ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Από 22 αραβικές χώρες , γιατί ούτε μια δεν θέλει να πάρει ούτε έναν Γαζαίο;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από 22 αραβικές χώρες , γιατί ούτε μια δεν θέλει να πάρει ούτε έναν Γαζαίο;;; 

Υπάρχουν είκοσι δύο (22) αραβικές χώρες σε αυτόν τον πλανήτη και φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν θέλει κανέναν «Παλαιστίνιο». Γιατί αυτό;;; Τι είναι αυτό με τους «Παλαιστίνιους» που κάνει όλους τους λεγόμενους «αδερφούς» τους να τους αποφεύγουν όλους σαν την Πανούκλα;;

Ούτε φυσικά είμαι η ήμουν ποτέ με το μέρος των Εβραίων*. Διότι ούτε αυτοί είναι "καλά παιδιά". Ωστόσο, έχω αυτήν την ενοχλητική πραγματικότητα για τους "Παλαιστίνιους" που απλά δεν θα τα παρατηρήσει κανείς. Γιατί κανένας απολύτως από τους «αδερφούς» των αραβικών χωρών τους δεν θέλει να κάνει τίποτα μαζί τους;; Τι είναι αυτό που γνωρίζουν οι αραβικές χώρες...και τα εδώ κουτορνίθια αγνοούν;;

Είναι γνωστό (αν το ψάξει κανείς) ότι ο μέσος όρος IQ των Παλαιστινίων είναι 69. Αυτό είναι κυριολεκτικά πολύ κάτω από το «καθυστερημένο». Αν πάλι καθίσει κάποιος να το ψάξει ακόμα βαθύτερα θα διαπιστώσει ότι όλη αυτή η τάξη ανθρώπων είναι παρά βίαιη. Οι Παλαιστίνιοι μισούν. μεγαλώνουν τα παιδιά τους να μισούν. Και, σύμφωνα με αυτή την έρευνα, μισούν κυριολεκτικά όλους όσους δεν τους δίνουν ακριβώς αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν. «Βίαια, και κακομαθημένοι ανεγκέφαλοι» θα μπορούσε να τους πει κάποιος.

Διότι αν δεν ήταν ανεγκέφαλοι ΔΕΝ θα άφηναν την Χαμάς να κάνει κουμάντο για αυτούς. 

* Για μένα ισχύει το εξής απλό ...."ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ"..οπότε όλα γίνονται απόλυτα ξεκάθαρα. 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θέλουν κανένα άλλον Άραβα οι Άραβες; Καμία μαζική μετανάστευση Αράβων σε άλλες Αραβικές δεν έγινε. Μόνο στην Ευρώπη έρχονται. Για τζάμπα σπίτι, τζάμπα όλα και άμα φτάσουν στη Γερμανία ή Σουηδία νομιμοποιημένος βιασμός λευκών γυναικών.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογουμένως δελεαστικά να απαντήσω επανειλημμένως σε αυτό το άρθρο και τα επιχειρήματα του,μα δεν θα το κάνω γιατί γνωρίζω εκ των προτερων τα αποτελέσματα....και πιστέψτε με βαριέμαι αφάνταστα........
Επειδή όμως αγαπητέ οικοδεσπότα πραγματικά σε συμπαθώ,θα αναφέρω μόνον πως θεωρώ πως τέτοια άρθρα βλάπτουν την σελίδα σου.Και αν η δικη μου η άποψη σου είναι αδιάφορη θέλω να σε παραπέμψω να ζητήσεις την άποψη των συνεργατών σου,που συντάσσουν τα ανάδελφα παραγγέλματα της Πέμπτης.....

Φιλικά

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Επειδή όμως αγαπητέ οικοδεσπότα πραγματικά σε συμπαθώ,θα αναφέρω μόνον πως θεωρώ πως τέτοια άρθρα βλάπτουν την σελίδα σου"

To μόνο που θα έβλαπτε την ιστοσελίδα μου θα ήταν να γράφω πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν.!!! Αυτά που γράφονται στο παραπάνω άρθρο ισχύουν 100%. ΟΥΔΕΙΣ τους θέλει και ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ χώρα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. Και δεν κατάλαβα γιατί είναι κακό να το λέμε αυτό;;;

Όταν γράφουν άλλοι ότι οι κατσίβελοι Γαζαίοι είναι "κρητικής καταγωγής" και πουλάνε ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είναι σωστό;;;

Και στην τελική...Έχω μάθει να κάνω και να λέω αυτό που πρέπει να λέω και να κάνω... πράττω το καθήκον μου, έχοντας μαζί μου το δίκαιο του ουρανού, τους γράφω στα αρχίδια μου... και αρχίζω την βαρυτική όρχηση.

Ανώνυμος είπε...

Ενορχηστρωμένο σχέδιο και μέρος του Eurabia του Richard Kallergi μυρίζει αρθρογράφε.

Ανώνυμος είπε...

Οι αραβικές χώρες εκτος του ότι ήδη φιλοξενούν μεγάλο αριθμό Παλαιστινιων...σίγουρα επιθυμούν να παραμείνουν στην πατρίδα τους και να γίνουν δυο κράτη όπως είχε προαποφασιστεί......
Κοίταξε όμως προθυμία το "καμάρι"μας........

Κ.Μητσοτάκης: Αποδέχεται την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για να γίνει η Ελλάδα χώρος υποδοχής των εκτοπισμένων Παλαιστινίων από την Γάζα!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/k-mitsotakis-apodexetai-tin-protasi-ipa-gallias-gia-na-ginei-i-ellada-xoros-ypodoxis-ton-ektopismenon-palaistinion-apo-tin-gaza/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι αραβικές χώρες εκτος του ότι ήδη φιλοξενούν μεγάλο αριθμό Παλαιστινιων.."

Καμία αραβική χώρα ΔΕΝ φιλοξενεί ή δέχτηκε μεγάλο αριθμό Γαζαίων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κ.Μητσοτάκης: Αποδέχεται την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για να γίνει η Ελλάδα χώρος υποδοχής των εκτοπισμένων Παλαιστινίων από την Γάζα!"

Αυτοί που τους λυπούνταν επειδή τους βομβάρδιζαν και έλεγαν σαν και σένα ότι είναι "κρητικής καταγωγής" και πόσο "κακόμοιροι" είναι...να τους ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

Εμείς το ξέραμε ότι αυτό θα γινόταν στο τέλος και το φωνάζαμε ΠΡΙΝ από όλους. Και νομίζεται ότι θα φέρουν μόνο 100.000;;;; χα χα χα ήδη έχουν φτάσει οι πρώτες χιλιάδες και τους έχουν μοιράσει στα μουλωχτά σε διάφορους παραμεθόριους νομούς της χώρας.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όταν έκανα αυτήν την ανάρτηση Απλέ ανώνυμε σχολιαστή μου έγραψες..." Επειδή όμως αγαπητέ οικοδεσπότα πραγματικά σε συμπαθώ,θα αναφέρω μόνον πως θεωρώ πως τέτοια άρθρα βλάπτουν την σελίδα σου"

Τώρα μου στέλνεις λινκ από ιστολόγιο που λέει ότι θα φέρουν 100.000 Γαζαίους στην χώρα μπορδέλο. Λοιπόν τώρα έφτασε η ώρα να σας πω...ότι όχι μόνο τα 2.000.000 Γαζαίους θα φέρουν αλλά και άλλους.!!! Και έχουμε ήδη τουλάχιστον 5 μύρια εντός Ελλάδας από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ από όλες τις χώρες του πλανήτη εδώ...βάλε και τα 2 μυρια από δαύτους..πάμε στα 7.000.000 μύρια από τζιχάνια εντός Ελλάδας.

Και μην νομίζεις ότι ο κάτοικος της χώρας είναι 10 μύρια. Μόνο 7.5 μύρια έμεινε. Βάλε το 1.6-2 μύρια μόνο όσων έφυγαν στο εξωτερικό...βάλε και ότι οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις...φαντάζεσαι τι έχει να γίνει σε λίγο.

Εδώ ο Λαβύρινθος έκλεισε....και σε λίγο αφού τους μαζέψουν ΟΛΟΥΣ εδώ θα κλείσουν και τα σύνορα.,!!! Δεν θα μπορεί κανείς ούτε να μπεί...αλλά ούτε και να βγεί για να γλυτώσει.!!!!Θα σφαγείτε σαν αρνιά....από αυτούς που τους δίνατε αβασάνιστα και δίχως κρίση την υποτιθέμενη "κρητική καταγωγή"...ενώ είναι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.!!!!

Σας το φώναζα εδώ και καιρό ότι....ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ..!!

Ανώνυμος είπε...

"Αυτοί που τους λυπούνταν επειδή τους βομβάρδιζαν και έλεγαν σαν και σένα ότι είναι "κρητικής καταγωγής" και πόσο "κακόμοιροι" είναι...να τους ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ."

Αυτά είναι που βαριέμαι.....πόσες φορες θα επαναλάβω πως ούτε "κρητικής καταγωγής" τους είπα μα ούτε και κακόμοιρους.....
Κακόμοιροι δυστυχώς και αναπόφευκτα άξιοι της μοίρας τους είναι οι Eλληνεζοι..........
Από την πρώτη στιγμή φωνάζω να παραμείνουν στον τόπο τους Όλοι και να βγάλουν τα ματια τους όπως τα κατάφεραν....
Αφού όμως η Χαμάς ήταν δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών...το αποτέλεσμα ήταν αναπόφευκτο.....


Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το σχόλιο σου ανέβηκε..χωρίς τα λινκ από τα διάφορα ιστολόγια που μου έστειλες.!! Από εδώ και πέρα μόνο βιντεάκια με μουσική θα ανεβάζω...και όχι λινκ από άλλα ιστολόγια που στέλνεις. Αν ήθελα να κάνω αναρτήσεις από άλλα ιστολόγια θα το έκανα. Όπως βλέπεις ΔΕΝ το κάνω.!!! Που πάει να πει έχω τους λόγους μου.

"ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" Γαζαίοι ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά....που να έφυγαν ΤΩΡΑ και να πήγαν σε άλλες χώρες. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ. ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτά είναι που βαριέμαι.....πόσες φορες θα επαναλάβω πως ούτε "κρητικής καταγωγής" τους είπα μα ούτε και κακόμοιρους....."

ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΜΩΣ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ ΑΠΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ.!! ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ...ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΑΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ"...ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΑΠΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ξέρεις γιατί ΔΕΝ κάνω αναρτήσεις από άλλα ιστολόγια;; Διότι για παράδειγμα κάποιος βλάκας γράφει κάτι αναληθές σε ένα αμφιβόλου αξιοπιστίας σάιτ..και από εκεί και μετά το έχουν αντιγράψει και αναπαραγάγει ένα σωρό ιστοσελίδες.

Χωρίς έστω και μια από αυτές, να αναρωτηθεί η να ερευνήσει, για το κατά πόσον η είδηση είναι αλήθεια η φέϊκ νιούζ, η λάθος στη μετάφραση, η λάθος κατανόησης, η και συνδυασμός κάποιων εξ' αυτών.Γεγονός που καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το συντριπτικό ποσοστό των αρθρογραφούντων στα σάϊτς, είναι όχι απλώς αστοιχείωτοι, αλλά και χαμηλού αντιληπτικού επιπέδου.

Για παράδειγμα..πόσα σάιτ και ιστοσελίδες έγραψαν ακριβώς το ίδιο;; ότι οι κατσίβελοι Γαζαίοι είναι "κρητικής καταγωγής";;

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΖΑΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ..ΚΡΕΑΤΑ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ερευνούμε κάτι και στο μέσο τις ερευνας στέλνω ένα video δεν σημαίνει απαραίτητα πως συμφωνώ σε ότι λέγεται μέσα....μπορεί κάποιος που θα το δει να έχει διαφορετική άποψη και να ξεκινήσει ένας διάλογος....και μέσα από τον διάλογο να βγούν καινούργια στοιχεια,αυτό είναι το ζητούμενο...

Σε αυτά τα link που λογόκρινες πριν πάντως αναφέρονται οι μετανάστες και οι προσφυγες παλαιστίνιοι σχεδόν παγκόσμιος....τώρα ποιοι είναι από την Γαζα και ποιοι από την δυτική όχθη,που να ξέρω ρε φιλε......;

Και για να καθαρίσει η Ελλάδα πρέπει πρώτα να φύγουν με οποιοδήποτε τρόπο ΌΛΑ τα λαμόγια που την κυβερνάνε αλλιώς δεν βλέπω προκοπη......ειδικά αφού ένα τεράστιο μέρος της νεολαίας έφυγε στο εξωτερικό....τι να λέμε τώρα,πάλι τα ίδια και τα ίδια....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σε αυτά τα link που λογόκρινες πριν πάντως αναφέρονται οι μετανάστες και οι προσφυγες παλαιστίνιοι σχεδόν παγκόσμιος....τώρα ποιοι είναι από την Γαζα και ποιοι από την δυτική όχθη,που να ξέρω ρε φιλε......;"

Αφού δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος και από που...τότε πως είσαι σίγουρος ότι αυτά που γράφουν αυτά τα σάιτ...είναι σωστά και όχι μπούρδες;; Το έψαξες;; ΟΧΙ...μήπως έκανες έρευνα που να στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία;; ΟΧΙ.

Όπως το βίντεο που έστειλες με αυτόν τον παππούλη τον Παπαμπουρδόπουλο που μίλαγε για την Ατλαντίδα. ΟΛΟΙ μιλάνε για την Ατλαντίδα και το παίζουν ξερόλες..αλλά ούτε ΕΝΑΣ δεν ξεκίνησε την έρευνα από το ποιο βασικό. Το γαμημένο το όνομα...ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ....πως βγαίνει ;; Τι σημαίνει;; Από ποιά έτυμα ετυμολογείται;;;; Και γιατί ο Πλάτωνας γράφει ότι η Ατλαντίδα είναι ολοστρόγγυλη.!!! Αυτό το ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ δεν παραξένεψε κανέναν Παπαμπουρδόπουλο ;;; Τι στο διάτανο....σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση αυτό να το ψάξει γαμώ το φελέκι τους;;;

Ανώνυμος είπε...

Στα link εκτος από τους αριθμούς αναφέρεται και το ιστορικό από την διακήρυξη Μπάλφουρ....τώρα για τους αριθμούς το ένα αναφέρεται σε προσφυγες και το άλλο σε μετανάστες παγκόσμιος...τώρα για διασταύρωση πρέπει να ψάξω σε κάποιο διεθνή οργανισμό που να σχετίζεται με αυτό......

Ο καθηγητής τώρα είναι σίγουρα συστημικός....σας έγραψα δεν το δένουμε κιόλας.....αλιεύουμε όμως οποιο στοιχειο μας κινήσει το ενδιαφέρον και ψάχνουμε....
Στρογγυλό τώρα είναι το λεγόμενο μάτι της Αφρικής το οποιο διακρίνεται και από το διάστημα....και βρίσκετε στην έρημο Σαχάρα όπου η αμμος της θα μπορούσε σε κάποια αλλοτινή εποχή να είναι βυθός......εξόν και έχει βυθιστεί ολόκληρη μέσα στον Ατλαντικό ωκεανό.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Άτλας (οροσειρά)

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%84%CE%BB%CE%B1%CF%82_(%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC)

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Les portes du Sahara au Maroc - ZAGORA, le désert ...

https://www.youtube.com/watch?v=MEdEHTMfCro

Graham Hancock Reveals Sudden Discovery Under The Eye Of The Sahara Desert

https://www.youtube.com/watch?v=3d7yYNOj8no

Deep into the Atlas Mountain 🇲🇦 Moroccan Village Food

https://www.youtube.com/watch?v=H__c8d8maHo

Απλός ανώνυμος σχολιαστής