ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΘΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΟΣ Νο 2

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είχαμε μιλήσει παλαιότερα για τους Θόλους της Αιγηίδος όπου είχαμε πει ότι οι Θόλοι είναι/ήταν  πανάρχαιες κατασκευές. Η ιστορία των Θόλων ξεκινάει όταν οι "Θεοί" αποφάσισαν να χωρίσουν τον καινούργιο κόσμο στον όποιο είχαν έρθει να κατοικίσουν. Ο Ζεύς (οι Έλληνες ) διάλεξαν την Αιγηίδα, την περιοχή που σήμερα ονομάζεται Αιγαίο, μόνο που τότε δεν υπήρχε θάλασσα ,παρά μόνον 3 λίμνες και διάφορα ποτάμια που διέσχιζαν τις κοιλάδες και τις πεδιάδες, μια περιοχή που είχε σκληρούς χειμώνες και ήπια καλοκαίρια. Και ο Ποσειδώνας (οι Άτλαντες ) διάλεξαν την Ποσειδωνία ,που γεωγραφικά βρισκόταν κοντά στην Αλβιόνα, μόνο που τότε ναι μεν η Αλβιόνα ήταν πάλι νησί, όμως δίπλα από την άλλη πλευρά της Δύσης , υπήρχε ένα άλλο κομμάτι στεριάς , πάνω στο οποίο ο Ποσειδώνας ίδρυσε το βασίλειο της Ατλαντίδος πάνω στην Γη. Τότε ο Ποσειδώνας διάλεξε εκείνο το κομμάτι γης, διότι τότε ήταν ...παράδεισος.

Το βασίλειο λοιπόν του Ζήνα η Δία και το βασίλειο του Ποσειδώνα, ξεκινούσαν σε δύο διαφορετικές περιοχές. Εκείνα τα χρόνια οι δύο αυτές περιοχές είχαν και τα ονόματα των ιδρυτών, Διάδα λεγόταν η Αιγηίδα και Ποσειδωνία λεγόταν η Ατλαντίδα. Όμως με το πέρασμα των αιώνων επικράτησε το "Αιγηίδα" και το "Ατλαντίδα". Δύο διαφορετικές ιστορίες για κάθε περιοχή.

Οι κάτοικοι της Ατλαντίδας ήταν στην αρχή πολύ τυχεροί. Το κλίμα ήταν καλό, τα δέντρα που ήταν άφθονα παρήγαγαν τεράστιες ποσότητες φρούτων και καρπών κάθε είδους, και έτσι είχαν λύσει το διατροφικό τους πρόβλημα . Στην Αιγηίδα όμως τότε υπήρχε πρόβλημα , ο μακρύς χειμώνας δυσκόλευε την επιβίωση των ανθρώπων ,οι οποίοι πολλαπλασιάζονταν πολύ αργά , αφού η διατροφή δεν επαρκούσε για μεγάλους πληθυσμούς. Ο Δίας είδε τότε την διαφορά, και το πρόβλημα και άρχισε να ψάχνει τρόπους και μεθόδους για να μετατρέψει τα πράγματα και να λύσει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα λύθηκε με την δημιουργία του Μαγνητικού Θόλου , που κατασκευάστηκε με την βοήθεια ενός "μηχανήματος" η συσκευής που βρισκόταν μεταξύ νήσου Μήλου και νήσου Δία. Η κατασκευή του Μαγνητικού Θόλου πήρε σχεδόν 25 έτη , μέχρι να επεκταθεί και να καλύψει όλη σχεδόν την Αιγηίδα τόσο σε ύψος όσο και σε έκταση. Αυτό που είχαν πετύχει τότε ήταν η δημιουργία μιας ιδιωτικής ατμόσφαιρας που καλύπτονταν γύρω-γύρω από ένα Μαγνητικό Πεδίο που την διαχώριζε εντελώς από την υπόλοιπη ατμόσφαιρα.
Τα Μαγνητικά Πεδία διατηρούσαν στο εσωτερικό σταθερές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, που σήμερα θυμίζει την εποχή μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού. Όταν το πέτυχαν αυτό , η ζωή στην Αιγηίδα άλλαξε εντελώς.!! Η διατροφή ήταν αρκετή, δεν νοιάζονταν για το αν βρέξει η αν αν χιονίσει, δεν υπήρχαν τέτοια, για αυτό στα αρχαία αγάλματα που ανακαλύπτουμε δεν φοράνε ποτέ χοντρά και βαριά ρούχα.!!! Είναι σχεδόν γυμνά η γυμνά .!!

Μετά από αυτό φρόντισαν να κατασκευάσουν αρδευτικά έργα για το πότισμα των καλλιεργειών, ένα έργο στο οποίο βοήθησαν οι ποταμοί και οι λίμνες. Μέσα σε 50 χρόνια είχαν λύσει όχι απλά το διατροφικό θέμα, αλλά είχαν και πλεόνασμα. Σε 200 χρόνια είχε τριπλασιαστεί ο πληθυσμός, και όλοι ασχολούνταν με την ανάπτυξη του πνεύματος. Η Αιγηίδα είχε μετατραπεί σε ένα απέραντο σχολείο .Ζούσαν με τα γράμματα και τις τέχνες, τις επιστήμες, τα γυμνάσια.Ταυτόχρονα όμως ο Δίας φρόντισε να εξοπλίσει ένα ικανοποιητικό στρατό νέων, που ήταν πολύ γυμνασμένοι, μια που ζούσαν με τα αθλήματα. Η θεά Αθηνά με  Στρατιωτικό και Πνευματικό της κέντρο την Αθήνα, οργάνωσε τον δικό της προσωπικό στρατό, 20.000 νέους και νέες αυτούς που ο Πλάτωνας ονομάζει "θεϊκούς πολεμιστές" με θεϊκά ψυχοσωματικά χαρίσματα , στον Κριτία....«Η τάξις των πολεμιστών αποτελούμενη από άνδρας με θείαν καταγωγήν, εξεχώρισεν ευθύς εξ αρχής και κατώκει χωριστά από τας άλλας’».
Στην αρχή η πόλη της Αθήνας ήταν το Πνευματικό μόνο κέντρο διότι το Διοικητικό βρίσκονταν στην Κρήτη, αργότερα όμως η Αθήνα έγινε και Διοικητικό αλλά και Πνευματικό κέντρο της Αιγηίδος ολόκληρης .


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετα πλακωσανε τα λαμογια και εγινε της Ατλαντιδας το καγκελο και σημερα ακομα ξοφλαμε εκεινα τα γραμματια

ποιος εκανε την μαλακια να τους αφησει?

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Οι προσελήνιοι Αρκάδες,η σελήνη ειδικότερον και η κιτρίνη φυλή πού κολλούσι εδώ; Ο Μαργιωρής, αν δεν απατώμαι, ομιλεί για ανάλογον θόλο καλύπτοντα κλιματικώς όλη την τότε Μεσόγειον και δια το γάλα των αγελάδων εξόχως θρεπτικόν και υγιεινόν αποτελούν σχεδόν την αποκλειστικήν διατροφήν των τότε ανθρώπων. Παράδεισος όθεν ένθεν κακείθεν. Αλλά τι συνετέλεσε έκτοτε εις την απόσυρσιν των ¨θεών¨ Ελλήνων και ανθελλήνων Κρονείων εκ του γηίνου ιστορικού προσκηνίου και ήλλαξε την πορείαν της ανθρωπότητος επί τα χείρω;

Ανώνυμος είπε...

Αν θελήσουμε να παραμερίσουμε ευγενικά την άποψη ότι ο Ζευς ή ο Ποσειδών και όλοι οι υπόλοιποι θεοί είχαν την θεϊκή υπόσταση έτσι όπως τους θέλουν να είναι οι Νεοέλληνες, θα μπορούσε κανείς να αλληγορήσει την παρουσία του Ελληνοπρεπή Ζευ με τον Νόμο του Αγαθού θεού, και σε προέκταση με την κατανόηση και σεβασμό του Συμπαντικού Νόμου, όχι πλέον ως υπερβατικού αλλά ως απόλυτα Φυσικού Νόμου, στα πρότυπα εκείνα που τον θεωρούσε ο Ηράκλειτος, και από την άλλη πλευρά να αλληγορήσει πάλι τον περιβόητο «Νόμο της Θάλασσας», Admiralty & Maritime Law, δηλαδή τον Αγγλικό Νόμο βάσει του οποίου υπογράφτηκαν εκ νέου και όλες οι υποχρεώσεις της Ελλάδας με τα ολέθρια Μνημόνια, με τον «Νόμο του Ποσειδώνα» ο οποίος σύμφωνα με τους αρχαίους συγγραφείς φαίνεται να τελειοποιήθηκε πάνω στην Ατλάλ-Άντα, εμείς απλώς την λέμε Ατλαντίδα, πιθανότατα στα πρότυπα ενός «Διαστημικού Νόμου», έτσι όπως θα μπορούσε να ίσχυε αυτός εντός του οχήματος της Σελήνης;

Σήμερα όλα δείχνουν ότι επαναλαμβάνεται η Ιστορία, και μαζί της επαναλαμβάνουν οι άνθρωποι με ιδιαίτερο ζήλο τα ολέθρια έργα τους, και κυρίως τις επεμβάσεις τους επί του σπέρματος του πυρός οι οποίες κάποτε προκάλεσαν στην ανθρωπότητα μεγάλα κακά.

Η Μυθολογία σκιαγραφεί άλλοτε απαλά και άλλοτε με έντονο ύφος αυτή την διαμάχη των δύο Νόμων, και μας θυμίζει διαρκώς ότι το πεδίο σύγκρουσης ήταν κατ’ επανάληψη ο γεωγραφικός χώρος την Ανατολικής Μεσογείου και κυρίως η περιοχή των Ν. Βαλκανίων με πρωταγωνιστή τον σώφρονα Έλληνα, Χριστιανό, κατά του Ατλαντικού και Μητροπολιτικού Κρονισμού και Σκυθισμού, δηλαδή των κυρίων αντιπροσώπων του Admiralty & Maritime Law ή του Νόμου της Θάλασσας η Νόμου της Σελήνης.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Η Μυθολογία σκιαγραφεί άλλοτε απαλά και άλλοτε με έντονο ύφος αυτή την διαμάχη των δύο Νόμων, και μας θυμίζει διαρκώς ότι το πεδίο σύγκρουσης ήταν κατ’ επανάληψη ο γεωγραφικός χώρος την Ανατολικής Μεσογείου και κυρίως η περιοχή των Ν. Βαλκανίων .

Σεβαστέ Ερίωπα, συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες, αυτή η ίδια διαμάχη κυριαρχεί πάλι στις μέρες μας. Μόνο που τότε οι Έλληνες νίκησαν τους Άτλαντες διότι ήξεραν με τι είχαν να κάνουν, γνώριζαν τον εχθρό, και το κυριότερο ήταν προετοιμασμένοι για αυτόν τον πόλεμο.!!
Ο Πλάτωνας στον Κριτία μας το λέγει καθαρά...είχαν το Μάχιμον Έθνος Θεϊκής Καταγωγής, που διέμενε στην Ακρόπολη. Δηλαδή τους Ιερούς Πολεμιστές της Θεάς Αθηνάς, και ήταν 20.000 στον αριθμό. Κρατούσαν αυτόν τον αριθμό ΣΤΑΘΕΡΟ (ανδρών και γυναικών) και αυτοί ήταν οι "Θεϊκοί" Πολεμιστές και κυβερνούσαν δίκαια την Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα.

ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ σε Ευρώπη και Ασία (τους θαυμάζανε όλοι) για τα όμορφα κορμιά τους, ήταν γυμνασμένοι δηλαδή...αλλά όχι μόνο για αυτό, διότι γυμνασμένα κορμιά μπορούν να έχουν πολλοί, κυρίως όμως τους θαύμαζαν για τα ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ*!!
Αυτοί λοιπόν οι 20.000 Ιεροί Πολεμιστές της θεάς κατάφεραν και ΝΙΚΗΣΑΝ τους Άτλαντες, οι δύναμη των οποίων τότε ήταν τεράστια σε μέγεθος (όπως ακριβώς ο αριθμός των Κινέζων σήμερα). Η νίκη τους οφείλονταν στα ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, από την παιδική ηλικία, και στην επίβλεψη και προστασία της θεάς.


* Πίσω από τα ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ κρύβονται οι ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Για αυτό και μια δύναμη 20.000 πολεμιστών νίκησε μια τεράστια δύναμη Ατλάντων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : κατά του Ατλαντικού και Μητροπολιτικού Κρονισμού και Σκυθισμού, δηλαδή των κυρίων αντιπροσώπων του Admiralty & Maritime Law ή του Νόμου της Θάλασσας η Νόμου της Σελήνης.

Φίλτατε Ερίωπα...ακριβώς έχουμε να κάνουμε με τον Νόμο της Θάλασσας , τον Νόμο της Σελήνης...αλλά τι μας θυμίζει αυτό;; Μου θυμίζει και το όνομα Ασερά (από το εβραϊκό אשרה) θεωρείται ταυτόσημη με την θεότητα Αθιράτ/Αστάρτη οι Βαβυλώνιοι την ονόμαζαν και Τιαμάτ,η οποία κατάπιε τον Ήλιο (τον Νόμο του Ήλιου)....είναι η Σελήνη-Θάλασσο θεά που παριστάνεται και ως θαλάσσιο τέρας...Τιαμάτ η Σελήνη/Θαλασσοθεά Ρα(χ)άβ αλλά την απέρριπταν οι προφήτες της τότε εποχής διότι ήταν η κυρία των σαρκικών διαφθορών. Για αυτό τον λόγο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ δίνεται η υπόσχεση " Όχι πια Θάλσσα" δήλαδή όχι πια Σεληνολατρεία.

Αποκάλυψη 21:1

" Και είδα νέο ουρανό και νέα γη·διότι ο προηγούμενος ουρανός ,και η προηγούμενη γη είχαν παρέλθει, και Η θΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ."

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ρομφαιοφόρε φίλε, αυτό ακριβώς εννοούσε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψή του:

" Και είδα νέο ουρανό και νέα γη· διότι ο προηγούμενος ουρανός και η προηγούμενη γη είχαν παρέλθει και Η θΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ." Αποκάλυψη 21:1

Προέβλεπε την οριστική ήττα του Νόμου του Κρόνου, αυτόν που ονομάζουν στην εποχή μας Admiralty & Maritime Law, δηλαδή την οριστική ήττα των αντιπροσώπων του σκληρού Νόμου της Θάλασσας σε Ανατολή και Δύση.

Ο Ιωάννης δεν αιφνιδιάζει καθόλου στο τέλος τον παραλήπτη του επιμελημένου έργου, δηλαδή την Αποκάλυψη, που του είχε παραδώσει ο Άγγελος Κυρίου και φύλακας του Νόμου του Ηλίου ο Ελληνοπρεπής Γαβριήλ. Αντιθέτως τον προϊδεάζει διαρκώς με διάφορες σκηνές γι’ αυτή την τελική Τιτανική σύγκρουση των Νόμων.
Δεν αμφιβάλλει ούτε λεπτό για το ποιος θα είναι ο τελικός Νικητής, ποιος θα είναι ο ΑΡΝΟΣ, και ποιοι θα ρίχνουν θλιμμένοι χώμα στα κεφάλια τους:

«Ουαί, ουαί, η πόλις η μεγάλη εν η επλούτησαν πάντες οι έχοντες τα πλοία εν τη θαλάσση εκ της τιμιότητος (ακριβής αμοιβής) αυτής, ότι μια ώρα ερημώθη.»

Η θάλασσα και κατ’ επέκταση ο « Νόμος της Θάλασσας» είναι πράγματι ο κόσμος από τον οποίο προήλθε το αναγεννημένο Θηρίο. Το φωτογραφίζει ολοκάθαρα στο 13ο Κεφάλαιο:

« Και εστάθην επί της θαλάσσης και είδον εκ της θαλάσσης θηρίον αναβαίνον, έχον κέρατα δέκα και κεφαλάς επτά και επι των κεράτων αυτού δέκα διαδήματα και επί τας κεφαλάς αυτού ονόματα βλασφημίας».

Δυστυχώς φίλε Λύκαστρε, οι άνθρωποι σήμερα έχουν σφραγιστεί όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων από το Θηρίο το οποίο φροντίζει διαρκώς για τους πιστούς του με όλα τα καλούδια που διαθέτει, με πρώτη και δημοφιλέστερη την πορνεία.
Διότι αυτό το Θηρίον είναι η πηγή όλων των βδελυγμάτων επί της γης και πατρόνος των πορνών, αρσενικών και θηλυκών.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Δυστυχώς φίλε Λύκαστρε, οι άνθρωποι σήμερα έχουν σφραγιστεί όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων από το Θηρίο το οποίο φροντίζει διαρκώς για τους πιστούς του με όλα τα καλούδια που διαθέτει, με πρώτη και δημοφιλέστερη την πορνεία.
Διότι αυτό το Θηρίον είναι η πηγή όλων των βδελυγμάτων επί της γης και πατρόνος των πορνών, αρσενικών και θηλυκών.

Είπες την λέξη που αρμόζει και για θηλυκούς αλλά και αρσενικούς βουκεφάλες.!! ΠΟΡΝΕΙΑ επικρατεί ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ , όχι αυτή η φανερή η δηλωμένη στην εφορία, που είναι επάγγελμα για κάποιες ταλαιπωρημένες και δυστυχισμένες ψυχές, αλλά αυτή που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής γύρω μας. Στην κοινωνία, στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στα σχολεία και πανεπιστήμια, στην θρησκεία, στις δουλειές , στα ιστολόγια, και κυρίως ΠΟΡΝΕΙΑ επικρατεί μέσα στις ψυχές και στο μυαλό των ανθρώπων.

Η ζωή των περισσοτέρων κατοίκων της χώρας όπως κατάντησαν δηλαδή στα όρια του εκφυλισμού, της πορνείας και της πολλαπλής πρόκλησης, έχει καταντήσει χωρίς προηγούμενο , στα ύψη η πορνεία και το αστείο είναι ότι την πορνεία την θεωρούν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Η επέκταση και άνοδος της πορνείας στον Δυτικό κόσμο από τον 18 αιώνα μέχρι τον 20 αιώνα χτύπησε κόκκινο.!! Ζούμε σε μια εποχή που η πουστιά και η πορνεία (ανδρών και γυναικών) των μοιχών και των βέβηλων ψυχών θεωρείται ως κάτι το "προοδευτικό" , το "μοντέρνο"...είναι πρόοδος για αυτούς το κεράτωμα των συζύγων, των συντρόφων, και η πούστικη συμπεριφορά τους.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΧΡΗΜΑ και ΠΟΡΝΕΙΑ στηρίζει το ΠΟΝΤΙΚΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.!!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΒΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΒΡΕ
ΚΑΨΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΘΟΣ.!!

https://tinyurl.com/ycuepnkr

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Παρακολουθώ αυτή τη συζήτηση από προχθές, καταγοητευμενος!
Να ειστε καλά, σάς ευχαριστούμε!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Καλησπέρα σε όλους .

"Ζούμε σε μια εποχή που η πουστιά και η πορνεία (ανδρών και γυναικών) των μοιχών και των βέβηλων ψυχών θεωρείται ως κάτι το "προοδευτικό" , το "μοντέρνο"...είναι πρόοδος για αυτούς το κεράτωμα των συζύγων, των συντρόφων, και η πούστικη συμπεριφορά τους.!"

Δυστυχώς είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος ζωής αυτός ,ξεκινάει από τις πολύ μικρές ηλικίες με τον εκχυδαϊσμό των πάντων ,συνεχίζετε με τις στρεβλές ερωτικές σχέσεις ,και ολοκληρώνεται με την παντελή έλλειψη σεβασμού για την ανθρώπινη υπόσταση .

Κατά την γνώμη μου αγαπητέ Λύκαστρε αυτό είναι ένας πόλεμος ,αφορά και τα δύο φύλλα θέλει μεγάλη δύναμη και ψυχική υπεροχή να θέσεις εαυτόν εκτός συστήματος .
Αυτόν τον πόλεμο θα τον κερδίσουν μόνο εάν τον δώσουν μαζί .

Δες τι γίνετε με τα άφυλλα παιδιά και το δικαίωμα τους να αυτοπροσδιορίζονται από τα 14 χρόνια τους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Κατά την γνώμη μου αγαπητέ Λύκαστρε αυτό είναι ένας πόλεμος ,αφορά και τα δύο φύλλα θέλει μεγάλη δύναμη και ψυχική υπεροχή να θέσεις εαυτόν εκτός συστήματος .
Αυτόν τον πόλεμο θα τον κερδίσουν μόνο εάν τον δώσουν μαζί .

Σαφέστατα αγαπητή Μακεδόνισα, ο ένας θα πρέπει να συμπληρώνει τον άλλον. Διότι αυτός ο πόλεμος είναι διαρκείς όλο το 24ωρο και χρειάζεται να έχεις εφεδρικές δυνάμεις.Η ηθική και αξιακή εξαθλίωση που υπάρχει στην ζωή των ανθρώπων είναι απίστευτη.!! Υπάρχει παντού γύρω μας ο απόλυτος εκχυδαϊσμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι άκρατες και δίχως έλεγχο ερωτικές σχέσεις των δύο φύλων τους έχουν καταστρέψει δια παντός.Ειδικά το γυναικείο φύλο....μετά από κάποια χρόνια άκρατης σεξουαλικής ζωής, είναι ανίκανο προς τεκνοποιεία.!! Στις πολλές και ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις δεν υπάρχει αγάπη, έρωτας, σεβασμός για τον σύντροφο, η πρόθεση για μια σεξουαλική σχέση δεν είναι η αγάπη....αλλά να περάσουν καλά, να ζήσουν το "όνειρο".!! Το οποίο όνειρο πάντα ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα, και η αναζήτηση πηγαίνει στον επόμενο, και μετά στον επόμενο...κ.ο.κ

Πνευματικά και ψυχικά ρετάλια, που όχι μόνο είναι ανίκανα να νοιώσουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ αλλά που δεν σκέφτονται κανέναν και τίποτα, μόνο την ικανοποίηση του ΕΓΩ τους.!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


"Στις πολλές και ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις δεν υπάρχει αγάπη"

Φυσικά και είναι έτσι, το ζητούμενο δεν είναι η αγάπη σε αυτές τις σχέσεις επειδή αυτό το συναίσθημα το έχουν απαξιώσει εσκεμμένα. Το πιο γερό σκαλί να να γίνεις ένας ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος άνθρωπος έπρεπε να φύγει έτσι να είναι έρμαιο και κατευθυνόμενος .

Για να επενδύσεις στην αγάπη πρέπει να αποφασίσεις πως θα πληγωθείς ,θα είσαι ευάλωτος
θα αφήσεις το εγώ σου και θα κάνεις πράγματα πρώτα για αυτόν που αγαπάς αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός μένει στην άκρη .

Αυτός ο εκφυλισμός των σχέσεων αφορά και τις υπόλοιπες πλην των ερωτικών ,ο καθένας που κουβαλάει σκουπίδια στο κεφάλι του προσπαθεί να τα πετάξει στον άλλον επειδή λείπει ο σεβασμός .Αυτόν τον σεβασμό που μας τον έδωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας απλόχερα τώρα θεωρείται παλιομοδίτικος και αναχρονιστικός.

Η ειλικρίνεια κοντεύει να μείνει γραμμένη μόνο στα λεξικά ,θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έχω φίλους πραγματικούς και από τα δύο στρατόπεδα που συμμερίζονται την ζωή και τις αξίες της με τον ίδιο αντιληπτικό τρόπο.

Η κατάσταση αυτή είναι συνεπώς ένα συνονθύλευμα θέσεων που χάθηκαν από τα δύο φύλλα και τώρα εισπράττουμε το αποτέλεσμα .

Ας δούμε πως θα δώσουμε την μάχη αυτή ενωμένοι φίλοι....έρωτες...αγαπημένοι....τα ψυχικά ρετάλια στην άκρη μπερδεύουν τις αύρες μας .....