ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Στον Καναδά όποιος μιλήσει προσβλητικά στις λούγκρες τρανσέξουαλ θα πληρώνει 25.000 δολάρια πρόστιμο.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κυβέρνηση της Οττάβα στον Καναδά εξετάζει νομοσχέδιο που θα καθιστά εγκληματικό την εκφορά «προσβλητικών παρατηρήσεων» για τα τρανς φρικιά, με πρόστιμο έως 25.000 $ ανά παράβαση! Στο τέλος θα επιβάλλουν πρόστιμο και σε όποιον κάνει σεξ με την γυναίκα του.!! Η παρακμή και η σαπίλα στην λεγόμενη Δύση δεν περιγράφεται. Για αυτό και θα πέσει σαν "ώριμο φρούτο".

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του νομοσχεδίου:


Για να είναι ξεκάθαρο , η κυβέρνηση του Καναδά «προστατεύει» τους ψυχικά παραληρημένους ανθρώπους, που αγνοούν την πραγματική φυσική, βιολογική, πραγματικότητα και λέει σε όλους ότι πρέπει να αποδεχτούν την ψυχική αυταπάτη διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "Trans-gender". Είναι μια φυσική και βιολογική αδυναμία. Οι άνθρωποι έχουν DNA και χρωμοσώματα που υπάρχουν σε κάθε κύτταρο του σώματός μας. Κάθε κύτταρο έχει κωδικοποίηση DNA για το αν το κύτταρο ανήκει σε αρσενικό ή θηλυκό.

Οι τρανς αγνοούν αυτή τη φυσική πραγματικότητα και ισχυρίζονται ότι το φύλο τους είναι κάτι ΑΛΛΟ ΑΠΌ αυτό που είναι το DNA και τα χρωμοσώματά τους. Αυτό είναι μια ψυχική αυταπάτη. Είναι ψυχική ασθένεια. Δεν είναι πραγματικότητα.

Μερικοί από αυτούς τους λεγόμενους "Trans-gendered" παίρνουν ορμόνες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για να ακρωτηριάσουν την εξωτερική τους εμφάνιση από το πραγματικό βιολογικό τους φύλο, σε αυτό που ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι είναι το άλλο φύλο.  

Αυτοί οι τεχνητοί άνθρωποι που λαμβάνουν ορμόνες και ακρωτηριάζονται χειρουργικά δεν αλλάζουν και δεν μπορούν να αλλάξουν το DNA και τα χρωμοσώματά τους. Έτσι, ενώ οι τεχνητές προσπάθειές τους να αρνηθούν την πραγματικότητα μπορεί να τους κάνουν να φαίνονται ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ως το άλλο φύλο, κάθε κύτταρο στο σώμα τους όμως παραμένει με το φύλο με το οποίο γεννήθηκαν.

Ολόκληρο το κίνημα «Trans-Gender» δεν είναι τίποτα άλλο από σοβαρή ψυχική ασθένεια. Άρνηση της πραγματικότητας. Από μια άλλη σκοπιά, μπορεί κανείς με ασφάλεια να υποστηρίξει ότι τα τρανς άτομα βρίσκονται κυριολεκτικά σε πόλεμο, με την ίδια την φύση. Ο ισχυρισμός τους ότι είναι διαφορετικό φύλο, είναι η δήλωσή τους ότι ΑΥΤΟΙ έχουν δίκιο και ότι η φύση έχει άδικο.

Ακόμη χειρότερα, αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο εγωκεντρικοί, τόσο εγωιστές και τόσο κακομαθημένοι, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ όλοι οι άλλοι να συμφωνούν μαζί τους, να τους αποδέχονται και να μην λένε καν την αλήθεια για αυτούς. Οι ψυχικά άρρωστοι, κακομαθημένοι άνθρωποι δεν είναι το υλικό στο οποίο θα πρέπει να βασίζεται η νομοθεσία.

Ντροπή στην Οττάβα. Είστε όλοι σας ψυχικά άρρωστοι.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


""Ντροπή στην Οττάβα. Είστε όλοι σας ψυχικά άρρωστοι."

Οι Λούγκρες σε δράση,να ήταν μόνο η Οττάβα κάτι θα γινόταν αλλά έχουν βγει από τα λαγούμια τους και λένε ότι να ναι σε όλο τον κόσμο.

Οι εγχώριες βέβαια το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο

"Το έχουν πει αμάρτημα, ψυχική ασθένεια, κατάρα που έχει έρθει από άλλο γαλαξία. Και λες, επειδή δεν το έχουν εξηγήσει πολύ καλά, ίσως να το πούμε κάπως καλύτερα. Προφανώς πρέπει να το εξηγήσουμε. Είναι έτσι η κοινωνία, η θρησκεία και αυτό είναι περίεργο. Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης."

Άρα θα έρθει να μας τα πει καλύτερα ο Γκιουργάκης για το DNA ,σαπίλα έως το κόκαλο,πόσο θα υποφέρουν τα παιδιά στο μέλλον από την πλύση εγκεφάλου.
Μαστίχες αγοράζεις οι λεσβίες κάνουν την προβολή,σαμπουάν θέλεις ότι ανώμαλο γνωρίζεις είναι μέσα στο σποτ της διαφήμισης.
Αι και σιχτίρι κοπρόσκυλα έτσι όπως πάνε θα απαγορευόσουν το sex μεταξύ των ετερόφυλων.
Προσεχώς θα είναι ποινικό αδίκημα να είσαι στρέιτ.

υ.γ τι διάβασα σήμερα? στην ΙΤΑΛΙΑ θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι 120 ευρώ ανά δόση για την εξυγίανση του συστήματος υγείας.
Γελώ,τους ξέσκισαν και τους βάζουν να πληρώσουν τον βιασμό που δέχτηκαν.

Θ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που είναι σε πόλεμο με τη φύση είναι ο Τρανσουμανισμός του οποίου ετούτοι είναι η προσωρινή εμπροσθοφυλακή. Ακριβώς όπως οι Σοβιετικοί ονόμαζαν τους ακούσιους ‘χρήσιμους‘ πράκτορες τους. Τα πάντα πονηρά...

Ανώνυμος είπε...

"Αυτός που είναι σε πόλεμο με τη φύση είναι ο Τρανσουμανισμός του οποίου ετούτοι είναι η προσωρινή εμπροσθοφυλακή"

Πολύ σωστά έτσι είναι.

Οι άνδρες πρέπει να απεμπολήσουν την ρώμη τους,την αρρενωπότητα τους,βασικά στοιχεία της εκπροσώπησης του φύλλου τους.
Οι γυναίκες την θηλυκότητα τους,την δυνατότητα τους να κυοφορούν.
Και όλοι μαζί να γίνουν ανταλλακτικά οργάνων γεννημένοι από τεχνικές μήτρες,άψυχοι,χωρίς αισθήματα,χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τον δημιουργό.

Ζούμε ιστορικές στιγμές κατρακύλας.

Θ

Μμ2 είπε...


ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ


Επίσημα, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, προώθησε τη διάδοσι της παγανιστικής μαγείας μέσω της Ένωσης Lindisfarne (Lindisfarne Association) των Ροκφέλερ που χρησιμοποίησε το ναό ως έδρα της επί πολλά χρόνια, και η οποία από το 1972 μέχρι το 2012 λειτούργησε υποτίθεται ως «δεξαμενή σκέψεως της αντικουλτούρας για έναν νέο, πλανητικό πολιτισμό».
Η σατανική π.χ, θρησκεία Γουίκα χρησιμοποιεί τα δικά της τελετουργικά και ως ιερό βιβλίο έχει το «Βιβλίο των Σκιών», που η συγγραφή του αποδίδεται στον διάσημο βρετανό μαύρο μάγο, τέκτονα και πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, Άλιστερ Κρόουλυ (Aleister Crowley, 1875-1947),
Ως μέρος της ιδεολογίας της Ένωσης Lindisfarne αναφέρεται ένας μακρύς κατάλογος πνευματικών και εσωτερικών παραδόσεων, όπως η γιόγκα, ο θιβετιανός βουδισμός, η κινεζική παραδοσιακή ιατρική, ο ερμητισμός, ο κελτικός ανιμισμός, ο γνωστικισμός, η καμπάλα, η γεωμαντεία, η γεωθεσία με βάση τις γραμμές Λέι (Lay Lines), ο πυθαγορισμός και οι προϊστορικές λατρείες.
Στις HΠΑ, όσο και αν φαίνεται σε πολλούς αδιανόητο, ο μεγάλος χορηγός της Γουίκα είναι η Αγγλικανική επισκοπή της Νέας Υόρκης, που επί σχεδόν μία εικοσαετία είχε επίσκοπο στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (Saint John the Divine) που βρίσκεται στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, έναν περιβόητο ιερέα: τον Πωλ Μουρ (Paul Moore).

Ο Μουρ, απόφοιτος του νεοταξίτικου πανεπιστημίου Γέηλ, υπήρξε μανιακός του σεξ, βιαστής νεαρών ιερέων και παγανο-σατανιστής, που με την ανοχή της ιεραρχίας του χειροτονούσε συστηματικά λεσβίες ως ιερείς, χρησιμοποιώντας το ναό ως φωλέα των ομοφυλοφιλικών σεξουαλικών του συνευρέσεων και πανθρησκειακό κρυσφύγετο.
Αυτός ο δήθεν θεοσεβούμενος ιερέας −που καταγγέλθηκε από την ίδια του την τρανσέξουαλ κόρη για αιμομειξία− επισκεπτόταν επίσης για χρόνια την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της Πάτμου μαζί με έναν από τους εραστές του.



Ανώνυμος είπε...

δεν μας φτάναν τα αιδοία,
ήρθαν κ'απ΄την Εσθονία

The President of Estonia with her son

https://pbs.twimg.com/media/Fs5bguHWwAQmoR-?format=jpg&name=small

Το πρωί που έκανα βαθιές σκέψεις στον καμπινέ , σκεφτόμουν ακριβώς αυτό το πράγμα που ζούμε. Από την οχτωβργιανή και μέχρι τη χούντα του '67 όταν έλεγε κάποιος κάτι κακό για την κυβέρνηση μέσα για κομμουνιστικήν δράσην. Επειδή ήταν λίγοι, κότσαραν και το "συνοδηπόροι" , ώστε να καταστρέψουν περισσότερες οικογένειες, και ν' αρπάξουν παραπάνω περιουσίες. Ηρθε και το σχέδιο Μάρσαλ, και εφτασαν τα 65.000.000 κομμουνισταί εις Ελλάδαν, για ν'αρμέγουν τον Θείο Σάμ. Με την αποχουντοποίηση του 74, αρχής γενομένης απο την παιδεία, τις τέχνες και τα γράμματα και ιδιαίτερα μετά το ΠΑΣΟΚ το 81, φτιάχτηκε η αντίθετη κουλτούρα: Αντι για "εθνικόν κίνδυνον" οι αριστεροί έγιναν "διανόηση" και πρωτοπόροι/ινδάλματα. Και εξήγαγαν από τους "οίκους" εισήγαγαν στη σκέψη την κουλτούρα της "ανοχής". Από τα τέλη του 90, αρχίσαμε να το απλώνουμε "γιατί να μην βάλεις και λίγο δαχτυλάκι, ένα καρότο; Αν είσαι σίγουρος για τον ανδρισμό σου, δεν φοβάσαι τα πειράματα". Από εκεί περάσαμε στο ομοφοβικός. Και καλά εγώ , έχω δει και 10 λέυντυμπόυ που είναι πανέμορφα και δεν μου προκαλούν αποστροφή λόγω όψης, και δεν μ'ενοχλούν οι αδερφές γιατί μειώνουν τον ανταγωνισμό στις γυναίκες, αυτοί οι ντραγκ κουήν δεν μπορούν να ξυρίσουν το μούσι πριν βάλουν το μπικίνι να μην τρώνε καζούρα;;
Στα σοβαρά τώρα, Ισαάκ γέννησε Αβραα....ώπα σόρρυ, οι Φαβιανοί ίδρυσαν την πρώτη σχολή διαστροφής, γέννησαν την Σχολή της Φρανκφούρτης, και βγήκαν και τα εγγόνια της Σχολής του Σικάγου. Τα έλεγε ο Οργουελ στο "1984", και ο Μπράντμπερρυ στο "Φαρενάητ 451" αλλά η Γιαρικάογλου κοίταγε τον ημίγυμνο Γκλέτσο στο "Κλίκ".
Ω τέμπορα, Ω μόρες
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ (το σχόλιο, το λατινικό ρητό , τό'πε άλλος)

ΔΙΟ είπε...

Δύο είναι τα σημεία που προσεγγίζουμε. Οι τεχνητές μήτρες και η γενετική τροποποίηση εμβρύων. Με αυτά τα δύο θα έρθει η νομιμοποίηση του παιδοβιασμου.

Πιστεύω όμως ότι κάποιος "καλός" ή "κακός" επιτρέπει και προωθεί όλα αυτά ώστε μετά όταν εξοντώσει τους πάντες να έχει το άλλοθι ότι ήταν όλοι μια σαπιλα και ένας καρκίνος που έπρεπε να κοπεί από την ρίζα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά που τα γράφουμε εδώ, κια δεν τα λέμε σε κάποιο "Πανεπιστήμιο" της Νέας Βαβυλώνας.

(η προπηλακισθείσα ήταν πρωταθλήτρια κολύμβησης, μέχρι που ένας τρανς-Νο50 2 χρόνια πριν στους άντρες, της πήρε την πρωτιά, την 1η φορά μάλιστα έχοντας τον ίδιο χρόνο-με τη δικαιολογία ότι η διοργανώτρια αρχή ήθελε "ν 'αγκαλιάσει την διαφορετικότητα" Στις 8/3 είχα ανεβάσει κομμάτι μιας ομιλίας της, εδώ δεν τα κατάφερε να μιλήσει)

https://twitter.com/IWF/status/1644260315071127559

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ