ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Τρομοκράτες ανατίναξαν την αεροπορική βάση του Πακιστάν! Κάηκαν 40 μαχητικά αεροσκάφη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συνδεδεμένη με τους Ταλιμπάν τρομοκρατική ομάδα «Tehreek-e Jihad» μόλις ανέλαβε την ευθύνη για μια σημαντική επίθεση  στην αεροπορική βάση του Mianwali στο βόρειο Πακιστάν.

 Η τρομοκρατική ομάδα φαίνεται να έχει εισχωρήσει στη βάση χρησιμοποιώντας σκάλες και ισχυρίζεται ότι έχει καταστρέψει αρκετά αεροσκάφη καθώς και κάποιο είδος τεθωρακισμένου οχήματος. Ο Πακιστανικός Στρατός διεξάγει επί του παρόντος μια επιχείρηση για την ασφάλιση της βάσης και έχει ήδη σκοτώσει πολλούς τρομοκράτες.

Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ;; .." Οι επόμενοι πόλεμοι μετά την Ουκρανία, μεταφέρονται τώρα προς το Ιρακ/Κουρδιστάν, περί το Πακιστάν και στην ζώνη του Σαχέλ στην Αφρική."

Ο πόλεμος της Ουκρανίας ήταν μια ρωσική αμυντική εκπαίδευση και οι Αμερικανοί έδωσαν ΟΛΑ τα πυρομαχικά τα δικά τους και των χωρώ του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και στο Ισραήλ , για να μην έχει η Δύση (οι Αμερικανοί δεν έχουν στρατηγικό απόθεμα καυσίμων* και είναι εμβολιασμένοι και θα πεθαίνουν σαν τις μύγες). Και αν δεν σου μένει τίποτε από συμβατικά πυρομαχικά, τότε πρέπει να πας στα πυρηνικά νωρίς....

Η μείωση του πληθυσμού που τόσο θέλουν είναι ένα βασικό κίνητρο. Εάν θέλουν πραγματικά να μειώσουν τον πληθυσμό, τότε ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουν αυτό στον παραεμβολιασμένο πληθυσμό είναι με μια γενική αύξηση της έκθεσης σε ακτινοβολία - ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουν αυτό είναι με πυρηνική πτώση.  

Υ.Γ Όλα όμως μα όλα γίνονται για να φέρουν τον ψευδομεσσία τους. Είναι ενδιαφέρον ότι η εφημερίδα «Israel Today» δημοσίευσε στις 1 Νοεμβρίου ένα άρθρο που έλεγε..." 'Lubavitcher Rebbe: "Μετά τον Bibi έρχεται ο Μεσσίας"'.!!!!! Ακόμα και ο Schneerson  ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ζωής του ότι ο Νετανιάχου θα ήταν ο τελευταίος ηγέτης του Ισραήλ, ακολουθούμενος από τον "Μεσσία"

*  Η πώληση από τον Μπάιντεν των αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου στην Κίνα σε ειδική τιμή είναι μια περαιτέρω βοήθεια για τη δική του ήττα, αλλά και την ήττα των ΗΠΑ. Όποιος συμμετέχει στον επερχόμενο πόλεμο στο πλευρό του ΝΑΤΟ δεν μπορεί παρά να είναι εντελώς ηλίθιος, γιατί η δική του ηγεσία εργάζεται για τον εχθρό...

Όσον αφορά τη θυγατρική του WEF την CIA των ΗΠΑ, (ω ναι από το WEF ελέγχεται και όχι από το κράτος της Αμερικής), μπορείτε πάντα να πείτε εκ των προτέρων ότι έχει στο μυαλό της τα συμφέροντα των ανταγωνιστικών εταιρειών των ΗΠΑ και είναι φυσικά εξαιρετικά χαρούμενη για την αποβιομηχανοποιημένη γη των ΗΠΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ταλιμπάν εδώ και χρόνια εισβάλλουν στο Πακιστάν, θυμάμαι το 2012 όταν συνάντησαα έναν φίλο μου πακιστανό αρχαιολόγο που με βοήθησε στην έρευνα μου για την Ελληνοβουδδιστική τέχνη της Γάνδαρα να είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα όταν έμαθε όταν μπούκαραν στην κοιλάδα του Σουάτ.Για χρόνια είχαν καταλάβει κομάτια του Πακιστάντην 2η δεκαετία τοπυ 21ου αι.
Αφγανιστάν και Πακιστάν "κάθονται" σε περιοχές που υπάρχουν φυλές και όχι εθνικές συνειδήσεις,αφού τα σύνορα είναι τεχνητά.
Κάπου πήρε το μάτι μου πριν 2-3 μέρες ότι οι Ταλιμπάν κήρυξαν τον πόλεμο στο Πακιστάν, αλλά δεν διάβασα το άρθρο να σας μεταφέρω λεπτομέρειες
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Λυκ πια ειναι η γνωμη σου για τους χασιδικους και συγκεκριμενα τη φατρια Naturei Karta που τους βλεπουμε να προτοστατουν σε διαδηλωσεις υπερ των παλαιστινιων και κατα του ισραηλ;

ΛΟΚΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λυκ πια ειναι η γνωμη σου για τους χασιδικους και συγκεκριμενα τη φατρια Naturei Karta που τους βλεπουμε να προτοστατουν σε διαδηλωσεις υπερ των παλαιστινιων και κατα του ισραηλ;"

Φίλε ΛΟΚΙ για μένα ισχύει το εξής απλό πράγμα....ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

Διότι οι αρχαίοι Έλληνες σεβόμενοι την αυτοτέλεια, την αυτονομία και την ανεπανάληπτη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου, το θεμελιώδες δικαίωμα του δηλαδή να είναι αυθύπαρκτος και αυτόνομος και προπάντων την ατομική του ελευθέρια και την σοφία της φύσεως, αποστρέφονταν με βδελυγμία κάθε κοινωνικό, θρησκευτικό και κοσμοθεωρητικό δόγμα.Είχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ και όχι θρησκευτική.