ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023... ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΑΣΜΕΝΗ..


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023... ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΑΣΜΕΝΗ.. 

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΩΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ.. 
 
Ο ΑΠΡΊΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20 ΦΈΡΝΕΙ ΑΝΑΣΤΆΤΩΣΗ..
 
Κομβικός μήνας ο Απρίλιος λόγω της Εκλείψεως και λόγω διεκδικήσεων για τα προς το ζην.Ο Ερμής στον Ταύρο εισέρχεται και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ζητήματα οικονομικά και προϊδεάζει στο τι θα ακολουθήσει σχετικά όταν ο Δίας στον Ταύρο θα έχει ανάλογη όψη.. Τράπεζες χρηματοοικονιμικο σύστημα καταθέσεις χρέη δανεισμό σπίτια στον αέρα. Αγώνας και επαναστατικές πεισματάρικες διεκδικήσεις. 
 
Ο Κρόνος στους Ιχθείς βοηθητικός και Άρης από τον Καρκίνο από την άλλη ασθενής... Όλα οδηγούν σε συναθροίσεις.. ομάδες συσπειρώνονται λόγω του Βόρειου δεσμού που συμμετέχουν ίσως σε κοινές επιδιώξεις. 
 
Πανσέληνος στις 6 του μήνα στο Ζυγό τονίζει θέματα συνεργασιών. Ίσως σηκώσουμε λευκή σημαία και κάνουμε ανακωχή κάποια νομικά θέματα προχωρούν μέσα από αγεφύρωτες απρόβλεπτες αλλαγές.
Στις 7 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα έρωτας και παραμύθι ζωντανεύουν.. προσοχή σε οικονομικά λάθη δείτε τα ψιλά γράμματα τι υπογράφετε.. Κάποιοι που υπέγραψαν για δάνεια π. χ. με κυμενομενα επιτόκια τώρα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους . Μεγάλη Εβδομάδα στις 10 το μηνός και μικρές χαρές μέσα από μεγάλες όμως απώλειες.. 
 
Τάση μελαγχολίας αυτό το Πάσχα.. Τόσα που έχουμε ακούσει τον Μάρτη που λέγαμε καθίστε να περάσει δύσκολος μήνας.. Απώλειες... Το τρένο στα Τέμπη.. Οι ζωές που χάθηκαν όλοι νέοι.. Οι αποκαλύψεις για βιασμούς παιδιών για μαστροπούς.. σκάνδαλα οικονομικά πολιτικά και έχουμε εκλογές τώρα.. Ποιος για το τιμόνι της κυβέρνησης ένας.. "Έντιμος άνθρωπος".. 
 
Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα πιο πολύ εγκεφαλική.. διεκδικεί φλερτάρει... όλα επιφανειακά σε τετράγωνο ο Κρόνος προκαλεί κατάθλιψη και έτσι το Σαββατοκύριακο Κυριακή της Λαμπρής ουδέτερη διάθεση..όλοι παραπονιούνται μουντό το κλίμα. 
 
Στις 17 η Αφροδίτη εκτός ορίων και αυτή μέχρι και τις 1/6 όπως και ο Άρης θέματα επαγγελματικά οικονομικά ερωτικά δύσκολα να βγάλουμε άκρη. 
 
Στις 20 έχουμε μία ολική έκλειψη Ηλίου .Ίσως θέματα με κάποια άτομα κύρους.. γίνεται στην 29η μοίρα του Κριού και 50 λεπτά και αφορά και τη μηδενική Ταύρου έτσι Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί Αιγόκεροι των τελευταίων τελευταίων ημερών αλλά και Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θέματα πολλά προκύπτουν τα οποία επηρεάζει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο φέρνοντας αναστατώσεις και ζητώντας ριζικές μεταβολές. 
 
Στις 21 γίνεται ανάδρομος και ο Ερμής στη 15η μοίρα Ταύρου αυτή τη μοίρα σε όψη με Ουρανό που βρίσκεται στη 17η.. σημαίνει ότι και να ειπωθεί εκεί θα το ξαναδείτε να γυρνάει πίσω... κάποιες συμφωνίες ίσως ακυρωθούν... Λόγια μείνουν λόγια όπως και υποσχέσεις.. 
 
Ο Άρης παίζει και αυτός τα δικά του τα παιχνίδια από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με αυτόν τον Ερμή σε τετράγωνο με το Χείρωνα.. παθητικός πιθανόν κάτι που νομίζεις ότι γιατρεύτηκε... αλλά δεν γιατρεύεται σε εξάγωνο και με τον Ουρανό που απαιτεί... Εδώ και τώρα να πάρουμε αποφάσεις..
Οι δεσμοί εκεί δίνουν τις δικές τους δονήσεις... πολεμικές διαστάσεις .Θα υπάρξουν στην τελική.. Θέματα με σύνορα..με πυρηνικά και πάλι ακούγονται.. Θέματα με ηγέτες με κράτη..Ίσως ξαφνικά θέματα οικονομικά... ήδη υπάρχουν πολλά λουκέτα σε επιχειρήσεις ή ανεργία στα τάρταρα..κλεισίματα πολλά μετά το Πάσχα.. 
 
Το να πω κάντε υπομονή.. Δεν υπάρχει πια...Ναι βγείτε και διεκδικείστε όπου σας αδικήσανε.. Χωρίς μάχες τίποτε δεν παίρνεις.. Και το κακό ότι τα ψέμματα στα λένε κατάμουτρα..
 
Καλό ψευτιάρικο μήνα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΟΚΑ 1/4/55

ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΑΡΡ είπε...



ΑΚΡΙΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΕΙΦΟΡΟΣ
ΕΝΔΟΞΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΗ
ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΕΧΟΥΣΑ
ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ!

ΚΕΦΑΛΗ ΟΡΘΗ!
ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΊΑ Η ΔΑΦΝΗ.

Καλόν μήνα και κραταιόν φρόνημα τοις ελληνοψύχοις.