ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Πως παίζεται η μπάλα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πως παίζεται η μπάλα:

🔺️Για τα πριν, και για την οικονομία λόγου, δες τι παίχτηκε στο *.
 
🔺️Τώρα "παίζει" ως λαγός η Ντόρα για να εξισώσει την αναθεωρητική Τουρκία με τα χάλια μας. (Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται Αρη. Σε ντιλάκια "συνεκμετάλλευσης" έναντι της μισής μας ΑΟΖ στο Αιγαίο και περί το Καστελόριζο- Η Κύπρος άσε, συνεχίζει να είναι μακριά).
 
🔺️Κάποιοι άλλοι "λαγοί", εν τω μεταξύ, φροντίζουν να μην υπάρχουν σοβαρά αντιπολιτευτικά αναχώματα στα πιο πάνω επερχόμενα. "Σύστημα πλημμύρα" και εδώ.
 
Και έτσι κυλάει ο χρόνος ευχάριστα! Αυτός που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα εντός τριημέρου ή λόγω της επόμενης "φυσικής καταστροφής" βλέποντας μόνο την Γιαδικιάρογλου που χαζεύει ποιόν θα ψηφίσει η Πετροβασιλη για να τα "φτιάξει όλα".
 
Τι δεν καταλαβαίνεις;;
 
Τα πριν βήμα βήμα ΕΔΩ .

Η Ντόρα ως λαγός l τώρα ΕΔΩ.


Και ο Κουλης ως πατερουλης Σταλιν εδώ...σοβαρά τώρα υπάρχουν μυαλά που σκέφτονται και γράφουν τέτοια; Θα γελάει η τεχνητή νοημοσύνη!!
 

 

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Αυτό το ¨βάζοντας τους Έλληνες κάτω απ' τις φτερούγες του¨ βγάζει πολύ γέλιο πάντως.
Και όπερ εστί μεθερμηνευόμενον ¨ βάζοντας τους μελλοθανάτους Έλληνας κάτω απ' τα βμπίρια φτερά του (μη ανησυχήτε, - και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε - θα σας εξολοθρεύσωμεν όλους με την σειρά, είη καλά η δρακουλογενιά (υποχθόνιο χα, χα, χα, χα!)¨