ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Οι Τούρκοι έχουν συγκεκριμένη στοχοθεσία για το ναυτικό τους και δεν παρεκκλίνουν με την πρώτη δυσκολία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε ΕΔΩ : Ανασκόπηση των νέων ναυπηγήσεων του Τουρκικού Ναυτικού: Η διάσταση και τα δεδομένα της απειλής που πρέπει να μας αφυπνίσουν.

Οι Τούρκοι έχουν συγκεκριμένη στοχοθεσία για το ναυτικό τους και δεν παρεκκλίνουν με την πρώτη δυσκολία. Πρέπει να αυξηθούν τα κονδύλια του ΠΝ, να αγοράσουμε περισσότερες FDI και Gowind και να εξασφαλίσουμε τα blueprint των πλοίων απ' τους Γάλλους.

Σημαντική θα είναι και η εμπλοκή μας στο radar Sea Fire. Πρέπει να απαιτήσουμε η συντήρηση να γίνεται εγχώρια και να μπορούμε να τα κατασκευάσουμε για δική μας χρήση. Εξάλλου η Ελλάδα  θα εξάγει νιτρίδιο του γαλλίου σε ολόκληρη την ΕΕ.

Κάτι πρέπει να μας δωθεί σε αντάλλαγμα ακόμα και εάν χρειαστεί να το πουλάμε φθηνότερα στην Γαλλία για κάποια χρόνια. 

Το ραντάρ αυτό βγαίνει και στην χερσαία έκδοση ground fore για το ΑΑ σύστημα SAMP-T που πρέπει να μπει σε ελληνική υπηρεσία, αφού θα έχει πλήρη διασύνδεση με τις FDI, αυξάνοντας ταυτόχρονα των αριθμό των Aster 30.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας που ανακάλυψε το ραντάρ και άλλαξε την εξέλιξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/rantar-elliniki-efevresi-pou-allaxe-ti-roi-tou-v-pagkosmiou-polemou/

Ορε κλεφτόπουλα...ποτε θα αποδώσετε στους Έλληνες αυτά που τους χρωστάτε;;

Τι να λέμε τώρα.....σίγουρα δεν περιμένουμε από τους "συμμαχους" μας να μας ανταμείψουν.....
Τουλάχιστον όμως πρέπει να αποδεσμεύσουν όλα τα συμβατικά όπλα προς αγορά από το προτεκτοράτο μας,γιατί με τους ρυθμούς που αναπτύσσεται η πολεμική βιομηχανία των τουρκαλάδων δεν τους προλαβαίνουμε......
Θα ήταν ευχής έργο να κατασκευαστεί η τεταρτη FDI στην χωρα μας όπως και οι περισσότερες κορβέτες.....
Αυτό που δεν μας λέει κανένας όμως είναι πως το κάθε νησί του Αιγαίου είναι από μονο του μόνιμο αεροπλανοφόρο και αυτό φοβούνται περισσότερο οι επεκτατικοί μας γείτονες......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , πολύ καλά τα λες αλλά εδώ ξήλωσαν την ηγεσία του ναυτικού γιατί το ήθελε αξιόμαχο , πως θα σπρωχτεί η κυβέρνηση σε αυτά που πρέπει ενώ το μόνο που θέλουν είναι μίζες και να είμαστε άοπλοι .
Οι Τούρκοι πάνε για ανασύσταση και θέλουν περιοχές από όλες τις γειτονικές χώρες , πότε θα συνασπιστούν οι γειτονικές χώρες εναντίων τους .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Τούρκοι βατραχάνθρωποι εκπαίδευσαν Πακιστανούς σε ευρωπαϊκό έδαφος...

Κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να προχωρήσουμε σε στρατηγική αμυντική συμφωνία με την Iνδια...!
Οι ινδοί κατασκευάζουν και πυραυλους.....
Επίσης οι Γάλλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο κατασκευής του αεροσκάφους ραφάλ στην Iνδια λόγο των αυξημένων παραγγελιών του επιτυχημένου μαχητικού....γιατί όχι λοιπόν μια συμπαραγωγή Ινδίας-Ελλάδας που θα μπορούσε να μας επιφέρει αρκετά οφέλη(αρκεί να το αναλάβει όμως Ελληνική εταιρία και όχι κάποια ξεπουλημένη στα διεθνή κοράκια........)

Απλός ανώνυμος σχολιαστής