ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Έχουμε το έμψυχο δυναμικό, αλλά δεν τους δίνουμε τα μέσα που τους αξίζουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω εδώ : Ένοπλες Δυνάμεις: Προβολή ισχύος από το Σουδάν - Στο στόμα του «λύκου» οι Έλληνες κομάντος.

Θα μπορούσαν να είναι κάτι δεκάδες μαζί με τους υπόλοιπους συμμάχους. Τι μας εμπόδισε να κατέβουμε και εμείς με 100; Δεν ήταν οι μηχανικοί. Δεν ήταν οι πιλότοι. Δεν ήταν οι άνθρωποι των ειδικών δυνάμεων.

Όπως πάντα, έτσι και τώρα το εμπόδιο είναι οι πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες όλες ανεξαιρέτως νομίζουν πως με το να γίνεται διάχυση ευθυνών σε όλους, πετυχαίνουν το να μην έχει κανείς την ευθύνη στο τέλος. Κάποιος όμως πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να πει "ότι εγώ την έχω", όχι επειδή την έχει, αλλά επειδή πρέπει κάποια στιγμή να πάμε μπροστά.

Έχουμε το έμψυχο δυναμικό, αλλά δεν τους δίνουμε τα μέσα που τους αξίζουν. Ας καταλάβουν οι καρεκλαδες πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει πάση θυσία να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία και με όρους ασφαλείας μέσα στα πλαίσια ενός επικίνδυνου περιβάλλοντος, γιατί θα μας χρειαστεί και όλοι θα περιμένουμε απ' αυτούς.

Εν τω μεταξύ βλέπω Έλληνα στρατιωτικό στην μπάρα του c-130 χωρίς αλεξίσφαιρο. Εμπόλεμη ζώνη όμως εεε;;; 

5 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Συγχαρητήρια στις ΕΔ για το επιτυχές πέρας της αποστολής.

Καλημέρα σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ.
Μιά ίδέα θα ήταν να κάνουμε μια ΜΚΟ, να δηλώνουμε φίλους και γνωστούς ως πρόσφυγες, και να διαθέσουμε τα επιδόματα για την αγορά όπλων από τη μαύρη αγορά της Ουκρανίας, με τόσα που στείλαμε, τα μισά θα'ναι δικά μας.
Αν και δεν σχολιάζω λόγω φόρτου εργασίας, τη βόλτα μου την κάνω καθημερινά στο ίντερνετς. Και εκεί διάβασα ένα, που είναι σχετικό με το άρθρο, επίκαιρο λόγω Ουκρανίας, και χρήσιμο για το μέλλον, είναι ο ρόλος των των μη επανδρωμένων οχημάτων. Οι Ρώσσοι χρησιμοποιούν φτηνά για μαζικά χτυπήματα, ενώ οι Ουκρανοί έχουν κάνει τα εντυπωσιακότερα δικά τους με χαή τεκ αέρα και θάλασσας.
Εδώ θα μπορούσαμε να έχουμε και τα 2, και τα ιρανικά καμικάζι που έχουν οι Ρώσσοι, όσο και τα πιό χάη τεκ των ΗΠΑ. Απ' ότι έμαθα πάντως, η ελληνική εταιρία που φτιάχνει αεροπλάνα, δεν πήρε την επιδότηση για την έρευνα μετατροπής του επανδρωμένου σε μη. Ο δε ιδιοκτήτης, πήγε στον Καναδά για 1 μήνα για διαπραγματεύσεις, και έκατσε 4.

ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ.

Μμ είπε...



ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ, ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ Μμ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΙΟ.