ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό παίδες δεν φαίνεται να είναι ένα απλό τροχαίο. Εδώ έχει γίνει πυρανάλωμα. Μάλλον το όχημα με το οποίο συγκρούστηκαν έφερε εκρηκτικά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό παίδες δεν φαίνεται να είναι ένα απλό τροχαίο. Εδώ έχει γίνει πυρανάλωμα. Μάλλον το όχημα με το οποίο συγκρούστηκαν έφερε εκρηκτικά

Και τα δύο οχήματα δίπλα δίπλα, σαν να έβγαλε το ένα το άλλο εκτός δρόμου, αν παρατήρησα καλά, γιατί μόνο ένα πλάνο πρόλαβα να δω μόλις. Αν ήταν μετωπική, πώς είναι και τα δύο πλάγια στην άκρη;; Και τι κουβαλούσαν που άρπαξε;; Το όχημα φαίνεται σαν να έχει βληθεί με κάτι ή το όχημα το οποίο προσέκρουσε σε αυτό να ήταν γεμάτο με εκρηκτικά. Τέτοια γρήγορη εξάπλωση φωτιάς είναι δύσκολο να εξηγηθεί αλλιώς. Επίσης, αν κρίνουμε από το οδόστρωμα είναι δύσκολο να έχουν αναπτυχθεί υψηλές ταχύτητες από τα οχήματα.

Ύποπτο  το αγροτικό που έπεσε πάνω του απ' το αντίθετο ρεύμα, έχει φύγει ο ουρανός απ το πούλμαν... περίεργο.. ..ΤΙ δουλειά είχαν να τους στείλουν εκεί, να εμπλακούν ανάμεσα στην σύγκρουση μεταξύ Κρόνου και Άτλαντα;; Τι ανθρωπιστική βοήθεια και μπούρδες λένε;; Εδώ δεν έχουν στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία και έτρεξαν να στείλουν εκεί;;

Είναι όπως ακριβώς το λέει η παροιμία..." ο κώλος μας βρακί δεν έχει η πούτσα μας μουνί γυρεύει". Τα έφαγαν άδικα τα παλικάρια οι "φωστήρες" που αποφάσισαν να τους στείλουν ΕΚΕΙ ξυπόλητους στα "αγκάθια".  Μάλλον οι κρίσεις στο στράτευμα είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Υ.Γ Έχετε  δει πολλά τροχαία που το όχημα δεν έχει μπει κάτω από άλλο μεγαλύτερο και έχει ξηλωθεί η οροφή του προς τα έξω όπως εδώ;; Εμένα κατά 90% μου κάνει για επίθεση με VBIED. Αγχίαλος Έβρος Ρόδος Στεφανοβίκειο...και έχουμε το φιάσκο των ελληνικών μεταγωγικών προς Τουρκία και Λιβύη . Και τώρα μαθαίνουμε ότι έχουμε νεκρούς. Μην γελιόμαστε. Έπρεπε ήδη να έχουμε πάει σε κρίσεις και αποστράτευση μιας ηγεσίας που έχει στο βιογραφικό της σερί ηττών και χαμηλά ποσοστά πρόληψης.

 

Η υπόθεση μυρίζει  Ιed ή Svbied..

7 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τρομερό το ότι κάποιοι προσπαθούσαν να κρύψουν τους νεκρούς και να κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση. Γαμώ τα γαλόνια τους και γαμώ τις καρέκλες τους.

Ανώνυμος είπε...

Ἡ Λιβυκή πόλις Ντέρνα ἐκαλεῖτο παλαιόθεν Δαρδανίς, ἤτοι ὁ οἶκος τοῦ Δάν (Καταχθονίου Δαίμονος, Τυφῶνος, Σατανᾶ ).
Ντέρνα (دَرَن) κατά τήν Αἰγυπτιακήν γλῶσσαν ἐννοεῖ καταχθόνιος βόθρος ὡς οἱ βόθροι τοῦ Αὐγείου.

Φαίνεται λοιπόν ὅτι ὁ βόθρος τοῦ Δάν ξυλοκοπεῖται ἀνηλεῶς ὑπό τοῦ….Ἡρακλέους


KOTSOS είπε...

Τέστ για την πρώτη ημέρα εκπαίδευσης εμπειρογνωμόνων σε τροχαία. Τα πλαινό όχημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς χωρίς η αντίστοιχη πλευρά του λεωφορείου να εμφανίζει κυλότητα σύγκρουσης. Τα μεταλλικά μέρη είναι όλα καμένα, τί είναι? Έκρηξη από το μικρό όχημα. Το θέμα σε αυτες τις περιπτώσεις δεν είναι οι νεκροί αλλά πόσοι επέβαιναν στο λεωφορείο. Εάν ξέρουμε το νούμερο το 80% των ατόμων είναι νερκοί. Με μια πρώτη εκτίμηση εαν οι επιβαίνοντες είναι πάνω από 15 με 20 άτομα οι νερκοί θα ξεπεράσουν τους 10. Πρόκειται είτε για ηθελημένη περίπτωση καμικάζι οδηγού στο μικρό όχημα που έφερε εκρηκτικά ή για βολή με rpg από απόσταση και μάλιστα από το πίσω μέρος όπως έχει παρθεί η φωτογραφία. Στη δεύτερη περίπτωση θα οφείλεται εάν κάποιοι διασωθούν από το λεωφορείο λόγω της εκτόνωσης και από την μπροστινή πλευρά του μικρού οχήματος. Προφανώς και έχουμε μπει σε ένα αλγόριθμο απωλειών που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δυστυχώς το ερώτημα δεν είναι ποιός είναι πίσω απ όλο αυτό αλλά ποιός δεν είναι? Είμαστε σαν το πτώμα ζώου στην ζούγκλα που αφού φάνε οι ύαινες πέφτουν μετά οι γύπες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ἡ Λιβυκή πόλις Ντέρνα ἐκαλεῖτο παλαιόθεν Δαρδανίς, ἤτοι ὁ οἶκος τοῦ Δάν (Καταχθονίου Δαίμονος, Τυφῶνος, Σατανᾶ ).
Ντέρνα (دَرَن) κατά τήν Αἰγυπτιακήν γλῶσσαν ἐννοεῖ καταχθόνιος βόθρος ὡς οἱ βόθροι τοῦ Αὐγείου."

Φίλε σχολιαστή ακριβώς έτσι μόνο να συμπληρώσω ότι είναι αυτή η περιοχή είναι κομμάτι ή ένα από τα γεωγραφικά μέρη της αρχαίας Ωγυγίας ή Ωρυγίας. Καθόλου τυχαία δεν βρέθηκε εκεί ΚΑΙ ο Μενελέων που ίδρυσε εκεί το Μενελάιον η λιμάνι της Μαρμαρίδας. Αποικία δηλαδή με λίγα λόγια η οποία είχε άριστες σχέσεις με την Σπάρτη. Από τον Πλυνό της Λιβύης έχουν και την καταγωγή τους τα αδελφάκια Αγαμέμνων και Μενελέων...το τότε ΝΑΤΟ της εποχής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Φαίνεται λοιπόν ὅτι ὁ βόθρος τοῦ Δάν ξυλοκοπεῖται ἀνηλεῶς ὑπό τοῦ….Ἡρακλέους "

Μην ξεχνάμε ότι σε εκείνη την περιοχή...στην Τριτωνίδα παίχτηκε μεγάλος μέρος της Τιτανομαχίας. Και εκεί ο Ζευς Ελαύνων έδωσε τα "ρέστα" του. Όπως θα ξαναγίνει και πάλι στις μέρες μας.

Η δολοφονία εν ψυχρώ των Ελλήνων στρατιωτικών θα "ξεπληρωθεί" ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ .!! Αυτό ας το θυμούνται κάποιοι που εμπλέκονται σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

-Φίλε σχολιαστή ακριβώς έτσι μόνο να συμπληρώσω ότι είναι αυτή η περιοχή είναι κομμάτι ή ένα από τα γεωγραφικά μέρη της αρχαίας Ωγυγίας ή Ωρυγίας.



-Ἡ Ντέρνα κεῖται ἀκριβῶς ἐκεῖ ὅπου κάποτε εὑρίσκετο ἡ ἀρχαία Ἀπολλωνία ἐπί τοῦ χάρτου τῶν κατέργων τῆς ἀρχαίας Ὠγυγίας. Βλέπε: https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/blog-post_0.html

Ὅσον ἀφορᾶ τόν Πλυνόν, ἤτοι τήν πατρίδα τῶν Καδμείων ἤ Καρχηδονίων Μενελάου καί ἀρχιτελχίνος Ἀγαμέμνονος, τοῦτος κεῖται εἰς τήν περιοχήν τοῦ ὄρους τοῦ Ἄτλαντος, εἰς τόν νῦν Μαρόκον, περιοχή πληγεῖσα προσφάτως ὑπό ἰσχυροτάτου σεισμοῦ.
Οὐδέν τυχαῖον.

Ανώνυμος είπε...

Μην εκτεθούμε….λογική που έχει περάσει στο στρατό εδώ και καιρό, αρκει να φαίνονται όλα καλά!

Δώστε μου λίγες πληροφορίες και για τον Αχιλλέα.