ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Σταματήστε να μιλάτε συνέχεια για μεταλλάξεις και θανάτους. Μιλήστε για κάτι πιο ευχάριστο και δημιουργικό. Για συνταγές ας πούμε, π.χ Αν στα κόλλυβα βάζουμε ρόδι 😂


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εφιαλτικό σενάριο: Mετάλλαξη Έψιλον - Εξουδετερώνει αντισώματα, εξαπλώνεται βραδύτερα θα πεθάνετε όλοι ρε.  Μέχρι και για να σας θάψουν θα σας κάνουν πριν εμβόλιο 😂🤣 

Η μετάλλαξη Ε διαφεύγει λένε από τα εμβόλια. Πως θα την κάνεις να μην μπορεί να διαφύγει από το εμβόλιο;; Απλά δεν κάνεις το εμβόλιο.! 

Το χιούμορ είναι ένα δώρο, για κάποιους είναι ένα δώρο από το Θεό. Όταν μπορούμε να γελάμε με τον εαυτό μας χωρίς να θυσιάζουμε την αυτοεκτίμησή μας, όταν μπορούμε να βλέπουμε την ειρωνεία στα καθημερινά γεγονότα και να γελάμε με τα παράλογα της ζωής, όταν μαθαίνουμε να μην παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ στα σοβαρά, τότε τιμούμε αληθινά το θεϊκό δώρο του χιούμορ.
 
Έτσι, όταν μαζεύονται τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό μας, όταν η βροχή χαλάει το γλέντι μας, χρειάζεται να αλαφρώνουμε την καρδιά μας, να παίζουμε και να χρησιμοποιούμε το χαμόγελο σαν ομπρέλα. Η ζωή δεν είναι τραγωδία, αν και μερικές φορές μπορεί να μοιάζει έτσι. Ότι κι αν μας συμβαίνει, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να ευθυμήσουμε. Έχει ο Θεός αίσθηση του χιούμορ;; Πολλοί θεολόγοι το πιστεύουν — και το ελπίζουν.
 
Η χαρά, όταν τη βιώνεις, μπορεί να μην είναι ουράνια έκσταση, έχει όμως τη δυναμική να σε οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Με τη χαρά, προσθέτουμε βάρος στο δίσκο της συναισθηματικής μας ζυγαριάς, διατηρώντας έτσι μια ισορροπία ανάμεσα στο κέφι και στην ακεφιά, στα πάνω και στα κάτω που συναντάμε όλοι στο ταξίδι μας. Είχα ακούσει τον Νόρμαν Κάζινς να λέει στην τελευταία του συνέντευξη: Πολλοί άνθρωποι παρεξηγούν το μήνυμά μου για το χιούμορ. Δεν ήταν το χιούμορ που με θεράπευσε. Ήταν η αγάπη.Το χιούμορ είναι απλώς μια μεταφορά για την αγάπη”.
 
ΣΤΑΣΟΥ ΣΑΝ ΒΟΥΝΟ ΚΥΛΑ ΣΑΝ ΝΕΡΟ
BRIAN LUKE SEAWARD, PH.D.
 
Καλό σαββατοκύριακο. Και μην σας παίρνει από κάτω . Σταματήστε να μιλάτε συνέχεια για μεταλλάξεις και θανάτους.
Μιλήστε για κάτι πιο ευχάριστο και δημιουργικό. Για συνταγές ας πούμε, π.χ Αν στα κόλλυβα βάζουμε ρόδι 😂 



Bruce Lee : Be As Water My Friend

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


"Δεν ήταν το χιούμορ που με θεράπευσε. Ήταν η αγάπη.Το χιούμορ είναι απλώς μια μεταφορά για την αγάπη”

Δεν θα σταματήσουμε να γελάμε.
Δεν θα σταματήσουμε να αγαπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Μετάλλαξη ΕΠΣΙΛΟΝ…τώρα είναι που θα ξεσαλώσει ο Λιαρόπουλος χαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το θέμα είναι ότι αντί για τον Λιαρόπουλο...θα ξεσαλώσω εγώ.! χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βρετανική μετάλλαξη, Νοτιοαφρικάνικη, ινδική, Β, Δ, Ε. Μέχρι να τελειώσουν οι αποικίες της κοινοπολιτείας και τα γράμματα της αλφαβήτου (μετάλλαξη Ω των νήσων Φίτζι) έχουμε ακόμα καιρό. Καλά να 'μαστε να γελάμε με την κατάντια μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όχι τίποτε άλλο...αλλά έχουμε και 24 γράμματα..🤣 όπως είπες και δεν θα προλαβαίνουμε ανάσα. Αυτό παιδιά το λέγαμε βεντούζα.! χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αλήθεια βρε παιδιά έχω μια απορία...Η γρίπη τι εγινε άραγε;; Εκείνο το άγριο στέλεχος H3N2 τη κοπάνησε;; 🤣🤣🤣