ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Από την ώρα που πάτησε τον πόδι του δεν υπάρχει κάποιο δεινό που να μην έχει περάσει αυτή η χώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δακρυγόνα σε ευθεία βολή απέναντι σε ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τη καταστροφή της ζωής τους.

Και όλα αυτά για τον γκαντέμη τον ανεπάγγελτο που από την ώρα που πάτησε τον πόδι του δεν υπάρχει κάποιο δεινό που να μην έχει περάσει αυτή η χώρα. 

Ας γνωρίζουν όμως αυτό...ότι ο καθένας θα πληρωθεί από αυτόν που προσκύνησε και υπηρέτησε.Και αυτό είναι νόμος.Πνευματικός! Έχουμε Τετραετή συνεχόμενη κακοκαιρία με ονομασία Μητσοτάκης.

Από φωτιές καπάκια πλημμύρες, ε, μετά  φθινόπωρο θα μας κάνει κανά 2 καλούς σεισμούς, τσουπ, φτάσαμε χειμώνα με αποκλεισμούς από χιόνια. Την άνοιξη να μην σκάσει κανά γαμιστερό στέλεχος covid να φάμε μια καραντίνα; Ούτε που θα καταλάβουμε πως θα ΄ρθει πάλι καλοκαίρι και φωτιές.

Ανακύκλωση ......Δε θα πλήξουμε ποτέ!

Υ.Γ Να μου το θυμηθείτε για να ξεχαστεί η επόμενη καταστροφή, θα παραιτήσει τον Μπαλατσινό και θα βάλει μέσα για 5άρι τον Μίλκο! Σύστημα πλημμύρα το λένε αυτό. Χωρίς pick&roll


2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Υπάρχει συλλογικό καρμα και ατομικό καρμα. Διέξοδος αποτελεί η συνειδητότητα, πλατύσκαλο της οποίας είναι η αντίληψη της πραγματικότητας. Όσο η πλειοψηφία δεν αντιλαμβάνεται τι βλέπει, τοσο θα ανοίγει ο δρόμος των δεινών προς το μέρος της. Και δε μου λέτε ρε παιδιά στη φωτιά στο Μάτι πετάξανε κάτι Q raptor απ τη Λάρισα κι όσο πετάγανε είχανε απαγορευτεί και οι πτήσεις. Την πήγαμε σε άλλο επίπεδο την χαρτογράφηση τώρα; Κι αφού έλεγε ο κύριο Ζερεφος περί κλιματικής αλλαγής τώρα είπε ότι θα ξαναγίνει σε 400 χρόνια. Κλιματική αλλαγή ανά τέσσερις αιώνες ένα πράμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Dojo...καλημέρα. Μετά από 16.000 χρόνια θα ξαναεκλεγεί τόσο γκαντέμης πρωθυπουργός....συλλογικό κάρμα χμ σαν να λέμε ένας τρώει χαλασμένη πάστα και έξι πεθαίνουν....🤣