρτες πσιχούλες μου, όχι μόνο αφίσες με τουρκουάζ νερά προς άγραν τουριστών για τα τουρκικά παράλια που βρέχονται από την θάλασσα που λέγεται Αιγαίο..
 
Φαντάσου τώρα να βγάλει ο κουμπάρος προϊόν πχ ΠΟΠ "Σαρδέλα παστή Τurkegean", όπως πλέον έχει το δικαίωμα. Αυτόματο το ερώτημα "που ψαρεύεται αυτή η Turksardin";;
 
Και έτσι προκύπτει θέμα ΑΟΖ!
Τι δεν καταλαβαίνεις για να στο πω και με τετραγωνικά χιλιόμετρα, όσα 3 Ελλάδες;;
 
Πάρε και τον χάρτη για να δεις που ψαρεύουν ψευτοπατριωτισμό τα σαΐνια της συνεκμετάλλευσης. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια θάλασσα που όλος ο κόσμος την έλεγε «Αιγαίο» και το 2022 η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΈΑ των Αθηνών  πέτυχε να τη λένε «Τουρκοαιγαίο».
 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να γνωρίζετε πως το Αιγαίο δεν θα μοιραστεί στα δύο αλλά στα τρία. Θα υπάρξει και η Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Στο μέλλον...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Στο μέλλον θα γίνει αυτό που εγώ οραματίζομαι. Αφού όμως ξεμπερδέψουμε με τα "σκουπίδια" που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι. Να θυμίσω πως 50 χρόνια προ Αλεξάνδρου έγινε η Ανταλκίδειος ειρήνη. Ουδείς τότε εφαντάζετο ότι μετά από 50 χρόνια η Περσική αυτοκρατορία θα διελύετο από τον Αλέξανδρο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 22 Απριλίου 2023 στις 3:48 μ.μ

Δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια Συνθήκη. Για μένα είναι λογικό που οι Σπαρτοί υπέγραψαν τέτοια ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ συνθήκη. Αυτό δεν ήταν συνθήκη αλλά πρόσταγμα του μεγάλου βασιλέως των Περσών, προς τους υποτελείς του Σπαρτούς σύμφωνα με τον Ισοκράτη. Ενώ ο ο Πλάτων τη θεωρούσε αισχρό και ανόσιο έργο.

Η υπογραφή της ανταλκιδείου ειρήνης είχε σοβαρές επιπτώσεις επί της Κύπρου και των πολιτικοστρατιωτικών πραγμάτων στο νησί. Με τη νέα κατάσταση πραγμάτων που δημιούργησε η υπογραφή της ειρήνης του Ανταλκίδα με τους Πέρσες, οι Αθηναίοι αναγκάστηκαν να ανακαλέσουν το στρατιωτικό τους απόσπασμα από την Κύπρο. Μήπως ΘΥΜΙΖΕΙ την Μεραρχία που απέσυραν από την Κύπρο για να μπορέσει μετά η Τουρκία να καταλάβει ανενόχλητη το μισό νησί;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΤΕ.


Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξανδρος είπε..." Αλέξανδρος Φιλίππου καί οι Έλληνες ΠΛΗΝ Λακεδαιμονίων από τών βαρβάρων τών τήν Ασίαν κατοικούντων" .

Ενώ μιλά και λέει ΚΑΙ οι Έλληνες , αυτός δηλαδή και ΟΛΟΙ οι Έλληνες ΠΛΗΝ Λακεδαιμονίων.!!! Τους διαχωρίζει από τους Έλληνες και δεν τους θεωρεί ΙΣΑΞΙΟΥΣ με τους Έλληνες. Αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί;;; Γιατί ΔΕΝ τους θεωρεί Έλληνες αλλά Σπαρτούς.!!