ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Dio - All The Fools Sailed Away



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την σύγκρουση ανάμεσα στους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους....Και τότε με τους Πέρσες... εμφύλιος ανάμεσα σε αυτούς ήταν.... απλά η πρόταση μέσω του Αλέξανδρου γ΄του Φιλίππου ήταν ποιο αναβαθμισμένη και για αυτό προτιμήθηκε από τα τότε ιερατεία. 

Πάνω κάτω τα ίδια πήγαιναν να γίνουν και με τον Βενιζέλο... και πάλι υπήρχε αποτυχία. Μετά την πτώση των Μυκηνών, είχαμε να διαχειριστούμε μια τεράστια κληρονομιά την οποία έχει αποδειχθεί ότι δεν είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε (τουλάχιστον όχι ακόμα). Σε αυτό το κλίμα παίζουν και οι δήθεν "αντιφασίστες", πολύ σοβαρή δικλείδα ασφαλείας για οποιαδήποτε ενδεχόμενο διαχείρισης αυτής της κληρονομιάς. Ο όρος "ακροδεξιά" για την ελληνική πραγματικότητα, αποτελεί σύντομο ανέκδοτο! Για αυτό θα μας ξαναπάνε ΠΑΛΙ σε ΕΜΦΥΛΙΟ.

Είμαστε αιχμάλωτοι της γεωγραφίας μας, και η βασική πύλη εισόδου εξόδου, τριών ηπείρων... ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας, εξυπηρετεί στο εσωτερικό της χώρας, τόσο τα σχέδια του διεθνούς Εβραισμού, φέρνοντας λαθραίους προς είσοδο στην Ευρώπη... όσο και τα σχέδια του εθνικιστικού Εβραισμού προς έξοδο και διαφυγή του. Αυτό το οξύμωρο το να κρατάς 2 καρπούζια σε μια μασχάλη, θα το πληρώσουμε χάνοντας την μασχάλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

The 13th Floor Elevators - Roller Coaster

https://www.youtube.com/watch?v=BLn5GSq3cbA

Καλο Σαββατοκύριακο....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής