ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Κανείς δεν αρνείται την καταστροφή αλλά μην σας κοροϊδέψουν και πουλήσετε την γη σας επειδή όπως προσπαθούν να πουν πως όλα χάθηκαν. Τίποτε δεν χάθηκε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κανείς δεν αρνείται την καταστροφή αλλά μην σας κοροϊδέψουν και πουλήσετε την γη σας επειδή όπως προσπαθούν να πουν πως όλα χάθηκαν. Τίποτε δεν χάθηκε.
 
Προσπαθούν να δείξουν πως καταστράφηκε ο Θεσσαλικός κάμπος αλλά αυτό είναι ψέμα. Η καταστροφή και ο θρήνος θα φέρει και καλό. Θυμάστε τι έλεγαν στην ιστορία για τον Νείλο αλλά και άλλα σημεία επί χιλιετίες αν δεν πλημμύριζε πεινούσαν και δεν μπορούσαν να καλλιεργήσουν. Όπως ακριβώς γνωρίζουμε για τον Νείλο που οι αγρότες περίμεναν τις πλημμύρες για να καλλιεργήσουν. 
 
Αντιθέτως τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης συνεχώς δείχνουν αυτές τις πανάρχαιες πλημμύρες ως καταστροφή και μόνο. Αυτό το κάνουν επειδή έχουν σχέδια στα συρτάρια όπως ακριβώς έχουν σχέδια και για τον Θεσσαλικό κάμπο.(Σχετικά ΕΔΩ. και ΕΔΩ)
 
Μέσα σε όλη την καταστροφή σας κρύβουν κάτι όπως πάντα οι ειδικοί και τα πανεπιστήμια μερικές φορές δεν θυμούνται πως μετά από πλημμύρες η γη γίνεται εκατοντάδες φορές πιο γόνιμη επειδή η γη έχει πια εμποτιστεί με χιλιάδες ουσίες που πριν δεν είχε και κατέβηκαν με τα νερά από τα βουνά, αλλά και λόγω ποσότητας υδάτων έχει καθαριστεί.
 
Αυτό που τώρα μένει είναι η αντοχή η δύναμη και η συνεργασία των ανθρώπων αλλά και πολλά έργα πρόληψης για να επαναφέρουν τις ζωές τους. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί χρειάζονται βοήθεια και ενίσχυση κάθε είδους, για να δυναμώσουν και να επανέλθουν.Να θυμάστε πως ο Θεσσαλικός κάμπος είναι ίσως μεγαλύτερος και από το Βέλγιο ως κράτος!!
 
Ο Θεσσαλικός κάμπος πρέπει να παραμείνει σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Μην πουλήσετε την γη σας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάρτυ κάνει η Ζιράτ μπανκ και τα φάουντ της Πειραιώς με τις υποθήκες γης.......
Θα έγραφα ότι μνε τόσον όγκο νερού, θα ψιλοκαθαρίσει και ο υδροφόρος ορίζοντας από τα πετροχημικά που στειρώνουν και γεμίζουν καρκίνο τους καμπίτες, αλλά φαντάζομαι θα έχουν ξεπλυθεί και πάπειρες αποθήκες με τα χηγμικά της Μονσάντο/Μπάγιερ.
Ξενοδόχωφ

ΘΚ είπε...

Ταϋλάνδη 2004, τσουνάμι. Λίγες ώρες μετά κατεύθαναν "επενδυτές" να φέρουν ανάπτυξη στο real estate.
Ουκρανία από το 2014, πιο έντονα τα τελευταία 2 χρόνια, αγοράζουν την πλούσια γή.
Έρχεται ανάπτυξη ...

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω μπορείτε να εξηγήσετε πως σχετίζονται οι βάσεις και η παρουσια των αμερικανων με το θεάς σάλιο κάμπο;

KOTSOS είπε...

Για να το συγουρέψουνε στον κάμπο οσωνούπω θα σκάσει μύτη και καμιά πανόλη έτσι γιατί είναι επίμονοι κάποιοι και θέλουν να κάτσουν παρά τον κακό χαμό.

Ανώνυμος είπε...

Steve Winwood // Traffic - John Barleycorn (Must Die)

https://www.youtube.com/watch?v=t8878chOvfI

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σας παρακαλω μπορείτε να εξηγήσετε πως σχετίζονται οι βάσεις και η παρουσια των αμερικανων με το θεάς σάλιο κάμπο; "

Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να δεις την Θεσσαλία σαν ορμητήριο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στον Νεώτερο Τρωικό πόλεμο;;; Συνδύασε και το στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Αλεξανδρούπολης με τους εμπρησμούς στον Έβρο. Δεν κούνησαν ούτε το δαχτυλάκι τους οι ΗΠΑ για να βοηθήσουν τόσο στους εμπρησμούς στον Έβρο, όσο και στις πλημμύρες στην Θεσσαλία.!!

https://www.evros-news.gr/2021/10/15/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%85/

Δεν είναι μόνο ι ανεμογεννήτριες στην μέση....παίζουν οι "μεγάλοι παίχτες" τα ρέστα τους τώρα εδώ στην Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα στρατηγικά λιμάνια της Αλεξανδρούπολης...Βόλου , Καβάλας και Θεσσαλονίκης θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον. Για να μπορείς να κλειδώσεις τον χώρο της Μέσης Γης (Μεσόγειο-Αιγαίο) πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΙΣ και να έχεις στην κατοχή σου ΟΛΑ τα στρατηγικής σημασίας λιμάνια . Η Σούδα ήταν δικιά τους εδώ και χρόνια...αλλά τώρα που περιμένουν επίθεση από τους Σίνες...πρέπει να ελέγχουν ΟΛΟΝ τον Ζωτικό Χώρο του Holy Grail του πλανήτη.!!!

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

“Απόβαση” Ισραηλινών στη Θεσσαλία με 5 μεγάλα φωτοβολταϊκά
https://ypodomes.com/apovasi-israilinon-sti-thessalia-me-5-fotovoltaika-ischyos-megalyteri-ton-470-mw/

------------------------

Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην Καρδίτσα
https://www.thessaliatv.gr/news/125064/fotoboltaka-israilini-etaireia-desmeuei-10000-stremmata-paragogikis-gis-stin-karditsa/

Δεν θα εκπλαγω αν στο τελος μας κατσικωθοθν και οι ιδιοι αυτοπροσωπως εδω

ΛΟΚΙ